• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen fikir verin...

gbrny

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
8
0
1
29
Erkek arkadasım askerde ve gelmesine daha 9ayı var. İliskimizde daha cok seven taraf o. Ama suan annem bazı olaylar yüzünden onu istememeye basladı kesinlikle olmaz diyor. Dün ayrıldım ama cok kötü suanda. Vicdanım hic rahat değil ama devam etsemde annemi karsıma almış olucam napıcam bilmiyorum...

Annenizin karşı çıkma sebebi nedir? En çok seven taraf o dediğinize göre siz pek sevmiyosunuz yani?

Askerdeyken sirf annen istemiyor die ayrilman vicdansizlik bence

o bana göre daha cok seviyo daha net karsımda yani. Yakın fotograflarımızı gördü. Güya iyiydi bütün güvenimi boşa cıkardı diye tepki verdi

Çocuk askerde,gelmesine 9 ay var..

Seven taraf daha çok o çocuk..

Annen ayrılmanızı istıyor..

Sen bu ilişkideki gözü dışarda olan bir fasulyesin tahmınımce..

o bana göre daha cok seviyo daha net karsımda yani. Yakın fotograflarımızı gördü. Güya iyiydi bütün güvenimi boşa cıkardı diye tepki verdi

İyi de yakınlık ilişkide tek taraflı belirlenmiyor.
Anneye selamlar kızı da o kadar iyi ama kusura bakmasın pek beğenmese de:KK14:

Hayır tam aksine gözüm dısarda değil biraz zaman ver yumusasınlar dedim arada kaldım

Evet bende vicdan azabı cekiyorum ama bi yandanda ailemi karsıma almam doğru değil
En azindan askerligi bitene kdr yapmasaydin..sonucta orda eli kolu bagli aikesndn uzakta seni seviyor..kendi yerine koy cok kotu bi durum onun icn

En azindan askerligi bitene kdr yapmasaydin..sonucta orda eli kolu bagli aikesndn uzakta seni seviyor..kendi yerine koy cok kotu bi durum onun icn

Tabikide değil o yüzden biraz zaman ver bana annemle oturup konusucam dedim bugun konustum ama yumusıcak gibi değil söyleyemiyorumda erkek arkadasıma yada bi süre yumusayana kadar gizli devam edicem oda rahatsız edici

Tabikide değil o yüzden biraz zaman ver bana annemle oturup konusucam dedim bugun konustum ama yumusıcak gibi değil söyleyemiyorumda erkek arkadasıma yada bi süre yumusayana kadar gizli devam edicem oda rahatsız edici
Neden istemyr annen

Valla askerdeki insana bu yapılmaz..

Kımsenın kotu lafı ona iletilmez..

Tabi bunlar hep vicdanlı insanın yapabileceği şeyler..

Hani aşk yoksa dahi vicdan şart..

Yalan söyliceğime gercegi söyleme taraftayım diğer türlü aramızın öyle kolay kücük sebepten bozulmıcagını tartısmıcagımı biliyo

Olan olmuş ayrılmış iseniz sakin bi daha o uzulmesin vs diye barismayin bari.. aklında soru işaretleri 2.kez terkedilmek vs ile askerlik 1 kez terkedilmekten zordur bana göre.. keşke iletmeseydiniz ona ve anneniz de askerden dönünceye kadar bu konuyu ertelemenizi anlayışla karşılardi belki..

Beni öperkenki fotografları görmüs ipade yüklenmis yanlıslıkla orda gördü bütün güvenimi kırdınız ben güveniyodum ona diye tepki gösterdi
Cok sacma bi sebep sonucta tek tarafli yapilan bisi dgk karsilikli sende onunla ayni durumdasn.neden sirf cocuga bedel odetiosun..ayrilmk icin boyle bi sebep mi olur..bence anneni bahane ediosn ayrilacaksn madem boyle bi zmnda yapma allah icn yazik

Sirf üzülüyor diye vicdanin sizliyorsa sevmiyorsundur aciyorsundur .. sen sevsen yüregin acirdi onsuz kalacagin günleri düsünürdün

Gözü dışarda olan fasülye kısmına güldüm yalan yok :D
Konu sahibi annenin her söylediğini karşı tarafa neden yeriştiriyorsun canım. Hem de askerde olan birine. O çocuk kafasında iyice kurar kurar büyütür. Askerde başka ne düşünecek bunları düşünecek.

Cok sacma bi sebep sonucta tek tarafli yapilan bisi dgk karsilikli sende onunla ayni durumdasn.neden sirf cocuga bedel odetiosun..ayrilmk icin boyle bi sebep mi olur..bence anneni bahane ediosn ayrilacaksn madem boyle bi zmnda yapma allah icn yazik

Haklısın evet
Gözü dışarda olan fasülye kısmına güldüm yalan yok :KK70:
Konu sahibi annenin her söylediğini karşı tarafa neden yeriştiriyorsun canım. Hem de askerde olan birine. O çocuk kafasında iyice kurar kurar büyütür. Askerde başka ne düşünecek bunları düşünecek.

annem isin icine babamı katınca bir anlık gazla söyledim söylemek zorundaydım baska dicek biseyim yoktu

Back
X