• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen haklımıyım haksızmıyım söyleyin.

sana sunları soylemek ıstıyorum ,evde durmak ıstemeyen bir adamı zorla eve baglayamazsın cnm.dedim ya ben bunun ıcın 4 sene mucadele ettim olmadı.her haftasıonu sırf yanlız cıkmasın adam dıye planlar yapıyordum bır yerlere götürüyordum ama donuste benı eve bırakıp kendı yine cıkıodu.
ayrıl ya da ayrılma demıyorum kesınlıkle.Ama ayrılık kararı verdiysen eğer tüm aşamalar bittikten snr insan kuş gbi hafifliyor,Çektiği onca seneye ezıyete yanıyor

hemcinsimin bir erkek yüzünden üzüldüğünü gördüğümde cidden çok sinirleniyorum. ben öyle kolay kolay kimseye boşan bırak ayrıl demem hatta seviyorsan katlan dediğim için çok tepki almışlığım da vardır. ama bu tabi bazı durumlar da geçerli. anladığım kadarıyla eşinin bu tavrı uzun süredir devam ediyor. ilgisizliği diz boyu olduğu gibi bir de sana hasta muamelesi yapıyor. en azından bir gözünü korkutma vakası gerçekleştirebilsen güzel olur. aynısını sen de mi denesen acaba. sen bugün çocuğa bak ben falancayla çıkıyorum desen tepkisi ne olur. seviyorsan uğraşıcaksın düzenlmesi için, tabii kendini yıpratmadığın müddetçe. sen bu zamana kadar neler denedin mesela da olmadı , düzelmedi eşin?

sana sunları soylemek ıstıyorum ,evde durmak ıstemeyen bir adamı zorla eve baglayamazsın cnm.dedim ya ben bunun ıcın 4 sene mucadele ettim olmadı.her haftasıonu sırf yanlız cıkmasın adam dıye planlar yapıyordum bır yerlere götürüyordum ama donuste benı eve bırakıp kendı yine cıkıodu.
ayrıl ya da ayrılma demıyorum kesınlıkle.Ama ayrılık kararı verdiysen eğer tüm aşamalar bittikten snr insan kuş gbi hafifliyor,Çektiği onca seneye ezıyete yanıyor

durumlarımız gerçekten çok benzer. yaşamayan bilemez. çoğuna göre hafif bir sorun olabilir. ama yaşadığında çok üzüyor insanı. konuşuyoruz bakalım. ne karara varacağız eşimle.

hemcinsimin bir erkek yüzünden üzüldüğünü gördüğümde cidden çok sinirleniyorum. ben öyle kolay kolay kimseye boşan bırak ayrıl demem hatta seviyorsan katlan dediğim için çok tepki almışlığım da vardır. ama bu tabi bazı durumlar da geçerli. anladığım kadarıyla eşinin bu tavrı uzun süredir devam ediyor. ilgisizliği diz boyu olduğu gibi bir de sana hasta muamelesi yapıyor. en azından bir gözünü korkutma vakası gerçekleştirebilsen güzel olur. aynısını sen de mi denesen acaba. sen bugün çocuğa bak ben falancayla çıkıyorum desen tepkisi ne olur. seviyorsan uğraşıcaksın düzenlmesi için, tabii kendini yıpratmadığın müddetçe. sen bu zamana kadar neler denedin mesela da olmadı , düzelmedi eşin?

konuştum. ailesine anlattım. hepsi bana hak verdi. ne bileyim çok ta birşey yapmadım açıkçası. kızmaktan küsmekten başka.

arkadaşlar şu an çıkmak zorundayım. ancak yarın bakabilirim mesajlarınıza. çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. bana çok iyi geldi sizinle paylaşmak. hayırlısı olur inşallah hakkımızda. tek tek teşekkür ederim hepinize.

ne diyor peki tamam haklısın düzelticem dikkat edicem falan diyor mu gitmemeye çalışıyor mu

tabikide haklisin
baska kadinlara mesaj atiyo sonrada hakliymis gibi davraniyo öylemi:mymeka:
ayni seyi sen yapsan ne yapardi acaba:olmaz:

evli bir erkegin bu sekilde davranmasi cok sorumsuzca
aksam oldumu evine gelecek
kirk yilin basi arkadaslariyla yemege falan gitsin tabi
ama bi yere gidilcekse beraber gideceksiniz sonucta
hatta erkek erkege bulusmalar fazla siklasmamasi gerekir
madem bulusulcak eslerde gelsin diyeceksin
internet konusunda resmen arsizca davraniyor
sen bi burnunu surt bence
aptal yerine koydurtma kendini

Sen anladığım kadarıyla heo şikayet etmişsin ama çözüme yönelik hiçbişey yapmamışsın..
Belli ki boşanmayacaksın da...
O zaman çözüm basit... Alıp çocuğu çıkıp kafana estiği gibi gezip tozacaksın, o aradığında da telefonunu açmayacaksın yada meşgule vereceksin... Arasın dursun merak etsin bakalım....
Tepki gösterecekmi bakalım... Tepki verirse bu gayet normal bişey hastasın sen abartıyorsun.. Ne var yani bi haftasonu çocuğumla gezip tozduysam diyeceksin....
Alışveriş yapacaksın bol bol, kendine yeni kıyafetler... Kuaföre gitme sıklığını arttıracaksın... Makyaj yapacaksın.... Veee telefonu evde onun göremeyeceği yerlere koyup sessize alacaksın... Özellikle de sessize aldığını anlamasını sağlayacaksın.. nebileyim bi arkadaşına evden arattır kendini... Cepten ulaşamamış sana o yüzden evden arıyor olsun.. Aaa sessize almıştım o yüzden duymamışım falan diye onun yanında konuş...
Biraz da o işkillensin... O tedirgin olsun.... o seni merak etsin...

çalışıyormuşsunda üstelik peki neden bu kadar çresizmişsin gibi yazdın ki canım kendini ezdirme bu kadar tavır koy ama nasıl ve ne şekilde koyman gerektiğini iyice düşün zayıf noktasını düşün öncelikle ne olsa çok üzülür ne onu sana daha çok yakınlaştırır şaşırt biraz onu kendi yapabileciğin şeyler olsun mesela seninde iş arkadaşların ya da ne biliyim komşularınla falan zaman geçir fazla arama ama dedektifliğide bırakma

guvenmeyede gelınmıyor valla haklısın tabı canım gıdıp gezebılır ama sen gel dedıgınde gelmıyorsa sorumsuzssa bu ıyı değil bence çözum bul canımkaydirigubbakcemile2

Back
X