Lütfen fikir verin kafayı yemek üzereyim

Önce o enişteyle kendiniz konuşun gözü korksun kardeşinizin de sizinde aile huzurunuz bozulmasın. Karşınıza alın müsait bir yerde buluşup deyin ki bak çoçuk böyle şeyler söyledi ama ben kondurmak istemiyorum. Bilmiyorum ya aile huzurunuz kardeşinizin aile huzuru çocuğun durumu hepsi birbirine girmiş. Bence konuşup dediğim gibi konuyu kapatın ve mesafeyi koruyun çocuğu da onun yanında baş başa bırakacak değilsiniz bu saatten sonra ama komple aileleri yıkmakta zor olur
Ya siz dalga mı geçiyorsunuz eğer boyle bir olay olduysa aileler yıkılsın zaten. Karisi da bilsin sapik kocasini. Bas basa bırakmak ne demek yüzünü göstermemesi lazim bu saatten sonra. Eğer olay doğruysa tabii, bundan emin olmak için yapılacakları herkes yazdı.

Önce o enişteyle kendiniz konuşun gözü korksun kardeşinizin de sizinde aile huzurunuz bozulmasın. Karşınıza alın müsait bir yerde buluşup deyin ki bak çoçuk böyle şeyler söyledi ama ben kondurmak istemiyorum. Bilmiyorum ya aile huzurunuz kardeşinizin aile huzuru çocuğun durumu hepsi birbirine girmiş. Bence konuşup dediğim gibi konuyu kapatın ve mesafeyi koruyun çocuğu da onun yanında baş başa bırakacak değilsiniz bu saatten sonra ama komple aileleri yıkmakta zor olur
Siz iyi misiniz ya?! Bir uzmanla görüşülecek ve vardığı sonuç sonrası o huzur kaçacak! İğrenç pis pedofili kim bilir daha kaç çocuğa bunu yaptı ve yapıyor. Karısı da basbayağı biliyordur eminim.

Çocuklar bunları yaşayacağına aileler yıkılsın, huzurlar kaçsın, 3.5 yaşında çocuk bunu birebir görmeden, yaşamadan hayalinde uyduramaz! siz ne saçmalıyorsunuz?

😡😡😡 çocuk tacizi haberlerinde hep diyoruz anne nasıl farketmemiş anne nasıl susmuş anne nasıl üstünü örtmüş diye...

Siz de hamileymişsiniz. Tam da böyle bir anne olacağa benziyorsunuz. Karnınızdaki bebeğe şimdiden üzüldüm.

Huzurunuz bozulmasın konuyu kapatın ne demek ya... sizin gibi zihniyetler narini öldürüp ailenin huzurunu bozmadan konuyu kapattı

Konu sahibi burda kafanızın iyice karışmasını beklemeden olayın doğruluğunu anlamak için bir uzmana gidin. (Çocuğunuz yalan söylüyor asla demiyorum sadece belki eli değmiştir, çarpmıştır yanlış yorumlamıştır ihtimaline karşı, ki inşallah öyledir. ) uzman bu tarz vakalarla daha önce de karşılaşmıştır ve sizi en doğru şekilde yönlendirir. Bi de gerçekten nerde çokluk orda ... hadi sizin hamilelik riskli de ananızın evinde kardeşinizin ve kocasının her akşam işi ne? Herkes yerini yurdunu bilirse kafanız her anlamda rahat olur

😡😡😡 çocuk tacizi haberlerinde hep diyoruz anne nasıl farketmemiş anne nasıl susmuş anne nasıl üstünü örtmüş diye...

Siz de hamileymişsiniz. Tam da böyle bir anne olacağa benziyorsunuz. Karnınızdaki bebeğe şimdiden üzüldüm.

Huzurunuz bozulmasın konuyu kapatın ne demek ya... sizin gibi zihniyetler narini öldürüp ailenin huzurunu bozmadan konuyu kapattı
Önce Pedogog eşliğinde tabiki çocuğun dinlenmesi gerekir, bilmiyoruz adamın pedofili olup olmadığını hemen size göre ahkam kesmek kolay o kardeşin hayatı çocukları varsa onların hayatı ne olacak olay gerçekten bu şekilde bir olay yaşanmamışsa o ailenin bozulması çocuklarının perişan olması da söz konusu fevri hareket etmeden sakince davranıp çocuğun Pedogog eşliğinde dinlenmesi gerekir bizler hakim ya da Pedogog değiliz kimseyi bilip bilmeden yargılayıp olay hakkında da görüş bildiremeyiz değil mi. Sadece annenin kalbinin ağrısını alabilmek adına ufak bir tavsiyeydi benim ki. Bende bilirdim git eşine söyle katil olsun, ortalık karışsın demeyi… Ayrıca benim karnımdaki çocuğa kadar laf söylediğinize göre sizdi insanlığınızı önce sorgulayın.

Önce Pedogog eşliğinde tabiki çocuğun dinlenmesi gerekir, bilmiyoruz adamın pedofili olup olmadığını hemen size göre ahkam kesmek kolay o kardeşin hayatı çocukları varsa onların hayatı ne olacak olay gerçekten bu şekilde bir olay yaşanmamışsa o ailenin bozulması çocuklarının perişan olması da söz konusu fevri hareket etmeden sakince davranıp çocuğun Pedogog eşliğinde dinlenmesi gerekir bizler hakim ya da Pedogog değiliz kimseyi bilip bilmeden yargılayıp olay hakkında da görüş bildiremeyiz değil mi. Sadece annenin kalbinin ağrısını alabilmek adına ufak bir tavsiyeydi benim ki. Bende bilirdim git eşine söyle katil olsun, ortalık karışsın demeyi… Ayrıca benim karnımdaki çocuğa kadar laf söylediğinize göre sizdi insanlığınızı önce sorgulayın.
Kimse eşine söyle o adamı öldürsün demedi ki. Olayın aslını öğrenmek için oyun terapisi, psikolog, pedagog önerdi. Siz diyorsunuz ki:
enişteyle kendiniz konuşun gözü korksun kardeşinizin de sizinde aile huzurunuz bozulmasın.
Sonra da diyorsunuz ki
Bence konuşup dediğim gibi konuyu kapatın ve mesafeyi koruyun çocuğu da onun yanında baş başa bırakacak değilsiniz bu saatten sonra ama komple aileleri yıkmakta zor olur
Yani hiç de pedagog dinlesin vs yazmamışsınız. Tam tersi enişteyi korkutun olayı da kapatın diyip geçmişsiniz.

Back
X