öncelikle hepinize teşekkürler arkadaşlar deniyorum bu dediklerinizi ama evlenmeden önce gizli kacamak buluşmalar vardı şimdi ama farklı hep bi aradayız açıkca zaten onun isteklerine cvpp veremiyorum geceleri 1,65 boyunda doğumdan önce 68 kiloydum ama yinede kendimi rahat hissedemiyordum şim di doğum yaptım 77 kiloyum hiç hissedemiyorum o değişikliklerden hoşlanıyor ben ise moloton bilmiyorum biz bu hale nasıl geldik
canım elinin altında internet var aç bak bi şöyle biraz çekici olmaya çalış bırakma kendini yok sa sonra çok pişman olursun bak kocanı elinden alıverirler buna izin verme canım biraz romantik ortamlar yarat değişime açık ol...öğren bişeyler erkekler yatakta bambaşka bi kadın isterler..azcık işveli çilveli ol sexsi çamaşırlar falan giyy yap işte bişeyler çıldırt onu hihoyyyt
Ne bilim doğumdan çnce de pek yanaşmıyormuş ...acaba senle mi alakalı yoksa bi isteksizlik mi var eşinde yani...ne bilim pek sağlıklı gelmedi bu olay bana...sonuçta cinsel mutluluk ta önemli...evliliğin temel taşlarındandır...
brz çekici kıyafetler giymeyi falan dene cnm...ne bilim ilgisini çekersn...değişir belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?