• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen ! doğum dan sonra eşimle cinsellikte problemim var eşim soğudumu benden ?

ecsudi

ecrin sudemim
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
80
1
86
İstanbul
[/SIZE](3 yıllık evliyim 3 aylık bi kızım var )Doğumdan öncede çok sık ilişkiye giren bi çift diğildik ne oldu bize bilmiyorum evlenmeden önce daha farklıydı her şey neler yapıyorduk ama şimdi hele doğum yaptım hiç kalmadı eşim benden soğumuş hiç istek yok aylarca yapmasın aklına zar zor gelirim yani anlayamıyorum eskiden daha farklıydı ama ne oluyor ne yapa bilirim yardım bende ona karşı aynıyım gerçi yardım edin arkadarşlar kafamçokkarıştı

canım senin isteksiz olman normal doğumdan sonra 12 hafta kadar hiç cinsel istek duyamıyorsun..hormonlarından dolayı..hele emziriyorsan östrojen hormonu azaldığı için cinsel istek azalıyor, prolaktin hormonu(süt hormonu) arttığı için de cinsel istek baskılanabiliyo..gitgide daha düzelse de 1- 2 yıldan önce tam anlamıyla eski haline gelmesini bekleme..
Şeniz

normal doğum yaptıysan bu da etki edebilir..şutarafagitti

eşinin durumuna gelince bir çok kişiden duyuyorum böyle bişeyi..eşin de karmaşık duygular yaşıyor olabilir..seni kadından çok bir anne gibi görmesi buna sebep olabilir..baba olma psikolojisini kaldıramamış olabilir..:emir_bebek:

umarım zamanla düzelir ama sana tavsiyem şu ara bu konuya odaklanıp fazla düşünme rahat olmaya çalış..herşeyin yoluna gireceğini bunu bir süreç olarak kabul et ve kendini üzmea.s.

ilk yorum benden olsun canım benim anlamadığım yani srun doğumdan deil sanırım çünkü doğum öncede böyleydi demişsin sanırım sorun evlendikten sonra başladı bende böyleyim demişsin ama bence evliliğin için yani evliliğinbu durumdan kurtarmak için çabala belki bebişin olunca ilgin azalmıştır farketmeden aşinle daha çok ilgilen evliliğinizi renklendirmek için uğraş şaşırt onu tabi söylemesi kolay diceksin ama eşini tanıyan sensin küçük değişiklerle bu durumu düzeltebilirsin bnce=))))))))

canım bazı bayanlarda bu sorun olabiliyor ama sen öncedende pek istek yok diyorsun.. eşinle konuş ona kendini icee anlatki oda sana yardımcı olsun tek başına aşamassın yoksa..

ama eşinde isteksizmiş belki senin isteksizliğindende kaynaklanır evlenmeden önce olan farkı çözmeye çalış konuş yada eşinlee=)

öncelikle hepinize teşekkürler arkadaşlar deniyorum bu dediklerinizi ama evlenmeden önce gizli kacamak buluşmalar vardı şimdi ama farklı hep bi aradayız açıkca zaten onun isteklerine cvpp veremiyorum geceleri 1,65 boyunda doğumdan önce 68 kiloydum ama yinede kendimi rahat hissedemiyordum şim di doğum yaptım 77 kiloyum hiç hissedemiyorum o değişikliklerden hoşlanıyor ben ise moloton bilmiyorum biz bu hale nasıl geldik

öncelikle hepinize teşekkürler arkadaşlar deniyorum bu dediklerinizi ama evlenmeden önce gizli kacamak buluşmalar vardı şimdi ama farklı hep bi aradayız açıkca zaten onun isteklerine cvpp veremiyorum geceleri 1,65 boyunda doğumdan önce 68 kiloydum ama yinede kendimi rahat hissedemiyordum şim di doğum yaptım 77 kiloyum hiç hissedemiyorum o değişikliklerden hoşlanıyor ben ise moloton bilmiyorum biz bu hale nasıl geldik

canım aslında çözümü kendin yazmışsın eşin değişiklten hoşlanıyormuş onun için kendinde biraz değişiklikkler yapsan ufak sürprzler hazırla yani ne bilim çok bezmiş gibisin bence eşin için evliliğinde braz uğraşsan herşey düzelcek gibi gözküyor:uhm:CADIARZU

Sonuçta yeni doğum yapmış bir kadın erkeğe çekici gelmeyebilir veya onun henüz çocuğuna ait olduğunu düşünüyor olabilir bence bu davranışlarda art niyet aramamak gerek. Zamanı gelince erkek yeniden eşine eski ilgisini duymaya başlayacaktır.(tabi bunda kadının da desteği ve teşviki şart) bir kadın olarak eşinize sevgi ve şevkatle yanaşın. kendinizi ona hazırlayın. sofra kuruşunuzdan ,sabah uğurlayışınızdan, akşam karşılayıp kapıyı açışınız ve hoş geldin kocaciğim, diyip yanağına bir öpücük kondurmanız. yatağına pijama ile değil,seksi elbiselerle yanına yatıp kadınlığını hissetirmelisin (madem değişikliklerden hoşlanıyor eşin, ozaman ilk hareketi hep eşinden bekleme unutma sen oun eşisin) ...
Eşin seni dogum öncesi kadar cok seviyor belkide daha cok cunku sen ona bir evlat verdin. Belki cocugu birine birakarak beraber biseyler yapabilirsiniz bu sanada onada iyi gelebilir. Kendine iyi bak hersey yoluna girecektir uzulme.a.s.

kendinede zaman ayırmalısın seninde dediğin gibi eşin değişikliklerden hoşlanıyormuş,,bence biran önce harekete geçmelisin erkekler böledir..ilk önce eski kilona kavuşmaya gayret etmelisin daha sonrasında her zaman bakımlı bi kadın olmalısın seni arzulamasını sağlamalısın kardeşim benden sana tavsiye

canım elinin altında internet var aç bak bi şöyle biraz çekici olmaya çalış bırakma kendini yok sa sonra çok pişman olursun bak kocanı elinden alıverirler buna izin verme canım biraz romantik ortamlar yarat değişime açık ol...öğren bişeyler erkekler yatakta bambaşka bi kadın isterler..azcık işveli çilveli ol sexsi çamaşırlar falan giyy yap işte bişeyler çıldırt onu hihoyyyt

canım elinin altında internet var aç bak bi şöyle biraz çekici olmaya çalış bırakma kendini yok sa sonra çok pişman olursun bak kocanı elinden alıverirler buna izin verme canım biraz romantik ortamlar yarat değişime açık ol...öğren bişeyler erkekler yatakta bambaşka bi kadın isterler..azcık işveli çilveli ol sexsi çamaşırlar falan giyy yap işte bişeyler çıldırt onu hihoyyyt

haklısın ama odediklerini yapmam için eski kiloma ulaşmam lazım yaa şuan kendimi kötü hissediyorum ne bakımı bütüngün pijamalarlayım ya fena böle biliyorum ama yapamıyorum neden bilmem spora yazılcam şimdi bebiş var olmuyo üzerime kıyafetlerimin hiç biri olmuyor ya bana site adresi yazarmısın teşekkürler yazılarını bekliyorum

Ne bilim doğumdan çnce de pek yanaşmıyormuş ...acaba senle mi alakalı yoksa bi isteksizlik mi var eşinde yani...ne bilim pek sağlıklı gelmedi bu olay bana...sonuçta cinsel mutluluk ta önemli...evliliğin temel taşlarındandır...

brz çekici kıyafetler giymeyi falan dene cnm...ne bilim ilgisini çekersn...değişir belki..

Ne bilim doğumdan çnce de pek yanaşmıyormuş ...acaba senle mi alakalı yoksa bi isteksizlik mi var eşinde yani...ne bilim pek sağlıklı gelmedi bu olay bana...sonuçta cinsel mutluluk ta önemli...evliliğin temel taşlarındandır...

brz çekici kıyafetler giymeyi falan dene cnm...ne bilim ilgisini çekersn...değişir belki..

kıyafette kendimi mutlu hissetmiyorumki yaa
kilolardan bende isteksizlik var doğumdan sonra böle oldum heralde

canım benim benimde iki kızım var biri bir diğeri iki yaşında düşün artık..
site adı veriyimde hangisini variyim önce güzel bi zayıfla sabhları açkarnına greyfurt suyu içmeni tavsiye ederim ayrıca aç karnına yeşil çay iç ve sebze ve meyveyle beslen..biliyorum anlıyorum seni ama mutlaka bişeyler uydur üstüne dışarı çıkacakmış gibi hazırlan hergün zor ama evliliğin için yapmalısın bebişi uyut güzel romantik mum ışıklı masalar hazırla...mutlaka mutlaka spor yap bi de bebişi koy bi kenara o da annem ne yapıyo böyle diye sessizce izler seni :emir_bebek: sakın ama sakın kendini bırakma tatlım valla bu erkeklere güven olmaz.......bak dediklerimi yap faydasını göreceksin erkeğini mutlu etmek zorundasın unutma yuvayı dişi kuş yapar aynı zamanda da yine kendi yıkar...

mrb cnm eşin belki senin isteksizliğini farklı yorumluyor olabilir beni yeterince çekici bulmuyormu beni artık eskisi gibi istemiyormu yada ben ona artık yetmiyormuyum mutlu olamıyormuyum gibi şeyler kafasında var olabilir aynı olay sözlumle basıma gelmişti ordan çağrışım yaptı bende sogukluk vardıda.bence yaklaşmaya çalış onu istedigini hissettir kendine gerekli özeni göster :):)umarım ilişkiniz eskisi gibi olur

canım oncelıkle bebısınııyı gunlerde buyut
ne mutlu kı sana anne olmusun ama bu senın kadın oldugunu unutturmamalı degıl mı
senın ılgılenmen gereken bırde kocan var (onlarda bırer cocukkk :)))) )
madem kocan degısıklık sevıyor sende ona ayak uydurmaya calısı
bırkere sen farklı seyler dusun ılk ıstek senden gelsın
bak butun gun pıjamayla dolasıyorum dıyorsun
yapma canım yapma nolurrrrrr
sabah gonderdıgın kıyafetle aksam esını karsılama
tamam sen yıne butun gun gez pıjamalarla
ama esının gelmesıne yakın farklı bıseler gıy bır rımel bır ruj surmek bu kadar zor olmamalı
hadı sende toparla kendını nolurr
hee kılon olması cok normal verırsın hıc uzulme yeterkı ıste sen
kılolu oldugun ıcınde ısteksızlık olabılır
ama kılon buna engel degıl canım o kadarda takma kafana sen kendıne guven ve bunu esıne hıssettır
butun bunları once kendın ve sonra aılen ıcın yapıcaksın
hanı zevklı seylerde bunlar yaaaa :))

atlatırsınız,canım.daha bebek küçük biraz büyüsün.sen daha kendine tam olarak gelemedin,lohusa sayılırsın.

daha 3 ay olmuş canım,normal bence
biraz daha sabır gerekiyor sanırım
sen de azimle yavaş yavaş kilolarını ver
eşin için ilk değişiklik bu olsun

Back
X