Kızlar gecenın bi vaktı-şuan mutlu mutlu uyuyo olmam gerekirken- yine sebepsiz yere 1.5 saat erkek arkadasımla kavga ettik... yarın onun dogumgünü..yanı bugün.3.5 snedir cıkıyoruz ve ben onu hep saçma sapan üzdüm şimdiye kadar..artık tahammülü kalmadı pek. Ben de yarın doğumgününü de bahane edip sadece onun isteklerini düşünerek (belkide ilk defa) en mutlu olcağı yerlere götürcektim, en sevdiği kıyafetlerimi giycektim, en sevdiği arkadaslarını davet etcektim falan filan..bugun de hiç konusmadk yanı ara ara msjlaştık o kdr, işte onun ısı vardı benm yarın sınavm var ders çalıştım falan. sonra saat 23 30 gibi aradm ben hanı yarın napalm, kaçta buluşçaz falan diye.. malum finaldönemi 2mz de mezuniyet yılımızdayız. onunda bitirme proje sunumu raporu falan var pazartesi teslm etcekmş yaa yarın ckmayalm onu yapmam lazm pazartesi falan bluşalm ddi. Yanı tabi yapması lazım zaten yapsın ve okulunu bitirsn bunu encok ben istiyorum ama ne blım o kadar plan falan yapmşken hayalkırıklığına ugradım ağladım brz bağırdm falan sonra özr dlerm böle böle ddm önemlı değil ddi falan anladı o da üzüldüğümü kapandı, kapadk telefonu...sonra ben 12 fln oldu ztn bidaha aradm ağlamamı tutup dgmgünn kutlu olsn üzülme napim ağladm gecer falan dedm oda sağol fln üzülme ders çalş fln ddi nese işte sonra gerçekten blmıyorm her zmnkı gbi konu bidaha açıldı..ve 62 dk boyunca tartstk işte ben üzüldüğüm ıcn bağırdm napaym dedm o da işte böle napayım dıyınce bağırmayı normal gördüğümü düşündü falan sonra ben bidaha açıkladm öle öle öle 62dakkamz çöpe gitti......hep böyle oluyo. gerçekten ikimzde ağlıyorz bazen snırımzden yanı ben hep ağlıorm da o bile ağlıyo artık bazen. Yeter dıyo neden böleoluyo diyo.
Neyse en son öptmdedk falan yattı o.. Şimdi onların evi burdan arabayla 15dk falan ben dıyorum acaba pasta alıp yada yapıp götürsem sitenin güvenliğine bıraksam bi mektupla o da ona verse falan? Ya da kargoya veririm hızlı kargoyla kargocu götürr? Sürpriz yapmak onu mutlu etmek ıstıyorum, o benı cok sevıyo cunku gerçekten ben de onu sevıyorum cok.. Başka neler yapabilirim fikir verirsenız cok mutlu olurum (bu arada ailesıyle oturuyo-ailesiyle iyiyiz o ayrı da hanı onu da gözönüne alalm süprizi aileside görck=))
Neyse en son öptmdedk falan yattı o.. Şimdi onların evi burdan arabayla 15dk falan ben dıyorum acaba pasta alıp yada yapıp götürsem sitenin güvenliğine bıraksam bi mektupla o da ona verse falan? Ya da kargoya veririm hızlı kargoyla kargocu götürr? Sürpriz yapmak onu mutlu etmek ıstıyorum, o benı cok sevıyo cunku gerçekten ben de onu sevıyorum cok.. Başka neler yapabilirim fikir verirsenız cok mutlu olurum (bu arada ailesıyle oturuyo-ailesiyle iyiyiz o ayrı da hanı onu da gözönüne alalm süprizi aileside görck=))