Gebeliğe Hazırlık Lütfen hamile olanlar yazsın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhabalar.dün hamile olduğumu öğrendim.inanın hiç bir belirti yoktu.adet günüme iki gün kala kahverengi akıntım oldu ordan şüphelendim.test yaptım.ara ara adet olacakmış gibi sancılarım oldu,burnum fazla hassastı ama üşüttüğümü düşündüm.birde çok fazla gaz var karnımda :)mevlam kimselerin elini boş bırakmasın.daha önce kayıplarım var .3 tane bebeğim kalp atışını alamadan kendiliğinden düştü.perde ameliyatı oldum.kendiliğimden hamile kalabiliyordum ama ameliyattan sonra bir yıl olmayınca 3 ay önce tüp bebek denedik durumu hızlandırmak için ama tutmadı. ama şimdi hamileyim.Şükürler olsun.kaybetmek istemiyorum ALLAHIM miniğime güç ver

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

İlk hamilelik belirtileri nelerdir? Hamile olduğunuzu nasıl anladınız hissettiniz mi, ilişkiden sonra acaba diye düşünüp hamile olduğunuzu öğrendiğiniz oldumu ? Benim adete beş gün var aşırı bel ağrım mide bulantım var bide göğüs çevresi sivilce gibi şeyler çıkmış ama adettede bunlar oluyor heyecanlanıyorum birden sonra değilse diyorum
Canim ilk belirtilerim çok sıcak basıyordu.Surekli uyku hali ve goguslerimde ağrı vardı.Birde sürekli başım dönüyordu.Kasiklarım belim ağrıyodu. Adet olucam sanmıştım.Ama adetim gecikti. Test yaptık pozitif çıktı.Sonra kanda da pozitif çıktı.Șuan 16 haftalık hamileyim. İnşallah rabbim sanada tattirsin bu duyguyu🌸

Benimde günüm bugün ama bir iki gün oynuyor tabi. Aşırı bel ağrım var ve karnımın sol tarafı kasılıyor. İki gün önce falan erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama bi umut belki diyorum. İki gün önce kahverengi akıntı gelmişti dünde yapışkan sarı şeklinde az geldi göğüsümün çevresindede benekler var ama adettede çok belirti yaşadığım için ayırt edemiyorum
Naptın canım test yaptın mı? Konunu takip ediyordum da

Hamile değilim ama yazmak istiyorum ..
Totem yaptım inş bende hamile olurum
Bu arada bence en önemli belirti göğüs..
Hassasiyet gün geçtikçe artıyorsa vardır
Adet olmaya yakın yumuşamaya başlıyorsa yoktur adet gelecektir..

Back
X