- Konu Sahibi spekulatius
-
Biraz daha bekle tekrar yap canımMerhaba,
Öncelikle herkesin Kurban Bayramini kutlarim.
Lütfen bi erken gebelik testime bakarmisiniz? BAT günüme 3 gün var. Emin olamiyorum. Ekteki Fotoğrafta belirgin çizgili olan (pembe) ovulasyon testim. Diğeri (yeşil olan) erken gebelik testi.
Evet var gibi silikMerhaba,
Lütfen bi erken gebelik testime bakarmisiniz? BAT günüme 3 gün var. Emin olamiyorum. Ekteki Fotoğrafta belirgin çizgili olan (pembe) ovulasyon testim. Diğeri (yeşil olan) erken gebelik testi.
Erken gebelik testi ne kadar sürede çıktı canımMerhaba,
5 dakikadan kısa sürede belirdi çizgiErken gebelik testi ne kadar sürede çıktı canım
Ne yaptin canim testi tekrarladin miÇok teşekkür ederim cevaplarınız için. İlerleyen günlerde testi tekrarlayacağım
Evet canim belirgin sekilde pozitif cikti bugün kan verdim insallah o sonucta iyi cikar :)Ne yaptin canim testi tekrarladin mi
Çok teşekkür ederim paylaşırım tabi :)Hayırlı olsun insAllah sonucu paylasirsiniz :)
S spekulatius kan sonucun ne çıkmıştı canim bata kac gun varken yapmıştın kan testini
Yok ben bata 5 gun kala yaptırmıştım 6.7 çıkmıştı ertesi gun yani 4 gun kala yaptirdigimda 12.47 çıktı bugun 2 gun var adetime. Daha test yaptırmadım. Ama evde gebelik testi depoladim 2 gundur daha koyulasti testim. Yarin bata 1 gun kalmis olacak yarin test veririm ben de yazarım burayaMerhaba canim, bata 1 gün kala yaptirmistim. 134 cikti kan degerim. Doktor tam uygun dedi. Senin belli oldu mu ?
Tamam canim merak etme hersey yolunda gözüküyor. Bende de koyulasmisti test ayni sekilde terkrar kan testi vermedim ☺ ben yurtdisinda yasiyorum burada her istediginde kan testi yapmiyorlar ne yazik ki ultrason tarihini beklemem lazim yeni bilgi alabilmek icin. Hayirlisi bakalimYok ben bata 5 gun kala yaptırmıştım 6.7 çıkmıştı ertesi gun yani 4 gun kala yaptirdigimda 12.47 çıktı bugun 2 gun var adetime. Daha test yaptırmadım. Ama evde gebelik testi depoladim 2 gundur daha koyulasti testim. Yarin bata 1 gun kalmis olacak yarin test veririm ben de yazarım buraya
Bugun bata 1 gun var beta testim 66.97 geldi. 4 gun kala 12 idi yani 3 gune neredeyse 6 kat artmış normal mi bu S Spagetti bolonezTamam canim merak etme hersey yolunda gözüküyor. Bende de koyulasmisti test ayni sekilde terkrar kan testi vermedim ☺ ben yurtdisinda yasiyorum burada her istediginde kan testi yapmiyorlar ne yazik ki ultrason tarihini beklemem lazim yeni bilgi alabilmek icin. Hayirlisi bakalim
4 gun kala 12 2 gun kala 24 desek ertesi güne 66 diyorsun tabikiiii güzelBugun bata 1 gun var beta testim 66.97 geldi. 4 gun kala 12 idi yani 3 gune neredeyse 6 kat artmış normal mi bu S Spagetti bolonez
Canimsinizzzz burası olmasa sanirim kafayı yerdim kafamdaki sorulardan4 gun kala 12 2 gun kala 24 desek ertesi güne 66 diyorsun tabikiiii güzelhayırlı olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?