Lütfen fikir verin cok sinirliyim

Gulnur_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
7
0
36
Ankara
Merhabalar bi kaç gündür aklım cok karısık bu siteyi akıl danısmak için şimdi size anlatacagım sorunu anlattıgım bi arkadasım tavsiye etti.. Lütfen kısada olsa bi yorum yapın fikirlerinize cok ihtiyacım var..

Benim 4 tane teyzem var, en küçükleri içlerinde en kıymetlimizdir, baskadır. Keşke herkes onun kıymetini bilseydi, yaptıgı evlilik ile tüm hayatı değişti... 4 tane cocukları var hep bi tane daha olsun bi tane daha olsun diye diye bugünlere geldiler ama en büyükleri 10 yasına geldi daha sünnet olmadı, annem devreye girmese kimsenin düşündüğüde yoktu. Geçen yıl geldiklerinde annem belediyenin toplu sünnet şölenlerinde mi yaptırsak die sormustu, teyzem olur demişti, bu yıl için konustuk ve bu haftasonuna sıra verdiler.. Buraya kadar hiç tuhaf bi durum yok..
Haftasonu olacak sünnet için eniştem dün aksamdan bize gitmiş ( bu arada ben şehir dısındayım ve olanları telefonda öğrendim) cuma aksamı babaanne ve eniştemin kardeşi gelicekmiş 2 aksam kalıcaklar cumartesi akşamıda öbür kardeşi eşi ve 2 cocugu.. Bu arada babaanne kızkardeşine haber veriyor.. Oda gündüz gelicek.. Neresinden tutayım neyi hoşgöreyim bilmiyorum resmen üstümüze yıkıldılar.. Teyzem ztn cok iyi niyetli ve sessiz, öyle eziliyorki su anda..
Ev ufacık, biz o ufacık evde 22 kişi kalmak zorunda kalıcaz.. Allahtan baska teyzemde cok yakın oturuyor bi kısmı oraya gidecek kalmaya..
Benim asıl korkum ise tartısma cıkması ve uzunca süre bitmemesi.. Buna benim yan bakmam bile sebep olabilir, cok muhafazakar insanlar, bende bi cok seye dikkat eder elimden geldiğince dinimi hayatıma yansıtmaya calısırım ama bunu anlayacak kapasite onlarda yok.. Ev küçük oldugu için gece yatmak cok sorun olacak benim uyku bozuklugum var sessiz karanlık bi ortamda tek uyumaya alıskınım eger uyuyamazsam sinirli oluyorum ve susmayabilirim, buda sadece teyzeme zarar verir.. Sehir dısındayım demiştim gidip gitmemekte cok kararsızım.. Bi yandanda anneme de hiç güvenmiyorum oda ani tepkiler verebilir, gidip onu yatıstırsam iyi olur .. Gitmezsem teyzem cok üzülür benim onu düşündüğüm için gitmediğimi anlamayacak.. Ne yapayım ben nasıl bi durumdur bu kafayı yicem, bu iş nasıl bu hale geldi nasıl bizim görevimizmiş gibi üstümüze kaldı anlamadım.. Gelicekler yemek içmek hizmet düşünmeden 5 kurus masraf yapmadan hiçbişey düşünmeden torunum-yegenim sünnet oldu diyecekler deli olmamak elde değil yardım edin bi fikir verin bana..

şimdi bunlar 2 gün gelcek demi o zaman pek bişey olmaz sanırsam zaten yarısını öbür teyzenize postalayın.

arkadaşın yada yakın bi komşunuz yokmu orda kalsan..teyzeni üzmemek için biraz sabretmelisin 2 günden ne çıkarkii

benimde aklima ilk gelen bi komsu yada yakin bir arkadasta kalmak oldu
annenize okadar kisiyi agirlamakta yardim etmek durumundasiniz yoksa hic gitmeyin
derdim cünki sünnet bu dügün degilki okadarda önemli degil bence

sabırlı olmanda ve bu durumun gecicegini düşünmekte yarar var
başka caren yok... olumunekankayizsmile

Fikirlerinizin için cook teşekkür ederim, normal şartlarda mantıklı olanda bu herkes hemfikir olmuş. Ama karsımdakiler öyle insanlar ki, babaanne misafir gittigimiz cemiyette bana herkesin içinde bagırmıstı nie daracık body giymişim die =S bi tane daha büyük bi tartısma var oda slm verdiğimde nie gülmedim diyeydi cok büyümüştü.. Gitmeyeceğim sanırım bu sorumlulugu alamam, ben yerdede yatarım tüm gün ayaktada kalırım yeterki masum bi cocuk gülümsesin mutlu olsun ama .. Bu arada annem calısıyor ztn, herseyi teyzemler yapıcak ama haftasonu annemde olacak anneme babaanneyi dinleme işi düşebilir.. Diger teyzeme bi tek yatmaya gidecekler, onlarda kalmam da imkansız bitek yatmaya gidecegimiz için de bi anlamı olmaz

Madem bu işe kalkışmışsınız sabrederek, onların söyleyeceği sözleride umursamıyarak.iki günü atlatmaya bakacaksınız.Annenide yalnız bırakma yanında ol derim.Zaten o insanları az çok tanımışsın 2 gün ne olacak ona göre hareket edersin olur biter canım :umursamaz: Unutma teyzen ve çoçuğu için katlanıcaksın bunlara.Onların mutluluğu için değer değilmi?alkisalkisalkis
Birde şu geldi aklıma bulunduğunuz yerde öğretmen evi falan varsa oraya yerleştirebilirsiniz onları otelden ucuz olur...Hadi allah sana iki gün için sabır verir inşllh guclubacismile

Valla sünnet fikri annenizden çıktığı için iş annenizin üzerine kalmış.... O yüzden de çok fazla şikayet etmeye hakkınız yok gibi geldi bana....
Sonuçta bir erkek çocuğunu sünnet ettirmeyi düşünülmeyecek bişey değil, nyetlenmedilerse maddi durumları yok diyedir.... Demekki fırsat bekliyorlardı... O fırsatı da anneniz sunmuş onlara...
Çocuğu sünnet olacak olan teyzeniz başka bir şehirde mi? Niye sizin orda sünnet ediliyor??? Kendi yaşadıkları belediyede sünnet ettirselerdi...
Bi işe girişmişsiniz artık yok babnne gelsin amca gelmesin falan denmez.. 2-3 gün idare ediceksiniz...

Evet galiba baska carem yok..
Beni rahatlattıgınız için teşekkür ederim, inş düşündüğüm kadar zor geçmez..
Benim derdim korkum gelmeleri değil, kalmaları değil, kendi acımdan asla düşünmüyorum..
2 3 gün cabucak geçer ztn değilmi..

Evdeyim ..
Herkes cok stresli ama kimse kimsenin üstüne gitmiyor yarın cumartesi bi geçse bi atlatsak ..
Eniştem gelmiş, cok ezik sinirli stresli..
Hem kel hem..
Neyse Allahım sabır ver, sabır sabır..

Ben, ben şoktayım su anda.. =S
Bi kaç saattir odamda vakit geçiriyordum, uykum gelmedi. Bi ara mutfaga gittim, peşimden eniştemde geldi =S Beni sözle ve bakıslarıyla taciz etti resmen =S =S
İnanırmısınız ilk geldiğimde bi tuhaflık sezdim =S=S
Çok kötüyüm cıkıp gitmek bu eve bi daha gelmemek istiyorum..
Ben ben ne yapıcam =S

Elim ayagım titriyor Allahım bu kdr gelmek istememde bi sebep varmış bunuda gördüm ya =S
Odamın kapısının arkasına agır esya koydum =S Kilit yokki =S

O an bağırsaydın keşke, madem adam kötü niyetli; tüm foyası ortaya çıkardı. Annene anlatmalısın eniştenin şerefsizliğini. Teyzen de saf ve içine kapanık biri herhalde, enişten böyle cesaretlendiğine göre...

Kimsenin gunahini almiyim ama, gelinim ayni sey bana da oldu. Sunnet olayi tamam da, eniste tacizi nerden cikti yahu? hem sen baska sehirde degil miydin, ne ara geldin teyzene?

=S
Silinen 15 adet msjımda hersey acıkca yazıyordu
Neden silindi hiç anlamadım, 15 adet silindiyse bunlar niye kaldı..
Neyse bi önemi yok burası derdimi anlatıp teselli bulacagım bi yer değilmiş..
Ne düşündüğünüzle hiç ilgilenmiyorum, bi dahada bu siteye ugramayı düşünmüyorum..

Back
X