Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya gerçektenmiHamilesiniz. Kan verip kesinleştirin
test pozıtıf duruyor da kan vermen sonra tekrarlaman lazım. ki artıs mı dusus mu var gorebılesın :) saglıkla ılerlesın ınsallah. gec dollenme de olabılır ılk cıkan degere takılma . onemlı olan ıkıye katlaması.Arkadaşlar aranıza yeni katıldım cevap veren herkese çok teşekkür ederim panikledim ve buradaki hanımlara sormak istedim bu teste göre hamilemiyim aşırı kaşık ağrım 7 günde gecikmem var?
Hayırlı mübarek olsun inşallah sag salim kucağınıza alın.Arkadaşlar aranıza yeni katıldım cevap veren herkese çok teşekkür ederim panikledim ve buradaki hanımlara sormak istedim bu teste göre hamilemiyim aşırı kaşık ağrım 7 günde gecikmem var?
HamişsinArkadaşlar aranıza yeni katıldım cevap veren herkese çok teşekkür ederim panikledim ve buradaki hanımlara sormak istedim bu teste göre hamilemiyim aşırı kaşık ağrım 7 günde gecikmem var?
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinHayırlı mübarek olsun inşallah sag salim kucağınıza alın.
Acele etmeye gerek yok. Kendinizi dikkat edin Folik asit almaya devam edin.
Bol sıvı ve sağlıklı beslenin.
Agiriniz sanciniz kanmaniz yoksa 3 hafta sonra doktora gitmeniz daha iyi olur.
Böylece bebeğinizi ve kalbinin sesini duyacaksınız inşallah.
Ya gerçekten şoktayım ben hiç olmaz sanmıştım her ay test vs ağlattı beni buradaki beş tane yorumunuzHamişsin![]()
Evet pozitif kan ver canim yrinArkadaşlar aranıza yeni katıldım cevap veren herkese çok teşekkür ederim panikledim ve buradaki hanımlara sormak istedim bu teste göre hamilemiyim aşırı kaşık ağrım 7 günde gecikmem var?
Hamişsin sevinçten agla nolucakYa gerçekten şoktayım ben hiç olmaz sanmıştım her ay test vs ağlattı beni buradaki beş tane yorumunuz![]()
Ya teşekkür ederim cevap veren herkese resmen şoktan hiç bişey hissetmiyorum şuanHamişsin sevinçten agla nolucakhiç kanla falan uğraşma bir hafta falan sonra doktora git görürsün nohut kadar bebeşini inşallah
![]()
Allah sağlıklı ir sekildkucagina almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallahYa teşekkür ederim cevap veren herkese resmen şoktan hiç bişey hissetmiyorum şuan![]()
Evet tebrik ederimArkadaşlar aranıza yeni katıldım cevap veren herkese çok teşekkür ederim panikledim ve buradaki hanımlara sormak istedim bu teste göre hamilemiyim aşırı kaşık ağrım 7 günde gecikmem var?
Kaşık ağrısı ayaktayken ama oturunca geçiyo birde regli gecikmesi başka belirtim yokEvet tebrik ederimama yine de kan verirsen kesinleşir
İnşaAllah gönlüne göre olsun başka belirtin neler vardı bahşeder misin
Kaşık ağrısı ayaktayken ama oturunca geçiyo birde regli gecikmesi başka belirtim yok
Geçen hafta yine gecikmem varken peçeteya az kahverengi kan geldi bide yerleşme kanamasıydı benceKaşık ağrısı ayaktayken ama oturunca geçiyo birde regli gecikmesi başka belirtim yok
Akıntınız falan yoktu yani. Bende su gibi bir akıntı var da acaba bir belirti mi diye araştırıyorumKaşık ağrısı ayaktayken ama oturunca geçiyo birde regli gecikmesi başka belirtim yok
Var beyaz ince on gündürAkıntınız falan yoktu yani. Bende su gibi bir akıntı var da acaba bir belirti mi diye araştırıyorum
Anladım teşekkür ediyorum Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah. Kasık batmalarım her iki tarafta da var sanırım regl olucam herkes tek taraflı oluyor diye yazmışVar beyaz ince on gündür
Sol kaşık ağrısı tek taraflıydı evet, rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsinAnladım teşekkür ediyorum Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah. Kasık batmalarım her iki tarafta da var sanırım regl olucam herkes tek taraflı oluyor diye yazmış![]()