Kimse yok muArkadaşlar adetime 3 gün acayip bir göğüs hassasiyeti ve mide bulantısı yaşıyorum erken gebelik testi yaptım çoook silik çıktı sizce olabilir ni lütfen yardım edin
Bide benımkine bakarmısınBir daha yaptım
Bir saat ayarla yaptım son yaptıgım daha silik cızgı cıktıBir daha yaptım
Kııız hamileyiiizzzzz şaka gibiiii adetine ne kadar var seninBir saat ayarla yaptım son yaptıgım daha silik cızgı cıktı
Adetim bir gun gectıKııız hamileyiiizzzzz şaka gibiiii adetine ne kadar var senin
Ümitlenmek ıstemıyorum açıkcası diğer yaptıgım daha da silik çıkıncaKııız hamileyiiizzzzz şaka gibiiii adetine ne kadar var senin
Bence ümitlenin ikisi de hatrı sayılır derecede netÜmitlenmek ıstemıyorum açıkcası diğer yaptıgım daha da silik çıkınca
Ayy hadi inşllh teşekkür ederimBence ümitlenin ikisi de hatrı sayılır derecede net
Çok teşekkür ederiiizzzzzzBence ümitlenin ikisi de hatrı sayılır derecede net
var kuzummBir daha yaptım
var canımBir saat ayarla yaptım son yaptıgım daha silik cızgı cıktı
Ama şuan acayip adet olcakmışım gibi hissediyorum ağrılarım öyle bu normal mivar canım
hayırlı olsun canım :) çok normal adet ağrıları oluyor ilk zamanlarAma şuan acayip adet olcakmışım gibi hissediyorum ağrılarım öyle bu normal mi
Ayy korkuyorum inanın tuvalete gitmeye çok teşekkür ederimhayırlı olsun canım :) çok normal adet ağrıları oluyor ilk zamanlar
Bnde öyleyim kasıklarım agrıyor neden bilmiyorum sürekli kontrol ediyorumAma şuan acayip adet olcakmışım gibi hissediyorum ağrılarım öyle bu normal mi
kuzum bende aşılamayla gebe kaldım şuan 8 haftalık ve öyle kasık agrısı çektim ki adet olcam sandım umudumu kaybettim ped aldım hatta ertesi gün pozitif çıktı adet sancısıyla aynıydıAma şuan acayip adet olcakmışım gibi hissediyorum ağrılarım öyle bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?