Lütfen fikir belirtin acil lütfen

Kesinlikle o değil de gerçekten şey sormak istiyorum idrar testi 22 günden sonra ya da adet gecikmesinden 7 gün sonra doğru sonuc verir mi sence ? İlk idrarda
Sağlıkçıyım fakat ben fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümündeyim hani biz de biliyoruz riskin az olduğunu ama kelin ilacı olsa basına sürermiş bölüm de üreme ile alakalı değil
Valla bizde sağlık okumadık ama az çok biliyoruz kendimizce birşeyler sürtünmeye dikkat et bundan sonra mazallah , bu arada bence hamile değilsin keşke o kadar kolay bişey olsaydı da ben kalabilseydim

Valla bizde sağlık okumadık ama az çok biliyoruz kendimizce birşeyler sürtünmeye dikkat et bundan sonra mazallah , bu arada bence hamile değilsin keşke o kadar kolay bişey olsaydı da ben kalabilseydim
Aynen zaten dikkat etmıstım ertesi gun aldım bir de dedim imkan yok gecikince yazdım ben de tesekkurlerrr

Bekleyeceğim biraz daha kasıklarım ağrıyor olacak gibiyim sanırım
Olursun stres yaparsan gecikecek bilir , birde ertesi gün hapı kullanmak çok zararlı bir iki defa neyse ama sürekli buna sığınma derim eğer böyle ilişkin oluyorsa bir sürü korunma yöntemi var en kötü düzenli doğum kontrol hapı kullanırsın zaten adeti de düzelnlşyor

Olursun stres yaparsan gecikecek bilir , birde ertesi gün hapı kullanmak çok zararlı bir iki defa neyse ama sürekli buna sığınma derim eğer böyle ilişkin oluyorsa bir sürü korunma yöntemi var en kötü düzenli doğum kontrol hapı kullanırsın zaten adeti de düzelnlşyor
Evet evet doğum kontrol hapı kullanacağım zaten bundan sonra yoksa stres nereye kadar teşekkülerler çok tatlısınız

Kızlar bende birşey sorabilir miyim
Ben 2 ay önce histereskopi amelyti oldum perde alndi. 1 ay adet gördüm 2. Adetim gecikti 2 gün ama 1. Adetten 2. Adete kdr çok az lekelenmem oldu sürekli . Ama şuanda pek yok adette yok ay i zamanda . Bu durumla karşılaşan benzerdurumu yasayan bana yardımcı olabilecek kimse var mı acaba ?

Back
X