- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
- Konu Sahibi M-Mavera2048
-
5 gun gecikme ile kan testinde gebelik belli olur. Yani doktoruna güven.26 temmuz adet olmam gereken tarihti ancak olmadım
28 temmuzda kanda baktırdım beta 0,7 çıktı negatif
Doktorum hamilelik yok ama rahim kalınlasması baslamıs adet olursun bikaç güne dedi(vajinal muayne ve ultrasonla bakarak)
Henüz adet olmadım
Ama kullanmam gereken mantar ilacı ve fitili var=/
Doktor kullanabilirsin gebelik yok dedi, ben emin olamıyorum henüz adet olmadığım için
Sizce ne yapmalıyım??
Bu kadar zamaan sonra betada bi değişiklik olur mu?
Bende çok ümitlenmek istemiyorum da yinede acaba dedimPardon iki gun sonra baktirmissin. Onu bilemiyorum ama iki gunde de belli olmasi muhtemel. Çünkü bu kan testi.
Gelecek ay olur insallah. Ben de geciktim idrar testinde negatifim. Kanda gormeden ikna olamicam galiba.Bende çok ümitlenmek istemiyorum da yinede acaba dedim
Aslında bu ay esimle doktora gitme karar almıstık, ben regl olduğumda hormon tahlili eşimde spermiyogram yaptırcaktı
Ancak gittiğimizde mantar problemiyle karsılastık
Buna çözüm ararken reglim bu sekilde gecikti
Eşime test yaptırdık tüm değerleri çok iyi çıktı onda bi sıkıntı yok
Bende bu ay bi an önce regl olsunda Hormonlarıma baktırım diye fazla stres yaptım ondan mı bu kadar gecikti anlamadım
Ben kanda gördüğüm halde ikna olmamıs gibiyim baksana =)Gelecek ay olur insallah. Ben de geciktim idrar testinde negatifim. Kanda gormeden ikna olamicam galiba.
Ne zormus boyle beklemek kabul etmek sonuca inanmak falanBen kanda gördüğüm halde ikna olmamıs gibiyim baksana =)
Hayırlısı olur umarımm artık ne diim
sat a göre normalde 4 haftalık olacaktı kan verdiğinizde. 4 haftalık kan tahlilinde negatif çıkmazdı. doktorunuza güvenin26 temmuz adet olmam gereken tarihti ancak olmadım
28 temmuzda kanda baktırdım beta 0,7 çıktı negatif
Doktorum hamilelik yok ama rahim kalınlasması baslamıs adet olursun bikaç güne dedi(vajinal muayne ve ultrasonla bakarak)
Henüz adet olmadım
Ama kullanmam gereken mantar ilacı ve fitili var=/
Doktor kullanabilirsin gebelik yok dedi, ben emin olamıyorum henüz adet olmadığım için
Sizce ne yapmalıyım??
Bu kadar zamaan sonra betada bi değişiklik olur mu?
Ne zormus boyle beklemek kabul etmek sonuca inanmak falan
[/QUOTE
Burda çok uzun senelerdir bekleyenler varken çokta bişey demek istemiyorum ama yinede zor
Ben evleneli bi sene olcak bi ay sonra
Evlendiğimizden beri hiç korunmadık yaştan dolayı
Ama bi gelişme olmadı
Bu ay niyetlendik artkk doktora gidelim kontrollerimizi yaptıralım diye
Eşim spermiyogram yaptırdı
Ben vajinal ve ultrasonla muayene oldum
Bunlarda bi sıkıntı çıkmadı şimdilik
Bide hormonlara bakalım dedik artkk
Evet doğru, bi an önce regl olup tahlil yaptırmayı bekliyorum artık bende aslında da içten içe bi ümit işte =)sat a göre normalde 4 haftalık olacaktı kan verdiğinizde. 4 haftalık kan tahlilinde negatif çıkmazdı. doktorunuza güvenin
Peki idrar negatif cikabilir mi? Iliski uzerinden 21 gun gecti. 3 gundur de gecikiyorum.sat a göre normalde 4 haftalık olacaktı kan verdiğinizde. 4 haftalık kan tahlilinde negatif çıkmazdı. doktorunuza güvenin
onu maalesef bılemıyorum. sanırım olabilir ancak ben ıdrar testi hiç yapmadım.Peki idrar negatif cikabilir mi? Iliski uzerinden 21 gun gecti. 3 gundur de gecikiyorum.
Kan testlerinizi poliklinikte mi yaptırdınız.onu maalesef bılemıyorum. sanırım olabilir ancak ben ıdrar testi hiç yapmadım.
evet polıklınıukten verdim hepKan testlerinizi poliklinikte mi yaptırdınız.
Anladim cok tesekkur ederimevet polıklınıukten verdim hep
orada sonuclar şöyle çıkıyor
negatif. 0-5
0-1 haf ...
2-4 haf .. gibi
Doktor bana reglim gecikmişken iki gün, idrarda çıkmaz demiştiii o yüzden kan bakmıstıPeki idrar negatif cikabilir mi? Iliski uzerinden 21 gun gecti. 3 gundur de gecikiyorum.
Baska kullanicilar da cikar diyor. Kafam karisiyor. Tam umidimi kaybettim derken umitlenecek bir sey buluyorum.Doktor bana reglim gecikmişken iki gün, idrarda çıkmaz demiştiii o yüzden kan bakmıstı
Hatta adetin gecikirse on günü bekle idrarda çıkmasa bile içme ilacı demişti
Valla ben bes altı gün geçmesine ve kanda bilee çıkmamasına ragmen ilacı kullanmaya baslamadım düşün yine ümidim varBaska kullanicilar da cikar diyor. Kafam karisiyor. Tam umidimi kaybettim derken umitlenecek bir sey buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?