Lutfen gebelik testine bakarmisiniz. Kuruma cizgisimi?

Sabina Cavzi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
93
41
18
27
Merhaba. Bugun ilk idrarla test yaptim ilk 5 10 dakikada silik cizgi cikti. Ama resmini cekdigimde gorunmuyordu. Simdi boyle olmus. SAT 5 temmuz. Hamile ola bilir miyim? Yoksa kuruma cizgisimi? Ben anlayamadim

Eklentiler

• 898AC36C-C4C7-4930-AC6F-3C8EB4CD31F7.webp
    898AC36C-C4C7-4930-AC6F-3C8EB4CD31F7.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 230
Sanki idrar fazla kaçmış gibi yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyin derim yine aynı sonucu alırsanız hemen kan vererek öğrenin inşallah istediğiniz olur ☺️

Merhaba. Bugun ilk idrarla test yaptim ilk 5 10 dakikada silik cizgi cikti. Ama resmini cekdigimde gorunmuyordu. Simdi boyle olmus. SAT 5 temmuz. Hamile ola bilir miyim? Yoksa kuruma cizgisimi? Ben anlayamadim
Tekrar yapın

Bence hamilelik var olmazsa ckmıyor bende hiç kuruma çizgisi bile cıkmadı yarın yine yapın derim

Ya syle soyleyim canm gebelikte lekelenme iyi bisey degil dusuk riski oluyor ama senden nasi bisey geldi nasi oldu tam bilemem ki tam hamileyim de diyemiyorsn a leke devam ederse de direk git hastahaneye. Benm gebeligimde ilkinde siyah akinti gbi ara ara geldi ölmüş karnimda bunda da kahverengi leke geldi dusuk riski dediler ilaclarla vs durdum. Ayni sey basina gelmesin diye yazmak istedim leke devam ederse git kadn doguma bence

Ya syle soyleyim canm gebelikte lekelenme iyi bisey degil dusuk riski oluyor ama senden nasi bisey geldi nasi oldu tam bilemem ki tam hamileyim de diyemiyorsn a leke devam ederse de direk git hastahaneye. Benm gebeligimde ilkinde siyah akinti gbi ara ara geldi ölmüş karnimda bunda da kahverengi leke geldi dusuk riski dediler ilaclarla vs durdum. Ayni sey basina gelmesin diye yazmak istedim leke devam ederse git kadn doguma bence
Evet tabikide biliyorum. Bende gecen sene kahve rengi akinti oldu kan degerlerinde hamilelik cikmisdi. Ama dis gebelikle sonuclandi. Ama simdi adete 15 gun kala oldu. Ben bilemedim onun icin

benimde boyleydi diger cizgi silik çıkmıştı hamileymisim meger.buyuk ihtimal gebelik var gibi kadin doguma gidip bi kan verin bence hayırlısı olsun hakkınızda rabbim kucaklarimizi doldursun insallh

Back
X