Lütfen görüş ve fikirlerinize ihtiyacım var duacınız olurum

kızlar şimdiden düşünüyorum çünki ben destek olup yardımcı olup çalışmasını desteklemezsen hiçbişey yapamaz benim gaz vermem lazım işte sonradan ben sebep oldum demek istemiyorum yoksa beni dinleyceğinden değil kendi çalışsa sesim çıkmaz zaten çıkamaz ama bu durumda kendim ettim kendim buldum demek istemiyorum teşvik edecek benim

Arkadaşımda böyle yaptı işte. Gaz verdi, bilet parası için bileziğini bozdu.Eşi Ankara*da ve metresiyle çook mutlu şimdi

Bekleyin emekli olunca ev sahibi olursunuz sizde. Ayrıca hangi iş bu ayda 20-30 milyar? Bakanlık desem...Cıks kurtarmıyor

Arkadaşımda böyle yaptı işte. Gaz verdi, bilet parası için bileziğini bozdu.Eşi Ankara*da ve metresiyle çook mutlu şimdi

Bekleyin emekli olunca ev sahibi olursunuz sizde. Ayrıca hangi iş bu ayda 20-30 milyar? Bakanlık desem...Cıks kurtarmıyor

canım eşim o zaman evli değildi beni aldattığında şuanda gözümüniçine bakıyor bebeğini ve beni çoook seviyor senden başkasıyla asla olmaz yapmam yapamam yuvamı tehlikeye atıcak kadar salakmıyım diyor ama işte geçmişten sabıkalı olduğundan güvenmiyorum o zaman evli değlldik oldu bir hata diyor konu sadece bu kadın kız ihanet meselesi de değil böyle bişey olmasa bile bana bu durmun artısı yok dencek kadar az dediğim gibi belki en fazla evim olur o da zamanla olur zaten öbür türlü eşim ailesine yedircek biliyorum bende dediğim gibi tutumlu bir kızım çok param olsada israfkar değilim ama cefa çeken ben sefa süren onlar olucak daha çok bilmiyorum kıskançlık mı bencilllikmi acaba onlarda ailesi diyorum bazen haset oldumu düşünüyorum bu konuda bencilmi davranıyorum biilmiyorum evladımın geleceği de söz konusu çıkarlarım çatışıyor eşimin ve evladımın çıkarlarıyla :((( bu arada alınan para haram değil ama helalliği de tartışılır ayrıca bu para miktarıistanbula gelirse altıı ayda bir yılda bir yüzmilyara bile çıkıyor kızlar ama dedim ya bilmiyourum evladımı mı düşünmeliyim iki sene fedakarlıkmı etmeliyim yoksa kendimi ve evliliğimimi kocamımı çok kararsızım

canım senin arkadaşınada çok üzüldüm inan kendi yerime koydum Rabbim yardımcısı olsun sabırlar versin peki neden böyle bir durumoldu uzakta kaldıkları içinmi adamın elini para gördü diyemi nasıl oldu onu merak ettim

Back
X