Doğuma Hazırlık LUTFEN HERKEZ BI YORUM YAPABILIRMI???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
Mrb bayanlar yarin sabah doguma giriyorum.bi tane kizimiz olacak nasipse.ismini ZEYNEP koymayi dusunuyoruz.zeynep diye tanidiklariniz varmi cocuk yada buyuk.nasil kisilik sahibi insanlar.sizce zeynep koymalimiyiz kizimizin adi.birde oglak burcu olacak.oglak burcu insanlari nasildir sizce????lutfen cevap yazin.yoksa baska isim arayisina gircez

Mrb bayanlar yarin sabah doguma giriyorum.bi tane kizimiz olacak nasipse.ismini ZEYNEP koymayi dusunuyoruz.zeynep diye tanidiklariniz varmi cocuk yada buyuk.nasil kisilik sahibi insanlar.sizce zeynep koymalimiyiz kizimizin adi.birde oglak burcu olacak.oglak burcu insanlari nasildir sizce????lutfen cevap yazin.yoksa baska isim arayisina gircez

Benim kızımın adi zeynep,çok sakin ve sabırlı,çok duygusal oluyorlar:)güzel isim tavsiye ederim

İlk yeğenim Zeynebim oğlak burcu :) İsimden çok burç zor bi burç bence ama tabi karakteri etkileyen bi çok faktör var.. Zeynep ismi bi kadına en çok yakışan isimlerden biri bence ablam kapmasaydı kızıma koyacağım isim oydu :)
Genel olarak sakin ve duygusaldı tanıdığım Zeynepler.. Anlam olarak da güzel bi isim zaten dini olarak da sağlam bi temeli var..

Zeyneb en cok tavsiye edilen isimler arasindadir. Anlami guzel.. Kararinizdan vazgecmeyin derim..
Hayirli dogumlar dilerim..

benim yegenimin adi zeynep,masaallah cok tatli efendi bir kiz simdi 2. sinifa gidiyor cok icten ve saygili. simdilik böyle insaallah böyle devam eder :) Allah güle güle kurtarsin...saglikla evladinizi kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim..amin

Ben de zeynep ismini çok beğenirim.Yegenimin adı olmasa idi kızıma zeynep ismini verirdim sanırımHic bir zaman Eskimeyen hoş bir isim.Oglak burcu na gelince 5 yaşında bir kızım ve 14 günlük bir oğlum var ikiside oğlak burcu.Kizim zor bir cocuk ama bir o kadar da zeki akıllı hırslı .Öyle oluyorlarmis
olurlar.

benim bu sene iki tane zeynep adlı öğrencim var. birbirinden çalışkan, terbiyeli,uslu kızlar. o yüzden zeynep adı bana çok hoş geliyor.
oğlak burcuna gelince azıcık inat oluyorlar kendimden biliyorum:KK70:

Zeynep ismi güzeldir ama etrafımda o kadar çok Zeynep varki büyükten küçüğe genelde uyumlu olurlar. Fakat oğlak burçları aahhh ahh kızım var 1 yaşında inat mı inat istemediği bişey olmadıgında kaş çatmayıda öğrendi :KK48:

Benım yegenım Zeynep İnci..
Güzeller güzelim benım çok naif , çok sevecen ve çok uslu maşallah.
Rabbım sağlıklı ömürler versın.

Benim şahsen asla tercih etmeyeceğim bir isim. Zeynep ismi artık baydı. Sanki "isim bulamadık bari Zeynep koyalım zaten bu isime çevreden kötü yorum gelmez" düşüncesiyle veriliyor (muhakkak her aile için geçerli değil bu).

Zeynep isminin bu kadar araştirilacak bişeyi yok. Bal gibi isim. Hanimefendi kişilikte olur zeynepler...

Back
X