• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen dusuncelerinizi bekliyorum yardimci olurmsunuz

bebegimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
281
0
66
İngiltere
Kizlar merhaba
Birseyi paylasmak istiyorum rahatlamaya ihtiyacim var dusuncelerini almak istiyorum ben 27 yasindayim ve 1 bucuk sene once evliligimi yaptim yalniz esim benden once zorla bi evlilik yapmis ve bu evliliktende 1 oglu var 10 yasinda bunlari bilerek tabiki evlendim ama zoruma gidicegni sanmiyordum bende esimde yurtdisinda yasiyoruz cocuk ise tukriyede kayinvalimlerle beraber yasiyor tamam sonucda gorusmuyorum ancak tatillere gidince mecbur goruyorum yalniz zoruma giden birsey varki ben bekar biri olarak neden cocuklu biriyle evlendim diye kendime kiziyorum tamam evlenmis bosanmis olabilir bunu gayet dogal karsiliyorum fakat cocuk aklima geldikce kendime kiziyorum tamam cocugun bi sucuda yok ama iste boyle zoruma gidicegni dusunemedim evlenmeden once tanidiklarim diyorlardi bak birgun goruceksin belki ayni evde zamanini geciriceksn bunu yapabilicekmisin diye fakat ben olumlu karsiliyordum bole olucagni sanmiyordumki bende cok merhametli duygusal bir insanim . lutfen bana dusuncelerinizi yazarmisniz birilerinin fikirlerine ihtiyacim var . saolunn

neden babası yanına almadı cocugu da babaannesi ile yasıyor
uzaktaki hali bile rahatsız etmis sizi ama
10 yasında bir cocuk eger annesi bakmıyorsa en azından babası ile büyüse daha dogru olmaz mı
siz de bile bile evlenmissiniz
merhametli bir insanım da diyorsunuz madem ona bir abla olmaya calısın bence ne zararı dokunabilir ki 10 yasında bir cocugun size.

ve unuttum soylmeyi bu cocuk ilerde buyucek ve ya esim buraya yanimiza almak isterse bunuda dusunuyorum tamam babasi ilgilenicek tabiki ama benimle hic bi ilgisi olmasin istiyorum yanlismi dusunuyorum sizce?

Artık kendine kızman için çok geç bence. Bu yüzden böle şeyleri kafana takıp hayatını zindana çevirmene gerek yok. Eşini seviyorsan o da onun bir parçası ve bir çocuk . Bence onu sevmelisin. Aynı evi bırak aynı ülkede bile yaşamıyormuşsunuz. HAline şükretmen gerekir bence. Senin yerinde olsam onu çok severdim.İnan bana eşinden de saygı bulursun

ve unuttum soylmeyi bu cocuk ilerde buyucek ve ya esim buraya yanimiza almak isterse bunuda dusunuyorum tamam babasi ilgilenicek tabiki ama benimle hic bi ilgisi olmasin istiyorum yanlismi dusunuyorum sizce?

esinizin cocugu nasıl hic bir ilginiz olmamasını saglıcaksınız
bu cocuk liseden mezun olucak babası yanında olacak
universiteden olucak mezuniyetine gidicek
asık olcak kız isticeksiniz babası tek mi gidicek
yeri gelicek ihtiyacı olacak babası gidemicek siz goturmeyecek misiniz
esinizin oglu sonucta sokaktaki herhangi bir cocuk degil ki

10 yasında bir cocuk eger annesi bakmıyorsa en azından babası ile büyüse daha dogru olmaz mı
merhametli bir insanım da diyorsunuz madem ona bir abla olmaya calısın bence ne zararı dokunabilir ki 10 yasında bir cocugun size.[/QUOT
Sevgili arkadasim babasi alamaz cunki onuda ben aldim buraya birde butun suc annesi ve babasinda zaten onlar vermezler kimseye onlarinda dusuncesi bu zaten ya bana bi zarari yokda iste bn bekardim neden cocuklu birine gittim diye tek dusuncm bu:((

esinizin cocugu nasıl hic bir ilginiz olmamasını saglıcaksınız
bu cocuk liseden mezun olucak babası yanında olacak
universiteden olucak mezuniyetine gidicek
asık olcak kız isticeksiniz babası tek mi gidicek
yeri gelicek ihtiyacı olacak babası gidemicek siz goturmeyecek misiniz
esinizin oglu sonucta sokaktaki herhangi bir cocuk degil ki

tabiki bu dediklerin elbette olucak ama niye bende yaninda olayimki offffffff bilmiorum ya cok karisik bi durumdayim

merhametli bir insanım da diyorsunuz madem ona bir abla olmaya calısın bence ne zararı dokunabilir ki 10 yasında bir cocugun size.[/QUOT
Sevgili arkadasim babasi alamaz cunki onuda ben aldim buraya birde butun suc annesi ve babasinda zaten onlar vermezler kimseye onlarinda dusuncesi bu zaten ya bana bi zarari yokda iste bn bekardim neden cocuklu birine gittim diye tek dusuncm bu:((

bu dakikadan sonra bence bunu kendine dert etme
belli ki birileri senin kafanı kurcalamıs zamanında niye boyle yaptın ettin diye
onemli olan esinle su an mutlu musun huzurlu musun
esin cocugunu dahi bırakmayı goze alıp gurbete gelmis ( yanlıs anlamdıysam) senin icin
mutlu olmaya bak bence
ikinci yol ise bosanmak olur ki durduk yerde sadece niye cocuklu biri ile evlendim diye bosanmıs bir kadın olmak istemezsin sanırım.

ne kadar bencilsiniz..:20: ne demek benimle ilgisi olmasın 10 yasında çocuğun ne gibi bir zararı var size hemde bile bile evlenmişsiniz.. merhametiniz nerenizde merak ettim ya sizin çocuğunuz olsaydı ve eşiniz bunları düşünseydi??

genelde evliligin ilk senesi zordur
ben 4 sene cıkıp 1 sene nisanlı kaldıgım biri ile evlendim
gene de zorlandıgımız zamanlar oluyor
kolay degil yeni bir düzel
sevgili olmak aynı evde yasamakbir hayatı paylasmak ekonomik ve duygusal olarak yonetmek kolay degil
bir de kafana sanırım takmıssın cocugu o yüzden zorlanıyorsun
zaman ver kendine
cocuga da alısmaya calıs onun bir ablası ol
her sey duzelır mutlu olursun

Son düzenleme:
34Moni53 arkadasim esim cok iyi bir insan gercekten ama sanirim huzuru ben kendim kaciriyorum bunlari dusunup esimede haksizlik ettigmi dusunuorum ama sanirim yanlisda yapiyorum inanin dusunceleriniz beni okadar rahatlatiyorki iyiki varsiniz

merhaba sevgili arkadasim,
bende sana cevremden örnekler göstermek istiyorum.
Bir tanidigim ikinci evliligini yaparken 9 yasinda bir kizcocugu vardi. 9 yasindaki cocuk üvey baba ya zor alisir falan dedi herkes bastan. Simdi o 9 yasindaki kiz 22 yasinda ve benimde en yakin arkadasim. Babam, babam diyor baska birsey demiyor. Hic unutmuyorum 9 yasindayken cici babam derdi hep :)
Üvey Babasi okadar sahiplendiki, kendi öz babasindan görmedigi baba sevkatini gösterdi ve aralarindan su sizmiyor. Bir derdi oldugunda bile ilk üvey babasina anlatiyor, annesi biraz otoriter cünkü :)

Ikinci örnek:
Simdi gelelim diger örnege. Uzaktan bir akrabamiz (erkek) ikinci evligini yapti yillar önce. Onunda ozamanlar 11 yasinda bir kizi vardi. Karar verdiler kiz babaannesinde kalacak diye, cünkü 3 yasindan beri o büyütmüstü. Babaannesi hakikaten ona kendi öz cocuklarina göstermedigi kadar ilgi gösteriyor ve herseyini tolere ediyordu. Sonra babasinin ikinci esinden bir oglu oldu. Yillar gecti bu kiz cocugu 16 yasinda oldu. Halen daha babaannesinde kaliyor.
Sonuc: Psikolojisi derinden bozuk bir genc kiz. Cok asi, cok kirici oluyor cevresindekilere. Aslinda bütün siniri annesine ve babasina. Kimsenin onu istemedigini ve baslarindan attigini düsünüyor.
Haaa birde artik 75 yasina gelmis, artik gücü kalmayan bir babaanne var ortada, halen daha cocugun okuluna, yemegine, camasirina kosturmaya calisan.

Umarim ne demek istedigimi anlamissindir canim

madem merhametlisiniz,o zaman kendinizi 10 yaşındaki bir çocuğun yerine koyun.düşünün ki sizi anneniz yanına almıyo ve babanız da sizi başka bir insan uğruna terk edip uzaklara gidiyo.ve şimdi iicene çocukça düşünün:NE KADAR KÖTÜ BİR İNSANSINIZ Kİ,BABANIZIN SİZİN YERİNE SEÇTİĞİ İNSAN BİLE SİZİ İSTEMİYOR!
onun bu düşüncelerinizden haberi olmayabilir ama emin olun çocuklar herşeyi çok iyi sezinler,çocuk diyip geçmeyin...

kizlar bende dusuncelerimin yanlis oldugunu biliyorum ama inanin elimde degil napicagmida bilemiyorum sizlerde haklsiniz bende hakliyim amann neyse sanirim bu sekilde kendimi alistirmam lazim artik hersey icin cok gec oldugunu biliorum:((

yazık çocuğa ya.üzüldüm onun için. kilometrelerce uzağında da olsa onun varlığına tahmmül edemeyen bir üvey anneye sahip.ana gibi yakın yanından ayırmayan üvey anneler de gördüm öyleleri de var çok şükür.ama bu çocuk talihsizmiş.ne var sanki o çocuğun yarasını biraz hafifletseniz.daha 10 yaşında ya hani 20 olsa size bir yanlış yapmıştır ondan kinlenmişsinizdir deyeceğim.insanlığınızı biraz yoklayın bence o çocuğun yerinde siz de olabilirdiniz.bu kadar mı kalpsizleşti insanlar.

Daha 10 yaşında ya kıyamam ne annesi ne babası yanında..onun suçu ne..! Olanlar hep çocuklara oluyo zaten,onlar yaralanıyo..Vicdanlı,merhametliyim diyosunuz ama kaç km uzaklıktaki çocuğa tahammül edemiyosunuz..Babası niye yanına almıyo siz istemiyosunz diye mi..?Bence çocuğu olduğunu bilerek evlenmişseniz çocuğunuda yanınıza alın..En azından annesinden göremediği şewkati siz gösterin..ona yazık..

Bende çok şaşırdım gerçekten baştan iyi hoş düşünüpte snrdan birden böyle düşünmeniz niye anlamadım bir şey olmalı ki böyle düşünüyorsunuz.Öncelikle bunun açıklamasını bulmalısınız çünkü sizi birşey soğutmuş olmalı düşüncelerinizden.Ama yinede yanlış bir düşünce içerisindesiniz bence kolay değil elbette ama oda sizin çocugunuz sayılır,sonuçta aşık oldugunuz,aynı havayı soludugunuz insanın bir parçası:50:..Sonuçta yanınıza gelmese bile hayatınızın içinde olucak daima ve bu davranısınız yarın bir gün sizin çocugunuz olursa onunda aynı duygular içerisinde olmasına sebep olabilir..Sonuçta onlar kardeş olucak siz istesenizde istemesenizde :110:...:19::19::59:

sizin çocuğunuz olsa Allah korusun onada ananesi bakmak zorunda kalsa kocanız onu istemese çocuğunuzun boynunun bükülmesine gönlünüz razı olur muydu?annesi babası anlaşamamış boşanmış o masumun günahı ne lütfen biraz anlayış o zaman evlenmeseydiniz bile bile yazık:19:

Back
X