Gebeliğe Hazırlık Lütfen hamile olanlar yazsın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

odhdub

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
462
46
13
İlk hamilelik belirtileri nelerdir? Hamile olduğunuzu nasıl anladınız hissettiniz mi, ilişkiden sonra acaba diye düşünüp hamile olduğunuzu öğrendiğiniz oldumu ? Benim adete beş gün var aşırı bel ağrım mide bulantım var bide göğüs çevresi sivilce gibi şeyler çıkmış ama adettede bunlar oluyor heyecanlanıyorum birden sonra değilse diyorum

İlk hamilelik belirtileri nelerdir? Hamile olduğunuzu nasıl anladınız hissettiniz mi, ilişkiden sonra acaba diye düşünüp hamile olduğunuzu öğrendiğiniz oldumu ? Benim adete beş gün var aşırı bel ağrım mide bulantım var bide göğüs çevresi sivilce gibi şeyler çıkmış ama adettede bunlar oluyor heyecanlanıyorum birden sonra değilse diyorum
Kuzu benim adetlerim cok duzensizdi. Ama yine cok erken farkettm hamile oldugumu ne yalan soylimm basta hisettim bildigin hata adet agrisi sancısı cektm adet ağrılarıyla fazla bi farki yok tek fark adet agrisi 1 2 gun once baslar sonrada kanama olur benim bu agrilar nerdeyse 2 3 hafta sürdü esime test al dedm baktm pozitif goguslerde o koyu olan yer varya sürekli sis dolgn gorunuyo benim oyleydi. Bide damarlanma oluyo ilk haftalarda farkettm. Senin de insallah vardr rabbim gonlune gore versn

Kuzu benim adetlerim cok duzensizdi. Ama yine cok erken farkettm hamile oldugumu ne yalan soylimm basta hisettim bildigin hata adet agrisi sancısı cektm adet ağrılarıyla fazla bi farki yok tek fark adet agrisi 1 2 gun once baslar sonrada kanama olur benim bu agrilar nerdeyse 2 3 hafta sürdü esime test al dedm baktm pozitif goguslerde o koyu olan yer varya sürekli sis dolgn gorunuyo benim oyleydi. Bide damarlanma oluyo ilk haftalarda farkettm. Senin de insallah vardr rabbim gonlune gore versn
Benimde adet ağrısı gibi ağrım var göğüslerim acıyor ve kahverengi yerlerde sivilce gibi şeyler çıkmış arada midem bulanıyor tam yumurtlama gününde ilişki oldu

Benimde adet ağrısı gibi ağrım var göğüslerim acıyor ve kahverengi yerlerde sivilce gibi şeyler çıkmış arada midem bulanıyor tam yumurtlama gününde ilişki oldu
Mide bulantısı piskolojk olabilir hemen olmaz diye biliyorum 9 haftam bitcek benim yeni basladi dusun ama herkesin hamilleligi de kendine ozel erken olabilrde. Istersen bi test yap belki silikte olsa cıkabilir gununu de degerlendirmisin yarn ilk idrarla yapsan daha iyi. Al sabahtan bak bakalm insallah vardr 😊

ben regl olacağımı düşünmüştüm. adetlerim çok dakikti 28.gün oldu gelmedi eşime dedim inanmak istemedi :) 3 gün geçti öyle test yapmıştım ve kopkoyu çift çizgi vardı ;) sonra düşününce akıntım hep bembeyazdı, hiç olmayan göğüs hassasiyetim vardı bide aşoro duygusaldım ve herşeye ağlıyordum :) mide bulantısı gibi olmuştu ama onu hava değişimine bağlamıştım çok çok erkendi bulantı için ama onuda gördüm zaten 5.haftadan sonra 14.haftaya kadar debam eden bulantım oldu

şu varki kendini öok dinlememek lazım.. ben o ay doktora gideyim bu ay olmaz nasıl olsa bayramdan dönünce vs.diye düşünüyordum şimdi 6 yaşında paşam :)

Mide bulantısı piskolojk olabilir hemen olmaz diye biliyorum 9 haftam bitcek benim yeni basladi dusun ama herkesin hamilleligi de kendine ozel erken olabilrde. Istersen bi test yap belki silikte olsa cıkabilir gununu de degerlendirmisin yarn ilk idrarla yapsan daha iyi. Al sabahtan bak bakalm insallah vardr 😊
Adet gecikmeden yapınca sonuç veriyor mu

ben regl olacağımı düşünmüştüm. adetlerim çok dakikti 28.gün oldu gelmedi eşime dedim inanmak istemedi :) 3 gün geçti öyle test yapmıştım ve kopkoyu çift çizgi vardı :KK66: sonra düşününce akıntım hep bembeyazdı, hiç olmayan göğüs hassasiyetim vardı bide aşoro duygusaldım ve herşeye ağlıyordum :) mide bulantısı gibi olmuştu ama onu hava değişimine bağlamıştım çok çok erkendi bulantı için ama onuda gördüm zaten 5.haftadan sonra 14.haftaya kadar debam eden bulantım oldu
Ben adetten önce bütün belirtileri yaşıyorum o yüzden ayırt edemiyorum ara ara mide bulantım var karnım ağrıyor göğüslerimin kahverengi yerlerinde noktalar var

Şuan aynı tedirginliği ben yaşıyorum spiralim var yumurtlama zamanında ilişki oldu ve acaba yerindemi yoksa kaydımı diye düşünmekten ölcem

geçen ay ayın 12sine adet oldum daha 15 gün falan var sanırım sadece kasıklarım ağrıyor ve sürekli akıntı geliyor böyle bulanık sarımsı beyazımsı kahverengimsi gibi

geçen ay ayın 12sine adet oldum daha 15 gün falan var sanırım sadece kasıklarım ağrıyor ve sürekli akıntı geliyor böyle bulanık sarımsı beyazımsı kahverengimsi gibi
Benimde 5 gün falan var göğüslerim ağrıyor karnım ağrıyor ara ara midem bulanıyor sürekli yeme isteği akındımda var çok merak ediyorum ya

Back
X