Lütfen fikir verin, sabaha kadar birşey bulmam lazım:(

mystery15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
216
0
96
Ankara
Kızlar gecenın bi vaktı-şuan mutlu mutlu uyuyo olmam gerekirken- yine sebepsiz yere 1.5 saat erkek arkadasımla kavga ettik... yarın onun dogumgünü..yanı bugün.3.5 snedir cıkıyoruz ve ben onu hep saçma sapan üzdüm şimdiye kadar..artık tahammülü kalmadı pek. Ben de yarın doğumgününü de bahane edip sadece onun isteklerini düşünerek (belkide ilk defa) en mutlu olcağı yerlere götürcektim, en sevdiği kıyafetlerimi giycektim, en sevdiği arkadaslarını davet etcektim falan filan..bugun de hiç konusmadk yanı ara ara msjlaştık o kdr, işte onun ısı vardı benm yarın sınavm var ders çalıştım falan. sonra saat 23 30 gibi aradm ben hanı yarın napalm, kaçta buluşçaz falan diye.. malum finaldönemi 2mz de mezuniyet yılımızdayız. onunda bitirme proje sunumu raporu falan var pazartesi teslm etcekmş yaa yarın ckmayalm onu yapmam lazm pazartesi falan bluşalm ddi. Yanı tabi yapması lazım zaten yapsın ve okulunu bitirsn bunu encok ben istiyorum ama ne blım o kadar plan falan yapmşken hayalkırıklığına ugradım ağladım brz bağırdm falan sonra özr dlerm böle böle ddm önemlı değil ddi falan anladı o da üzüldüğümü kapandı, kapadk telefonu...sonra ben 12 fln oldu ztn bidaha aradm ağlamamı tutup dgmgünn kutlu olsn üzülme napim ağladm gecer falan dedm oda sağol fln üzülme ders çalş fln ddi nese işte sonra gerçekten blmıyorm her zmnkı gbi konu bidaha açıldı..ve 62 dk boyunca tartstk işte ben üzüldüğüm ıcn bağırdm napaym dedm o da işte böle napayım dıyınce bağırmayı normal gördüğümü düşündü falan sonra ben bidaha açıkladm öle öle öle 62dakkamz çöpe gitti......hep böyle oluyo. gerçekten ikimzde ağlıyorz bazen snırımzden yanı ben hep ağlıorm da o bile ağlıyo artık bazen. Yeter dıyo neden böleoluyo diyo.
Neyse en son öptmdedk falan yattı o.. Şimdi onların evi burdan arabayla 15dk falan ben dıyorum acaba pasta alıp yada yapıp götürsem sitenin güvenliğine bıraksam bi mektupla o da ona verse falan? Ya da kargoya veririm hızlı kargoyla kargocu götürr? Sürpriz yapmak onu mutlu etmek ıstıyorum, o benı cok sevıyo cunku gerçekten ben de onu sevıyorum cok.. Başka neler yapabilirim fikir verirsenız cok mutlu olurum (bu arada ailesıyle oturuyo-ailesiyle iyiyiz o ayrı da hanı onu da gözönüne alalm süprizi aileside görck=))

birbirinize cok fazla sardiginizi hissettim, insan boyle durumlarda ufacik seyden kavga etmeye baslar, sonra oturup niye boyle oluyor diye dusunur. ikiniz de mezuniyet senesindeymissiniz, asil hayat bundan sonra basliyor. gercekten stresli gunler geldigi zaman (is bulma sancilari, evlilik hazirliklari, vs) incir cekirdegini doldurmayacak meselelerden kavga etmenize gerek kalmayacak. mesela sen onun dogumgunu icin plan yapmisken hayal kirikligina ugradin diye ona bagirmaya hakkin yok bence. sacma degil mi? artik surpriz yapmaya calisma, ustune gitme derim. erkekler boyle durumlarda ne kadar iyi telafi ettiginden ziyade, bir daha yapmamani ve olgun davranmani, surekli seni teselli etmek zorunda kalmamayi tercih eder. inan bana bence "Ben daha olgun davranmak istiyorum, seni boyle meselelerle yormamaya gayret edecegim" dersen, dogumgununu telafi etmenden daha olumlu bir davranis olur. su an bu soylediklerim sana sacma gelebilir ama birkac sene sonra beni daha iyi anlayacaksin. bundan 4 yil once, 3,5 yildir beraberken ben de senin gibiydim. sonra askere gonderdim mesela, bir erkekle askerdeyken sacma seylerden kavga edemiyorsun, ister istemez daha olgun oluyorsun... ozellikle bu mezuniyet doneminde birbirinizi uzmekten, kirmaktan kacinin... sevgiler

yani eve pasta gönderebilirsin sende götürebilirsin..güzel bişey yapmak istersen bulursun..yanlız alınma arkadaşım ama ilşkiniz senin açından biraz hastalıklı yani bir insan 62 dakika kavga ettiğine dakikası dakikasına kadar takıyorsa ohooo diyorum..tartışmaya konu buluosun sebep buluyorsun dimi kolayca hemde hemen:) ama iyi bişey yapmaya kalkmışsın bak bulamıyorsun..buda bence seni biraz karamsar biri yapar ama bu karakter meselesidir..sen yargılamıyorum haddimede değil ama bazı insanlar dert sever..dikkat et kafaya takılacak daha neler var bir bilsen ahh bir bilsen..evlenmeden anlayamazsın..bazen şöyle gençlere uzaktan bakıyorum bende gencim 28 yaşındayım ama böyle 20 yaşlarda ettikleri kavgalara bakıyorum hiç yere yaa vallahi yazık gözyaşlarınıza..

aslında doğru olgun olmam lazım ve zorla sürpriz yapmaya çalışmamam lazım.. şöyle birşey düşündüm: pastamı ya da hediyemi alıp gitsem kapıdan versem öpsem doğumgünün kutlu olsun desem, ama içeri bile girmesem "baska gün buluşuruz benim hem canım skıldı şöyle bir çıkayım dedim zaten" desem olgun bi davranış olur gibi geldi aslında:) şöyle bir çıkayım demediğimi onun ıcın gittiğimi bilcek zaten işte ama öyle demem hoşuna gider diye düşündüm. Sizce nasıl olur??

Bu arada evet o Hazıranda mezun olcak onun stresinde ben ise bu ay olcam, derslerim bitti üç tane finalım kaldı sadece, iş bulma stresindeyim su an :S Bu yüzden de biraz gerginiz sanırım :(

aynen güzel fikir hep süpriz yapıp mutlu etmiş olur hemde sıkboğaz etmeyip olgun bir davranış sergilemiş olursun..hatta belki bu davranışından hoşlanır biraz senle dışarıda vakit geçirmeye karar verir..tatlı yılanı deliğinden çıkarır demişler boşuna değil

konuyu gorunce, bende pasta alip (elinizden geliyorsa siz de yapabilirsiniz, 'icine sevgimide kattim" gibi duygusal biseyde yazilabilir. tam bunu yazicakdim ki sizde oyle dusunmussunuz.ailesi gorsun hem ne olacak aksine mutlu olurlar onlarda..

Sanırım sorununuz hallolmuş. Ne güzel. :) Bu arada yarın çin bol şans dilerim:34:

Bakalım umarım hallolur ya.. artık çok yoruldum gerçekten bi 20gün sorun çıkmasın hiç en azından yanı o kadar bile sürmüyo..

aslında doğru olgun olmam lazım ve zorla sürpriz yapmaya çalışmamam lazım.. şöyle birşey düşündüm: pastamı ya da hediyemi alıp gitsem kapıdan versem öpsem doğumgünün kutlu olsun desem, ama içeri bile girmesem "baska gün buluşuruz benim hem canım skıldı şöyle bir çıkayım dedim zaten" desem olgun bi davranış olur gibi geldi aslında:) şöyle bir çıkayım demediğimi onun ıcın gittiğimi bilcek zaten işte ama öyle demem hoşuna gider diye düşündüm. Sizce nasıl olur??

Bu arada evet o Hazıranda mezun olcak onun stresinde ben ise bu ay olcam, derslerim bitti üç tane finalım kaldı sadece, iş bulma stresindeyim su an :S Bu yüzden de biraz gerginiz sanırım :(

Kac yasindasin bebim sen ? Cok cocuksu geldin bana. Soyle yapsam olgunluk olurmu, diye sorman bile olgun olmadigini, cocuk oldugunu gosteriyor. Evine kadar gidiceksin,pastayi vereceksin, canim sikildi oyle bi ugradim hadi by diyeceksin. Bravo cok olgun bir davranis:)Cok hosuna gider,bir kere daha asik olur belki.!

Son düzenleme:
yani eve pasta gönderebilirsin sende götürebilirsin..güzel bişey yapmak istersen bulursun..yanlız alınma arkadaşım ama ilşkiniz senin açından biraz hastalıklı yani bir insan 62 dakika kavga ettiğine dakikası dakikasına kadar takıyorsa ohooo diyorum..tartışmaya konu buluosun sebep buluyorsun dimi kolayca hemde hemen:) ama iyi bişey yapmaya kalkmışsın bak bulamıyorsun..buda bence seni biraz karamsar biri yapar ama bu karakter meselesidir..sen yargılamıyorum haddimede değil ama bazı insanlar dert sever..dikkat et kafaya takılacak daha neler var bir bilsen ahh bir bilsen..evlenmeden anlayamazsın..bazen şöyle gençlere uzaktan bakıyorum bende gencim 28 yaşındayım ama böyle 20 yaşlarda ettikleri kavgalara bakıyorum hiç yere yaa vallahi yazık gözyaşlarınıza..

kesinlikle katılıyorum:)

İlla mutlu etmek istiyorsanız, şaşırtmak istiyorsanız ; sevdiğinize huzur verin. Bu onun için en büyük hediye olur.

Yaptığınız planları üç-beş gün ertelemek sizden birşey almaz, hayallarinizi-planlarınızıda zedelemez.
Ama bu tür sorunları sürekli kavgayla çözüp, ağlamakla sonuçlandırırsanız sizden ve sevdiğinizden çok şey götürür.

Gece hiç uyumamama ramen sabah havaaydınlanınca düşündüğümde pasta götürme fikrimi ben de saçma buldum :) Sınavıma gittim geldim, neyseki bildiğim şeyler çıktı hepsini yaptım, kesin yapamicam diyodum :) sonra da geldım yattım uyudum:D uyuyakalmışm akşam 5e kadar, merak etmiş birsürü mesaj atmış aramış, zaten dün de kötü kapatmamştık en son ama tabı 1 saat kavgadan sonra iyi kapatsak nolck:) İşte öyle kısaca gitmedim.. dediğiniz de doğru o da hep sölüo "huzur vermen lazım" önce diye..
k, "dün bütün gün konusmadık cok az mesajlaştık mutluyduk sonra bi konuştuk kavga ettik, tamam senın üzülmeni anlıyorum normal bişey ama benim açımdan da düşün benımelımde olan bişey değilken bana bağrıyosn doğmgnüme kavga ederek giriyorz" dedi fln.. "senle konusmadığm zaman huzurlu bi gün geciriyorm" bile dıyo artık.. hatta dün bi de şey dedi "durum hep böyle ama hala çıkıyorz ve blıorm ayrılamıcaz da ama durum dadüzelmicek hiç bi zaman hep böle olcak durduk yere tartsmaya devam etcz, bu çareszlk cok kötü" ddi

gerçekten acilen şu huylarımı düzeltmem lazım çok gec olmadan....

Back
X