Lütfen fikir verin =//

M-Mavera2048

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
2.733
3.289
63
26 temmuz adet olmam gereken tarihti ancak olmadım
28 temmuzda kanda baktırdım beta 0,7 çıktı negatif
Doktorum hamilelik yok ama rahim kalınlasması baslamıs adet olursun bikaç güne dedi(vajinal muayne ve ultrasonla bakarak)
Henüz adet olmadım
Ama kullanmam gereken mantar ilacı ve fitili var=/
Doktor kullanabilirsin gebelik yok dedi, ben emin olamıyorum henüz adet olmadığım için
Sizce ne yapmalıyım??
Bu kadar zamaan sonra betada bi değişiklik olur mu?

5 gun gecikme ile kan testinde gebelik belli olur. Yani doktoruna güven.

Pardon iki gun sonra baktirmissin. Onu bilemiyorum ama iki gunde de belli olmasi muhtemel. Çünkü bu kan testi.

Pardon iki gun sonra baktirmissin. Onu bilemiyorum ama iki gunde de belli olmasi muhtemel. Çünkü bu kan testi.
Bende çok ümitlenmek istemiyorum da yinede acaba dedim
Aslında bu ay esimle doktora gitme karar almıstık, ben regl olduğumda hormon tahlili eşimde spermiyogram yaptırcaktı
Ancak gittiğimizde mantar problemiyle karsılastık
Buna çözüm ararken reglim bu sekilde gecikti
Eşime test yaptırdık tüm değerleri çok iyi çıktı onda bi sıkıntı yok
Bende bu ay bi an önce regl olsunda Hormonlarıma baktırım diye fazla stres yaptım ondan mı bu kadar gecikti anlamadım

Gelecek ay olur insallah. Ben de geciktim idrar testinde negatifim. Kanda gormeden ikna olamicam galiba.

sat a göre normalde 4 haftalık olacaktı kan verdiğinizde. 4 haftalık kan tahlilinde negatif çıkmazdı. doktorunuza güvenin

sat a göre normalde 4 haftalık olacaktı kan verdiğinizde. 4 haftalık kan tahlilinde negatif çıkmazdı. doktorunuza güvenin
Evet doğru, bi an önce regl olup tahlil yaptırmayı bekliyorum artık bende aslında da içten içe bi ümit işte =)

Peki idrar negatif cikabilir mi? Iliski uzerinden 21 gun gecti. 3 gundur de gecikiyorum.
Doktor bana reglim gecikmişken iki gün, idrarda çıkmaz demiştiii o yüzden kan bakmıstı
Hatta adetin gecikirse on günü bekle idrarda çıkmasa bile içme ilacı demişti

Doktor bana reglim gecikmişken iki gün, idrarda çıkmaz demiştiii o yüzden kan bakmıstı
Hatta adetin gecikirse on günü bekle idrarda çıkmasa bile içme ilacı demişti
Baska kullanicilar da cikar diyor. Kafam karisiyor. Tam umidimi kaybettim derken umitlenecek bir sey buluyorum.

Baska kullanicilar da cikar diyor. Kafam karisiyor. Tam umidimi kaybettim derken umitlenecek bir sey buluyorum.
Valla ben bes altı gün geçmesine ve kanda bilee çıkmamasına ragmen ilacı kullanmaya baslamadım düşün yine ümidim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…