- 23 Haziran 2019
- 93
- 41
- 18
- 27
- Konu Sahibi Sabina Cavzi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar yapınMerhaba. Bugun ilk idrarla test yaptim ilk 5 10 dakikada silik cizgi cikti. Ama resmini cekdigimde gorunmuyordu. Simdi boyle olmus. SAT 5 temmuz. Hamile ola bilir miyim? Yoksa kuruma cizgisimi? Ben anlayamadim
Genelde duzenlidir. Bu ay klofit ilac kullandim o yuzden adet gununu beklemeden test yapdimAdetlerin duzenli midir?
Peki kuruma cizgisine benziyormu?Sanki idrar fazla kaçmış gibi yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyin derim yine aynı sonucu alırsanız hemen kan vererek öğrenin inşallah istediğiniz olur ☺
Yarin yine yapicam hayirlisi insAllahTekrar yapın
Bence hamilelik var olmazsa ckmıyor bende hiç kuruma çizgisi bile cıkmadı yarın yine yapın derimMerhaba. Bugun ilk idrarla test yaptim ilk 5 10 dakikada silik cizgi cikti. Ama resmini cekdigimde gorunmuyordu. Simdi boyle olmus. SAT 5 temmuz. Hamile ola bilir miyim? Yoksa kuruma cizgisimi? Ben anlayamadim
Evet yarin yine yapicam insAllah vardir hayirlisiBence hamilelik var olmazsa ckmıyor bende hiç kuruma çizgisi bile cıkmadı yarın yine yapın derim
Adetin geciktikten 4 5 gun snra test yapmak net sonuc gosterir bence o zaman anlarsnMerhaba. Bugun ilk idrarla test yaptim ilk 5 10 dakikada silik cizgi cikti. Ama resmini cekdigimde gorunmuyordu. Simdi boyle olmus. SAT 5 temmuz. Hamile ola bilir miyim? Yoksa kuruma cizgisimi? Ben anlayamadim
InsAllah vardir ilk cocugum 4yasinda ondan sonra hic olmadi bir defa ilac kullandim oda dis gebelikle sonuclandibencede bebek var。 o kuruma cizgisi bende hic cikmadi negatifse negatifti ertesi gun bile olsa hem cizgi pembis bence bebek![]()
Hayirlisi vardir insAllah. Isteyen her kese nasib olsunBen de oldugunu umut ediyorum :)
Evet orasi oyle bu ay doktorum klofit verdi o yuzden biraz erken denedim. Adetin 15 16 ci gunlerinde benden kahve rengde bir akinti geldi 2gun surdu. O yuzden biraz hamileliye umutlandim.Adetin geciktikten 4 5 gun snra test yapmak net sonuc gosterir bence o zaman anlarsn
Evet tabikide biliyorum. Bende gecen sene kahve rengi akinti oldu kan degerlerinde hamilelik cikmisdi. Ama dis gebelikle sonuclandi. Ama simdi adete 15 gun kala oldu. Ben bilemedim onun icinYa syle soyleyim canm gebelikte lekelenme iyi bisey degil dusuk riski oluyor ama senden nasi bisey geldi nasi oldu tam bilemem ki tam hamileyim de diyemiyorsn a leke devam ederse de direk git hastahaneye. Benm gebeligimde ilkinde siyah akinti gbi ara ara geldi ölmüş karnimda bunda da kahverengi leke geldi dusuk riski dediler ilaclarla vs durdum. Ayni sey basina gelmesin diye yazmak istedim leke devam ederse git kadn doguma bence
InsAllahBen gördüm silik çizgi o 2 gün sonra tekrarla canım koyulur inş
benimde boyleydi diger cizgi silik çıkmıştı hamileymisim meger.buyuk ihtimal gebelik var gibi kadin doguma gidip bi kan verin bence hayırlısı olsun hakkınızda rabbim kucaklarimizi doldursun insallhMerhaba. Bugun ilk idrarla test yaptim ilk 5 10 dakikada silik cizgi cikti. Ama resmini cekdigimde gorunmuyordu. Simdi boyle olmus. SAT 5 temmuz. Hamile ola bilir miyim? Yoksa kuruma cizgisimi? Ben anlayamadim