Mamadan cok içmiyor zaten Bi kaç kasık sonra bırakıyormamayı dolu dolu yudumlayan bebegim bidaha memeden gelen az sütle kandirilmadigini duymustum anne sütü cok onemli bagisikligi icin .. Bence bir sure bekleyin derim
Bugün içtim onlardan biraz biraz artıyor sütüm ama kuzum doymuyorMamaya alisirsa seni almaz birdaha .Hem erken daha sütünün yetip yetmedigini anlamak için. Bu süt yapan çaylar filan var alıp denesen.
Öyle yapıyorum hep ama öyle zor kı acirkenay kıyamam 3 günlükmüş daha.. sürekli memede tutun .. bir memedeyken diğerine krem sürün tabi o görev için olan kremlerden..
Mamadan cok içmiyor zaten Bi kaç kasık sonra bırakıyor
Ama göğsümü 24 saat Emebilir
Buda beni helak ediyor
İki kez verdik ama beni almada sıkıntı olmadı yine emiyor dakikalarcaMamaya alisirsa seni almaz birdaha .Hem erken daha sütünün yetip yetmedigini anlamak için. Bu süt yapan çaylar filan var alıp denesen.
Esimde sizin gibi yapmak istiyorbenim doktor ver dedi
hastanede profesyonel makina ile sağdılar gelmeyince ver mama dediler
benimki yine de meme istiyordu memeyi vs tutmada sıkıntı varsa tutturmaya çalış
zaten 3 ya da 4. gün gelir süt o zaman da çok dolacağı için içemiyor
sağ birazını
mamayı ağzına akıttık biberon ile vermedik, hastanede verdiler bir gün evde de 2 ya da 3 kere verdik
2,5 yıl emdi mama yiyince memeyi bırakmadı
en önemlisi rahat ol, büyüyecek annesi
Sen mutlu ol kafana takma sütüm yok diye streslede orantılı süt.Bikaç gün daha dene olmadı mama verirsin.sağlıcakla büyüt inşallah yavrunu..Bugün içtim onlardan biraz biraz artıyor sütüm ama kuzum doymuyor
Allah razı olsun Canim insallah artar sütümSen mutlu ol kafana takma sütüm yok diye streslede orantılı süt.Bikaç gün daha dene olmadı mama verirsin.sağlıcakla büyüt inşallah yavrunu..
İçmeye çalışıyorum canim daha da cok içeyimBu arada cok cok su icin.insani cok yoran bi dönem ama biraz sabir bebeginiz icin,sonra gururla emzirdim diyebilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?