Lütfen fikir verin anlatacak kimsem yok

Buraya yazdığınız en azından buradan bir başlangıç yaptığınız için kendinizi ödüllendirin. Burası size tam bir yönlendirme veya destek olamaz ama en azından karşılıklı kahve içtiğiniz bir komşu gibi düşünün.

Hayatınız bir anda kötüleşmiş veya bir şekilde artık devam etmeye hacetiniz kalmamış gibi hissetmişsiniz.
Ne yazık ki hayatta bazen her gün hızlıca yaşadığımız iniş çıkışların, inişi daha derin ve çıkışı daha uzun olduğu süreler olabiliyor. Bu süreci böyle kabul edin.
Kendinize haftada bir gün veya en azından bir kaç saat tanıyın. Bu sürede bambaşka bir yerde hayal edin kendinizi. Günde beş dakika mesela meditasyon yapabilirsiniz. Mindfullness denen bir teknik var, kısa sürede en etkin yöntemlerden birisi. İnternetten bakabilirsiniz. Yavaş yavaş kendinize hedefler koyun. Çok basit hedefler. Bugün güzel bir banyo yapacağım. Sevdiğim içeceği içeceğim vs gibi. En önemlisi de bu arada enerjinizi toplar toplamaz bir uzmandan destek alın.
Kızınızı böyle kabul etmek zorundasınız ve onun da sizin gibi desteğe ihtiyacının olduğunu unutmayın. Dünyada farklı insanların olduğunu ve bunların onların doğaları gereği olduğunu unutmamak gerekiyor.

Eskiden insanların daha geri kafalı olduğu düşünülürdü ama aslında köylerde veya toplumda bir sürü farklı eğilimi olan insanlar vardı ve bu insanlar olduğu gibi kabul edilirdi. Kızınıza kimliğini bir süre saklamasını önerebilir ve uzmanla terapi almasını sağlayabilirsiniz. Okulda akran zorbalığı yaşayabilir ve bunun önlemini almak gerekir. Eşinizse anlayış göstermeyebilir ve şuanki bulunduğunuz durum kötüleşebilir. İlk önce siz ayağa kalkmaya çalışın, sonra çocuğunuzu ve ailenizi.

Mesajınız için çok teşekkür ederim. Çok güçsüz hissediyorum. Aslında hayatımda kendimi bildim bileli hep zorlu sınavlardan geçtim ve hep mücadele ettim. Her seferinde huzurum sonunda benim oldu. Ama şuan eşimle işimle ve kızımla öyle bir çıkmazdayım ki neredeyse pes edeceğim. 3 -4 cephede savaşacak gücü bulamıyorum. Ve en kötüsü o huzurlu günlerin geri geleceğine inancımı yitirdim.

Eşimle sorunlarımsa apayrı . Çok sakin bir yapısı var ama bu sakinlik asla uyum değil bildiğini okuma. Beni hep geçiştirdiğini, zaman kazandığını , dikkate almadığını biliyorum. Çıkarlarına göre davranan birisi. 3 yıldır evliyim ama ayda 20 gün evde değil neredeyse. Ben ona yakın olalım diye şehir değiştirdim o ise şimdi bu şehire gelmiyor. İşi nedeni ile biliyorum ama insanların senden kaşıyor şakaları bile artık inanılmaz üzüyor.

Yinede gerçekten güçlü bir kadınsınız belli...dışardan herkesin hayatı güzel gözüküyor sanırım siz onlardan gibi duruyorsunuz..biraz daha sabredin bu arada destek alın inanın bütün yorumlar iyi niyetlice yazılmış fakat size yeterli gelmeyecektr bunu hissettim...

14 yaşında baba sevgisi görmedi ilk evliliğimden kızım benim. Erkeklere karşı güvensiz ve erkeksi kızlardan hoşlanıyor gözlemlerime göre
Ama onunla alakalı olmayadabilir. Benim dediğim gibi giyimim falan o şekildeydi ama babamla aramız çok iyiydi. Daha sert daha ters davranırdım güçlü hissetmek istiyordum belki de.

Kızınızla bu konuda tartışmayın ama artık öyle videolar varkı kızlar erkek gibi erkek çocukları kız gibi makyaj yapıyor ,malesef eğer internette çok vakit geçiriyorsa izledikleri şeylere dikkat edin derim ,izlediklerinden etkilenebilir ,sabırlı olmanız ve kavga etmemeniz gerekli ama kızınızla oturup 1 defa da olsa konuşmanız lazım nasıl hissetti nasıl başladı sorgulamanız açısından kızmadan üzüldüğünüzü belli etmeden sadece dertleşmek için konuşun ona göre bir yol izlersiniz.Eğer büyüdüğünde de o yöne eğilimi varsa seçimiyle kendisi yüzleşmek zorunda siz sadece yanında olabilirsiniz ,şimdiden bunları düşünüp üzülmeyin bakarsınız geçici bir durumdur.
İstemediğiniz işe gelince bir kaç ay daha dayanın olmadı yaza okullar kapanınca istifa eder çocuklarla tatile çıkarsınız ailenizin yanına mesela .Herşeyin bir çözümü var rabbim hastalık vermesin .

Kendinize nefes alacak boşluklar yaratmalısınız.
Siz kocanızı rahat ettirmek zorunda değilsiniz.
Hiçbişeye mecbur değilsiniz.
Lütfen şu ölümlü dünyada bazen saçmalamayı deneyin.iyi gelecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…