- 17 Ekim 2018
- 254
- 183
- 103
- 33
- Konu Sahibi Aysemutluuu
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle sakin olun, tabii ki çocuğunuz doğru söylüyor. O yaşta böyle konularda hayal gücü calismazmis.Ne yapacağımı bilemiyorum ne olur fikir verin sağlıklı düşünemiyorum. Kızım 3.5 yaşında bugun bana öyle birşey söyledıki beynımden vuruldum. Kardeşimin kocasının poposuna dokundugunu söyledı o özel bölgesıne popo der anladım ben nereden bahsettiğini göster dedım özel bölgesini gösterdı ben ne yapacagımı bılmıyorum ne olur yardım edın kafayı yemek üzereyim kardeşimle mi konuşmalıyım? Sizce küçük bir çocuk bu konuda yalan söyluyor olabılır mi ki hiç sanmıyorum. O pislikle konussam kardesıme söylemesem hergun onunla aynı ortamda nasıl dayanırım akıl fikir verin ne olur.
Ne demek emin olmak? 3.5 yaşında çocuk böyle bir yalan uyduracak seviyede değildir. Çocuğun söylediği şüphe götürmez bir gerçek bence burada. Sorun karşı tarafı ikna edip edememek ki edemez de.Emin olmadan bence olay çıkarmayın.kimseye bişey demeyin.ne yapılır düşünün karar verin.
Kardeşime anlatmadan araya mesafe koyarsam sadece kardeşimle konuşursam bu sefer kardeşim sorgular ne oldu neden konuşmuyorsunuz dıye? Sizce kızım bu durumu anlamış ve etkilenmiş midir? Oyun olarak anlattı bana ama onun etkilenmesinden cok korkuyorumÖncelikle sakin olun, tabii ki çocuğunuz doğru söylüyor. O yaşta böyle konularda hayal gücü calismazmis.
Profesyonel bir destek alın hem siz hem çocuğunuz sizi doğru yönlendirir. Korkunç bir durum kesinlikle pislikler bitmek bilmiyor lânet olasıca sapıklar!
Başka çocuklara da yapmıştır, yapıyordur ama görüntülü kanıt olmadan bir sonuç elde edeceginizi sanmıyorum ve inanın kardeşiniz kacasini gayet iyi biliyordur adım gibi eminim ama kadınlar yüzleşmiyor ve kabul etmiyor.
Adamı çok iyi gözlemleyin, mesafe koyun, görüşmeyi bitirin, sadece kardeşinizle görüşün.
Kızınız konusunda profesyonel destek alırken suzi yönlendirirler zaten çok hassas bir konu burada yetersiz kalırız.
Benimde en cok korktugum kardeşimin kabul etmemesi o yapmaz demesi. Sonrasında ne olur hiç bilmiyorum aramız tamamen bozulur. Eşime söylersem eşim onu keser bunu cok iyi biliyorum asla susup oturamazprofili ne adamın ? öncelikle eşinize söyleyin ama sakin olun. gözlemleyin elbette artık başbaşa bırakmayın. özür dilerim ama bu konularda genelde eşler bilip susuyor. yani kardeşinizde görmezden geliyor olabilir.
İyide nasıl emin olabılırım ki bunun için aynı olayı kızımın ikinci kere yaşaması lazım ve ben buna müsade edemem kiEmin olmadan bence olay çıkarmayın.kimseye bişey demeyin.ne yapılır düşünün karar verin.
emin olamazsin asla, 24 saat cocugun basinda gardiyan gibi duramazsin neticede. Tek yapabilecegin önlem almak, yani cocugu babasi disinda kimseyle tek birakmamak.İyide nasıl emin olabılırım ki bunun için aynı olayı kızımın ikinci kere yaşaması lazım ve ben buna müsade edemem ki
Suan cocugun mu daha önemli kardesin mi? Cildircam ya!! Kardesin sorarsa sebebini söylersin. Birak o kendi kendini yesin sen yiyecegine. Cocuk önceligin olsun!!!Kardeşime anlatmadan araya mesafe koyarsam sadece kardeşimle konuşursam bu sefer kardeşim sorgular ne oldu neden konuşmuyorsunuz dıye? Sizce kızım bu durumu anlamış ve etkilenmiş midir? Oyun olarak anlattı bana ama onun etkilenmesinden cok korkuyorum
Zaten kızım herseyden önemlı! Arkadas araya mesafe koy sadece kardesınle görüş diyince bende olayo kardesıme anlatmazsam kardesım sorgulamaz mı dıye yazdımSuan cocugun mu daha önemli kardesin mi? Cildircam ya!! Kardesin sorarsa sebebini söylersin. Birak o kendi kendini yesin sen yiyecegine. Cocuk önceligin olsun!!!
Siz dediğim gibi bir pedagog yardımı alın onlar doğru olup olmadığı konusunda sizi bilgilendirecek, yönlendirecek zaten.İyide nasıl emin olabılırım ki bunun için aynı olayı kızımın ikinci kere yaşaması lazım ve ben buna müsade edemem ki
Uzman görüşü alarak kardeşinizle konuşursanız elinizde sağlam bir görüş olabilir o yüzden ısrarla önce profesyonel destek alın diyorum.Kardeşime anlatmadan araya mesafe koyarsam sadece kardeşimle konuşursam bu sefer kardeşim sorgular ne oldu neden konuşmuyorsunuz dıye? Sizce kızım bu durumu anlamış ve etkilenmiş midir? Oyun olarak anlattı bana ama onun etkilenmesinden cok korkuyorum
Çocuklar sallamayı yalan atmayı sever ama böyle durumlarda yalan aramamalısınız. Boşuna demiyolar çocuktan al haberi diye. Bir araya getirmeyin koruyun fakat bu saklanıcak bi durum değil aile içi böyle çirkinliklere izin vermemelisiniz. Kardeşiniz bu durumda umrunuzda bile olmamalı biraz bencil sert oldu evet kardeşinizin bir suçu yok , ama duyunca kardeşin eşine bunu yakıştırmayıp kabullenmeyecek daha da kötüsü eğer kendi çocuğu varsa yada çocuk düşünüyosaNe yapacağımı bilemiyorum ne olur fikir verin sağlıklı düşünemiyorum. Kızım 3.5 yaşında bugun bana öyle birşey söyledıki beynımden vuruldum. Kardeşimin kocasının poposuna dokundugunu söyledı o özel bölgesıne popo der anladım ben nereden bahsettiğini göster dedım özel bölgesini gösterdı ben ne yapacagımı bılmıyorum ne olur yardım edın kafayı yemek üzereyim kardeşimle mi konuşmalıyım? Sizce küçük bir çocuk bu konuda yalan söyluyor olabılır mi ki hiç sanmıyorum. O pislikle konussam kardesıme söylemesem hergun onunla aynı ortamda nasıl dayanırım akıl fikir verin ne olur.