• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Elinde Oksapar 4000 olan varmı

rukiy63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
18
0
1
25
Kızlar elinde oksapar olan bana göndere bilirmi lütfen sigortam olmadığı için devlet karşılamıyo sordum kutusuna bin tl dediler çok pahalı alacak durumum yok 20haftalık gebeyim sonun kadar kullanmam lazım

Kızlar elinde oksapar olan bana göndere bilirmi lütfen sigortam olmadığı için devlet karşılamıyo sordum kutusuna bin tl dediler çok pahalı alacak durumum yok 20haftalık gebeyim sonun kadar kullanmam lazım
Az önce baska bir konuda denk geldim. Kadin dogum rapor cikartiyormus bir hanım yazmış. Sonra saglik ocağında yaziriyormussunuz her hafta kutusu 100 küsür birseye geliyormuş hastaneye gittiginizde bir sorun isterseniz.

Az önce baska bir konuda denk geldim. Kadin dogum rapor cikartiyormus bir hanım yazmış. Sonra saglik ocağında yaziriyormussunuz her hafta kutusu 100 küsür birseye geliyormuş hastaneye gittiginizde bir sorun isterseniz.
Çok uğraştım kadın doğum sigorta olmadan yazamam zaten bu genle de yazamayız dedi oysaki pai benim homozigot 3düşüğüm var ilk kez bu haftalara ulaştık çok şükür özel deki doktorum ecoprin+oksapar doğuma kadar kullanıcaksın dedi açıkçası çok çaresiz kaldım

Back
X