lütfen fikirlerinize ihtiyacım var. yardım edin.

elifveelif

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
28
1
6
Sivas
32 haftalık hamileyim ve sivasta yaşıyorum normal doğum yapmak istiyorum ama korkuyorum. ilk 3 ayımda özel hastaneye gittim sonra ordaki doktorumdan memnun kalmayınca devlete geçtim. devlet hastaneleri malum çok kalabalık ilk doğumum ve özelde yapmak istiyorum ama sivasta alternatif yok ailemde istanbulda doğum yapmamı istiyor. bense kendi evimde olmak istiyorum. çok uzun oldu farkındayım ama bana bir akıl verin. sonlara yaklaştıkça korkularım belirsizlikler yüzünden dahada çok artıyor.

Canım bende özelde yapmak istiyorm ama yenice şöyle bi gerçeği öğrendim özellerde çocuk doğunca küvez ihtiyacı olursa sadece 1 gün durabiliyo sonra durmuyo küvezden çıkarp devlete yollyyolar hadi o arada bebeğe bişry olsa sen bunu bi öğren sizin ordada ölemi eğer öle değilse özelde ol bence

En iyi hastane evine en yakın olandır. Özel hastanedeki kadın doğumcuyu beğenmediysen, özel bir jinekolog bulup gidebilirsin doğumunu o yapar. Ama özel hastaneyi beğenmiyorsan ve tek alternatif varsa onu bilemedim. Devlet hastanesi bu durumda gayet iyi bir seçenek. Doğumunu yapıp ertesi gün evine gidersin rahat rahat evinde dinlenirsin. Sonuçta günlerce kalmicaksın orda. Ve riskli bir durumda devlet hastaneleri daha güvenilir bence. İstanbulda doğum yaparsan ailenin evine geçicen. Bebeğin daha minicikken sivas yoluna düşücen. Uçağa binsen tehlikeli o basınç değişiminden çok etkileniyor minikler, arabayla ayrı dert küçük bebek.

özelde evime aynı uzaklıkta devlette ne yazıkki sivasta özel jinekolog yok benim korkum devletin kalabalık olması ve herkesin aynı odada beklemesi başkalarının bağırtısını duymak istemiyorum birde rahat hareket etmene izin vermiyorlar sürekli nstye bağlıyorlar öylece kalıyorsun. ayrıca her halükarda ista gideceğim çünkü sivasta bakacak kimsem yok mecburen küçüçük bebeğim uçak yolculuğuna çıkacak.

2 cocugum var lkisini de normal olarak ve ozel hastanede dogum yaptim bence bebek ve anne adayi icin hastane cok onemli senin yerinde olsam annemlere giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…