• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Empati yapın siz olsanız bu sorunu nasıl çözerdiniz ???

Abi ayağına yazıyo kız eriştesi falan boşver direk kızı yol

Bence kuruntu yapiyosun bisey olsa 2 senede olurdu. Gercekten abi gibi yaklasiyor olabilir. Benim esiminde isyerinde bir arkadasi vardi kendinden buyuk abla der bu kizla sık sık konusurlar ama hep isle ilgili. Birgun evime davet ettim geldi kendi halinde bir kizcagiz samimiyetinde de bir kotuluk goremedim. Hatta dedimki esime yurtdisina tura gidicez seline soyle o da gelsin. Kaşınıyor muyum acaba :KK53:
Vallaha kasınıyorsun..kaynanamın üstüne gelen kuması kendi iş yerlerinde çalışan..evlerine girip çıkan..beraber tatıllere gıttıklerı yanlarında çalışan kadın oldu..simdi o kadından 12 yasında bir kaynım var benim:S

O kıza yazman büyük hata hiç ona bulaşma bence
Mesele eşinde bitiyor
İnsan herhangi biri için eşini bu kadar incitmez değil mi biraz düşünceli olur
Bu sorunu eşinle halletmelisin
Nasıl olacak bilmiyorum çünkü adam anlayssizin teki

paran varsa casus program kur mypsace ucuz bi kredi kartin varsa kur programi bak bakalim nerede kimle konusiyo mslari gorebiliyosun.

Herşey eşinde bitiyor canım onu enişteyi falan geç sen ben olsam bende çok rahatsız olurdum hesabınıda sorardım iş bittikten sonra ne konuşmasıymış asla tahammül edemem

Benim için boşanma sebebi, heleki çağrısını sms ini siliyorsa. Benim görmemem gereken ne varda siliyorsun masumaneyse silme bakıyım bende ne konuştuğunuza. Yavrum sen peygambermisin sabrediyosun ben senin yerinde olsam değil eniştesini kızın ailesine ulaşırdım. Oda ne biçim koca beni ezecek iş arkadaşı için (tabi arkadaşsa) kafasını duvarlara sürte sürte kıvılcım çıkarır, liğme liğme ederim. Senin yazdıklarını okurken kurduğum empatide bile cinnet geçirdim. Allah sana sabır vermiş hemde bana hiç vermediği kadar

Ne geldiyse insanın başına abi kanka ayağına yatanlardan geldi zaten :KK62:Enişteyle konuşursanız enişteniz size karşı daha çok tavır alır.Bence stratejik düşünüp direkt kızla muhatap olun ama yüz yüze olsun..

"Kendi degerini düşürüyorsun" dedikten sonra iyi madem derim ve iyice seviyesizlesirim.
Herhalde. Empati yaparaktan...:)

Herkese slm. Çok uzun olmasın diye hemen konuya giriyorum. Sorun eşim 2 yıl falan oluyo işyerinde bekar bi kız var sürekli eşimin dibinden ayrılmıyor. Eşim yan odaya faks çekmeye gidiyor peşinden oda gidiyor .Eşim kpss için dershaneye yazılıyor oda bende senle gelicem deyip oda dershaneye yaziliyo eşim 1 gün ise gitmesin hemen arıyo. Resmi tatil günlerinde çoğu zaman çalışıyorlar sabah msj atiyo bugün napiyoruz calisiyormuyuz Sevgilisinden dert yanıyor falan . Onla muhatap olmak için hep bi bahanesi var .Ayrıca kızın eniştesi de bu işyerinde çalışıyo herkes aynı işi yapıyo konum aynı . Geçen sene msj attım sürekli dibinden ayrilmiyon hiç benim rahatsız olacagim aklına gelmiyo mu bunları yapiyon cvp ben ona abi diyorum bana bidaha msj yollama falan abuk subuk cvp . Eşimi uyardım enbaşta bunla samimi olma mesafe koy rahatsız oluyorum benle tartıştı hem de kaç defa onun cevabı sen değerini düşürüyorsun benle bunu tartışarak is arkadaşım muhatap olmak zorundayım Dedim muhatap olma diyen yok samimi olma kısa kes bulasmasin yüz verme bişey istemiyom . Şimdi online servisten takip ediyorum işyerinde en çok onla telefonda konusuyo gün içinde hafta da bikaç defa ve yarım saati buluyo ama digerleriyle 2 - 3 dakkayi geçmiyo ayrıca tatil için annemin yanına gittim ben oradayken haftasonu gece saat 10 kadar msjlasmislar bide ben döneceğim gece kısa msjlasma olmuş is çıkışı . Eşim onla olan tel görüşmelerini ve msjlari siler .Şimdi ben nasıl bu sorunu cozebilirim gidip enistesiyle konuşsam böyle böyle yapıyo baldizin çok rahatsız oluyorum desem olur mu ??

Oncelikle kizla diyalago girerek hata yapmissin.hakikaten kizin resmen egosu tavan yapmis boylece. Beni kiskaniyor kadincagiz gibilerinden.soguk savaş donemine direk gecis yapacaktin.sanki onu takmiyor, küçük kiz muameleside çekerek senle mi aldatacak kocam beni gibilerinden takilmaliydin...

Acayip sinir oldum gece gece... Is arkadaşiymis abiymis yolarim kıza bak yüzsüz şey Esin zaten bir numaralı hatalı olan direk o.. bizde çalışıyoruz valla bigun yaşça Cok büyük bir is arkadasi aradı Cok gec saat ti dedim ben boyle şeylerden hoşlanmam mesaj atın bidaha önemli görürsem donerim eşimde oyle hic görmedim mesajmis aramaymis oyarim adamı önce... Terbiyesize bak abi diyomus ona hay allahım ya ne günlere kaldık

Canım burda yapacak birşey yok malesef. Koca normal koca olsa sana tavsiye verirdik ama hatırladığım kadarıyla seni dövüp karakolluk olan bir adamdı.
Şimdi sana onun empati yapmasını sağla, sen de aynı şeyi yaşat diyeceğim ama sonu böyle bir adamla nereye varır bilinmez. Yol yakınken kaç kurtul..

Herkese slm. Çok uzun olmasın diye hemen konuya giriyorum. Sorun eşim 2 yıl falan oluyo işyerinde bekar bi kız var sürekli eşimin dibinden ayrılmıyor. Eşim yan odaya faks çekmeye gidiyor peşinden oda gidiyor .Eşim kpss için dershaneye yazılıyor oda bende senle gelicem deyip oda dershaneye yaziliyo eşim 1 gün ise gitmesin hemen arıyo. Resmi tatil günlerinde çoğu zaman çalışıyorlar sabah msj atiyo bugün napiyoruz calisiyormuyuz Sevgilisinden dert yanıyor falan . Onla muhatap olmak için hep bi bahanesi var .Ayrıca kızın eniştesi de bu işyerinde çalışıyo herkes aynı işi yapıyo konum aynı . Geçen sene msj attım sürekli dibinden ayrilmiyon hiç benim rahatsız olacagim aklına gelmiyo mu bunları yapiyon cvp ben ona abi diyorum bana bidaha msj yollama falan abuk subuk cvp . Eşimi uyardım enbaşta bunla samimi olma mesafe koy rahatsız oluyorum benle tartıştı hem de kaç defa onun cevabı sen değerini düşürüyorsun benle bunu tartışarak is arkadaşım muhatap olmak zorundayım Dedim muhatap olma diyen yok samimi olma kısa kes bulasmasin yüz verme bişey istemiyom . Şimdi online servisten takip ediyorum işyerinde en çok onla telefonda konusuyo gün içinde hafta da bikaç defa ve yarım saati buluyo ama digerleriyle 2 - 3 dakkayi geçmiyo ayrıca tatil için annemin yanına gittim ben oradayken haftasonu gece saat 10 kadar msjlasmislar bide ben döneceğim gece kısa msjlasma olmuş is çıkışı . Eşim onla olan tel görüşmelerini ve msjlari siler .Şimdi ben nasıl bu sorunu cozebilirim gidip enistesiyle konuşsam böyle böyle yapıyo baldizin çok rahatsız oluyorum desem olur mu ??
Bence sen fazla bile sabretmişsin... Ben çok kıskanç bir yapıya sahibim bunları kaldıramazdım... Tamam eşimde iş gereği bayanlarla telefonda konuşmak zorunda kalır ama iş saatlerinde... Gece mesajlaşmak biraz tuhaf geldi bana bide sen yokken üstelik... Dikkat et derim...kaç yaşında o kız

Bence sen fazla bile sabretmişsin... Ben çok kıskanç bir yapıya sahibim bunları kaldıramazdım... Tamam eşimde iş gereği bayanlarla telefonda konuşmak zorunda kalır ama iş saatlerinde... Gece mesajlaşmak biraz tuhaf geldi bana bide sen yokken üstelik... Dikkat et derim...kaç yaşında o kız
Birdaha eşini bırakıpta bir yete gitme bu süreçte bence...

sinir oluyorum böyle boş konuşan gereksiz kızlara. hadsiz bi de msj atma demiş demek..
burda neler neler okuyoz...

Evli barklı erkekle gece mesajlaşmak, telefonlaşmak bu kadar sık görüşmek normal öyle mi???? böyle bir şey normal bir iş arkadaşlığı ilişkisi asla değil..Kız beğenilmek istiyor etrafında erkek istiyor erkeklere bu şekilde samimi olarak egosunu tatmin ediyor diyelim. Ama eşiniz EVLİ ve sizin rahatsız olduğunuzu bile bile bu anormal durumu sürdürüyor? Kısaca sorun eşinizde....o yüz vermese böyle bir şey olmaz. O kızdan önce eşinize kızın sorun onda...Kıza bir şey yapamazsınız.

Back
X