- 30 Mart 2022
- 7.080
- 4.716
- 123
Amiiinn inşaAllahSol kaşık ağrısı tek taraflıydı evet, rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiinn inşaAllahSol kaşık ağrısı tek taraflıydı evet, rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin![]()
Hamileyim kan testi yaptırdım sizde yaptırınAkıntınız falan yoktu yani. Bende su gibi bir akıntı var da acaba bir belirti mi diye araştırıyorum
Çok çok tebrik ederimHamileyim kan testi yaptırdım sizde yaptırın
Bence var gibi kan verinMerhaba kızlar bende de kafalar karışık regl de 4 gün gecikme var göğüslerim şişti ve çok ağrıyor sık idrara çıkma da var pek umutlanmak istemiyorum açıkçası erken gebelik testi yaptım silik çıktı emin değilim çünkü geçen ay da 11 gün gecikme oldu umutlanıp kaç kere test yaptım beta da negatif olunca bıraktım sonra regl oldum zaten bu ayda yine gecikme olunca pek umutlanasım gelmiyor sizce varmıdır gebelik bakarmısınız
İnşallah hamilesnizdirrÇok çok tebrik ederimSabah ilk idrarımla yapıcam inşaAllah. Duruma göre de kan vermeye gidicem. Göğüslerimin acısı azaldı. Hassasiyet devam ediyor ama en azından dokunabiliyorum şiddetli acısı geçti. Sanırım gebelik olsa acısı devam ederdi. Biraz umutsuzum açıkçası. Duanızı beklerim ben ve herkes için
![]()
Maalesef negatif çıktıİnşallah hamilesnizdirr![]()
Kan verdim 19.38 çıktı ne demek bu şimdi ya bişey de demedilerBence var gibi kan verin![]()
HamilesinizKan verdim 19.38 çıktı ne demek bu şimdi ya bişey de demediler
Ayyy bilmiyorum ki evet 4. GünümHamilesiniztebrik ederim adetiniz geçti mi
Hamilesiniz ama değer biraz düşük dört gün gecikme için,son adet tarihinizin başlangıcı nedir iki günde bir yeniden kan verip artışı görmeniz gerek sağlıklı olup olmadığı hakkındaAyyy bilmiyorum ki evet 4. Günüm
Son adet günü 23 EylülHamilesiniz ama değer biraz düşük dört gün gecikme için,son adet tarihinizin başlangıcı nedir iki günde bir yeniden kan verip artışı görmeniz gerek sağlıklı olup olmadığı hakkında![]()
Tamam belki biraz geç yumurtladınız tam yumurtlama gününüzü biliyor muydunuz,ama sonuç güzel çok sevindim darısı bize diye dua edinSon adet günü 23 Eylül
Tamam belki biraz geç yumurtladınız tam yumurtlama gününüzü biliyor muydunuz,ama sonuç güzel çok sevindim darısı bize diye dua edin![]()
Amin inşaAllah14-15 Ekim gibi yumurtlama dönemi
Teşekkür ederim çok sağolun rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()