- 17 Ekim 2018
- 254
- 183
- 103
- 33
- Konu Sahibi Aysemutluuu
-
Bir çocuk psikoloğuna gidin alanında uzman olan.İyide nasıl emin olabılırım ki bunun için aynı olayı kızımın ikinci kere yaşaması lazım ve ben buna müsade edemem ki
Hiii siz suphelendiniz demek peki enistenizn suphelenmenizi gerektirecek tavırları var mı ? Ben vallahi yeri geliyor kızım dedesine kızıyor gitmek istemiyorum diyor sorgulayıp duruyorum neden gitmek istemiyorsun vs diye halbuki adamın hicbirseyi yok tamamen benim paranoyamBu durumdan ötürü şüphelenıp kızıma sordum işte orda oyun mu oynadınız oyununuz nasıl geçti eğlendınız mi neler yaptınız gibisinden hani oyun oynarcasına sordum öyle söyledı ben yalan söyleyecegıne inanmıyorum yarın akşam yine gelırler buyuk ihtimalle üzerine önce çay dökerim içim biraz rahatlasın sonrada kardeşimi odaya çekip konusurum napim aklıma ancak bunlar geldı
Çocuklarla iyi anlaşıyor her zaman kız kardesımın yanında memur ailesine bakan biri ama dışardayken bikaç bayana bakışını yakalamıştım belkıde o durum beni şüpheye ittiHiii siz suphelendiniz demek peki enistenizn suphelenmenizi gerektirecek tavırları var mı ? Ben vallahi yeri geliyor kızım dedesine kızıyor gitmek istemiyorum diyor sorgulayıp duruyorum neden gitmek istemiyorsun vs diye halbuki adamın hicbirseyi yok tamamen benim paranoyam
Olabilir bir kere bile baktığını görsem ben de tiksinirdim, kesinlikle uzmandan yardım alın çocuğun azgindan cok daha iyi laf alır ve yönlendirirÇocuklarla iyi anlaşıyor her zaman kız kardesımın yanında memur ailesine bakan biri ama dışardayken bikaç bayana bakışını yakalamıştım belkıde o durum beni şüpheye itti
İyi bir pedagoga götürün. Uzman gozetiminde kayda aldırip, rapor alin. Ondan sonra kardeşinle konuş ve ben olsam direk gerekli resmi işlemleri başlatırım.İyide nasıl emin olabılırım ki bunun için aynı olayı kızımın ikinci kere yaşaması lazım ve ben buna müsade edemem ki
Bir şekilde kalkıp acil uzmana gitmen gerekiyor çocukla. Bunu yapmadan kafana göre konuşma kimseyle. Ayrıca her akşam kardeşin neden geliyor annenize acımıyor musunuz siz ya?Ben riskli bir gebelik geçiriyorum bu yüzden annemle kalıyorum sürekli yatıyorum mecburen kardeşimde her aksam iki çocugunuda alıp anneme gelir eşidr gelir çocuklar vakit geçirsin diye her zaman bızım oturdugumuz odada oynarlar ve eşide hep oldugumuz odada olur bu olay ne zaman oldu düşünüp duruyorum ama hiç ikisi yalnız kalmadı ve ben her zaman bu konuda dikkatlıyım kızımı bir yere yazdırırken götürürken kırk kere düşünürüm kardeşimin eşi bulundugumuz odada kızıyla(5 yaşında) ve kızımla oynuyordu sonra kızlar araya doğru koştu buda arkalarından gitti ben riskli oldugu ıcın yerımden kalkamıyorum ama böyle oldugunu görünce tam kalkmaya yeltendim ama onlar odaya geldı bir tek bu aklıma gelıyor baskada şüphelendıgım bir durum olmadı
Belli olmaz o işler, mutlaka arkası aranmalı. Biz öyle tutuyoruz da pedofili değiliz. Cocuk bir şeyden rahatsız olmuş olabilir. Ortada yanlış anlaşılma da olmuş olabilir ama gelip bunu annesine anlatmış annenin de kalkıp uzmana danismasi gerekiyor oturduğu yerden suçlama yapmamalı.3 yaşında bir çocuğun poposunu mıncıklayacak hali yoktur diye düşünüyorum kucağına alırken ya da bırakırken farkında bile olmadan tutmuş da olabilir 6-7 yaşında bir çocuk olsaydı tabii ki de ben de aynı tepkiyi gösterirdim ama resmen bebek. Hepimiz o yaşta çocukları kaldırırken popusunu tutuyoruz
Neden hergün aynı ortamdasınız? Çocuğunuzun yalan söylediğini hiç sanmıyorumNe yapacağımı bilemiyorum ne olur fikir verin sağlıklı düşünemiyorum. Kızım 3.5 yaşında bugun bana öyle birşey söyledıki beynımden vuruldum. Kardeşimin kocasının poposuna dokundugunu söyledı o özel bölgesıne popo der anladım ben nereden bahsettiğini göster dedım özel bölgesini gösterdı ben ne yapacagımı bılmıyorum ne olur yardım edın kafayı yemek üzereyim kardeşimle mi konuşmalıyım? Sizce küçük bir çocuk bu konuda yalan söyluyor olabılır mi ki hiç sanmıyorum. O pislikle konussam kardesıme söylemesem hergun onunla aynı ortamda nasıl dayanırım akıl fikir verin ne olur.
Vurmak şiddet başka şey, özel bölgeye dokunulma ayrıntısı bambaşka, şiddeti çizgi filmde bile görebilir ama cinsel konularda görüp örnek alıp yalan söylemek 3.5 yaşında bir çocuk için pek mümkün değil.Emin olmadan bence olay çıkarmayın.kimseye bişey demeyin.ne yapılır düşünün karar verin.
Arkadaşımın 3.5 yaşındaki oğlu kreşte öğretmen bana bugün vurdu dedi.kamera görüntüleri izlendi burun gün.kadin hep sevmiş kucağında oynamis arkadaşım arada yalan söylüyor dedi.yani 3.5 yaşındaki çocuk gayet te yanlış şeyler anlatır ki benimde oğlum 3 yaşında geçen dudagimdan öpmeye çalıştı sokakta görme şansı yok hep yanındayız TV de gormustur heralde diye düşündüm emin olunmadan olay çıkarmayın derken bunu kast ettim
Önce o enişteyle kendiniz konuşun gözü korksun kardeşinizin de sizinde aile huzurunuz bozulmasın. Karşınıza alın müsait bir yerde buluşup deyin ki bak çoçuk böyle şeyler söyledi ama ben kondurmak istemiyorum. Bilmiyorum ya aile huzurunuz kardeşinizin aile huzuru çocuğun durumu hepsi birbirine girmiş. Bence konuşup dediğim gibi konuyu kapatın ve mesafeyi koruyun çocuğu da onun yanında baş başa bırakacak değilsiniz bu saatten sonra ama komple aileleri yıkmakta zor olurNe yapacağımı bilemiyorum ne olur fikir verin sağlıklı düşünemiyorum. Kızım 3.5 yaşında bugun bana öyle birşey söyledıki beynımden vuruldum. Kardeşimin kocasının poposuna dokundugunu söyledı o özel bölgesıne popo der anladım ben nereden bahsettiğini göster dedım özel bölgesini gösterdı ben ne yapacagımı bılmıyorum ne olur yardım edın kafayı yemek üzereyim kardeşimle mi konuşmalıyım? Sizce küçük bir çocuk bu konuda yalan söyluyor olabılır mi ki hiç sanmıyorum. O pislikle konussam kardesıme söylemesem hergun onunla aynı ortamda nasıl dayanırım akıl fikir verin ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?