Lütfen ironi olsunMerhaba ben 17 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. Anneme bana çevrenden birini bul falan dedim söyledim yani ona açıldım ama o olmaz dedi ben evden gidip kendi yuvamı kurmak istiyorum birine kaçma planlarım da var annem bundan şüpheleniyor ama söylemiyor evlenmek istememin sebebi artık sevilmek istemem,ailemin yanında hiç mutlu olamadım sizce ne yapabilirim,sadece tavsiye bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Ailenin sevmediğini kimse sevmezevlenmek istememin sebebi artık sevilmek istemem
Allahım kınamıyorum vallahi kınamıyorum başıma gelmesin yarabbi çok aminMerhaba ben 17 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. Anneme bana çevrenden birini bul falan dedim söyledim yani ona açıldım ama o olmaz dedi ben evden gidip kendi yuvamı kurmak istiyorum birine kaçma planlarım da var annem bundan şüpheleniyor ama söylemiyor evlenmek istememin sebebi artık sevilmek istemem,ailemin yanında hiç mutlu olamadım sizce ne yapabilirim,sadece tavsiye bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Yok dayanamıyorum kız kim linçlerse linçlesin! senin saçını başını yolup, evire çevire bir temiz dövülüp, kendine gelmen lazım. lafa bak evlenecekmişMerhaba ben 17 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. Anneme bana çevrenden birini bul falan dedim söyledim yani ona açıldım ama o olmaz dedi ben evden gidip kendi yuvamı kurmak istiyorum birine kaçma planlarım da var annem bundan şüpheleniyor ama söylemiyor evlenmek istememin sebebi artık sevilmek istemem,ailemin yanında hiç mutlu olamadım sizce ne yapabilirim,sadece tavsiye bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Ya dalga geçiyor. Kendince ilgi çeken bir konu açıp eğlenmek derdi..Yok dayanamıyorum kız kim linçlerse linçlesin! senin saçını başını yolup, evire çevire bir temiz dövülüp, kendine gelmen lazım. lafa bak evlenecekmişben 31 yaşında evlendim acaba yine erken mi oldu diye düşünüyorum, hele bu kızın lafına bakın hele
17 yaşımdayken eniştemin yeğenine beni ayarlamak istediler ilk istemedim sonra mantıklı gelmişti okuduğum halde. Durumları çok iyiydi vs.. annem istemedi ve olmadı tabi. şuan 22 yaşındayım o kişiye göz ucuyla bakmam fikirlerin o kadar değişecek ki ben ne saçma sapan şeyler düşünmüşüm diyeceksin. Fikirlerin aklın otursun biraz ne işin var bu yaşta kocayla otur evinde aşağıMerhaba ben 17 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. Anneme bana çevrenden birini bul falan dedim söyledim yani ona açıldım ama o olmaz dedi ben evden gidip kendi yuvamı kurmak istiyorum birine kaçma planlarım da var annem bundan şüpheleniyor ama söylemiyor evlenmek istememin sebebi artık sevilmek istemem,ailemin yanında hiç mutlu olamadım sizce ne yapabilirim,sadece tavsiye bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Yo Gayet ciddi bir soru sormuştum herkes rahat bir hayat yaşamıyor ki.Ya dalga geçiyor. Kendince ilgi çeken bir konu açıp eğlenmek derdi..
Abla herkes mutlu bir hayat yaşayamıyor hayat adil değil bu bir gerçek, belki böyle mutlu olurum son çare kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ki belki siz 31 yaşında hayatınızın aşkını bulmuşsunuzdur ama ben o kadar bekleyemem 1 yaşındaki kızınız da büyüyünce benim gibi olmaz onu hep koşulsuz severseniz hep yanında olursanız annesi olarak, ama ben o konuda şanslı değilim zaten bu yüzden evlenip gitmek istiyorum.Yok dayanamıyorum kız kim linçlerse linçlesin! senin saçını başını yolup, evire çevire bir temiz dövülüp, kendine gelmen lazım. lafa bak evlenecekmişben 31 yaşında evlendim acaba yine erken mi oldu diye düşünüyorum, hele bu kızın lafına bakın hele
Evlenince rahat bir hayat mı yaşayacaksınız? 17 yaşında liseli bir çocukla evlenecek kişi kültürel gelişimi olmayan, gözü açılmamış bir taze bulayım da eve kapatıp her istediğimi yaptırayım diyen biri olur ancak, eve kapatılmış, kayınvalidesi izin vermeden pencere bile açmayacak, darbelere dayanıklı, her yıl çocuk doğuracak biriyseniz buyurun evlenin.Yo Gayet ciddi bir soru sormuştum herkes rahat bir hayat yaşamıyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?