• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen içimi rahatlatacak birseyler yazın :(

Simsekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
350
271
53
Nasıl başlayıp nasıl anlatacağımı bilmiyorum..23 haftalık hamileyim. Haliyle yorgunluk halsizlik oluyor eşim biraz uzan dinlen dedi ben istemedim geldim tv falan izledim eşim bu arada baska odada bilgisayarda oyun oynuyordu biraz vakit gecti esim yanima geldi yorgun gorunuyorsun uyu biraz dedi bende tmm dedim ama hicc uykum yoktu koltuga uzandim esim yine diger odaya gitti beni uyku tutmuyor tabi esimin yanina gittim gitmez olaydim bilgisayarda birseyler izleyip kendini tatmin ediyordu gözgöze geldik. Kendimi aptal yerine konulmus gibi hissettim beni dusunuyor yorgunum diye dinlenmemi istiyor zannediyorm meger beni uyutup baska şeylerle ilgileniyormuş. Zaten ucunda duran gözyaşlarim akmaya basladi. Hemen ciktim odadan ve disari cikip yürüdum bu arada yagmur yagiyordu ic camasirima kadar islanana kadar yurudum hemde agladim. Hic haketmedigimi dusunuyorum. Simdi belki her erkek izler ne var bunda diyenler olabilir evet kimine göre normal olabilir ama ben yokken yapsa beni aptal yerine koymadan yapsa zoruma gitmezdi ve hamileyim en zor zamanlarim ilgiye aç oldugum dönemde böyle birseyle karsilasmak yıktı beni ki ben hamile olduğumu ogrendigimden beri hic ama hic uzaklasmadim esimden hep ben yaklastm hep ben istedim boyle biseyi haketmedim...eve geldikten epey sonra yanima geldi sarilmak istedi özür diledi bana dokunmasini istemedim. Ne yapmaliyım birşeyler yazin lütfennn :(

Valla benim oğlum 2 aylık, yani yeni doğum yaptım sayılır. Biz uzak kaldık gebelikte, bebeğe bir şey olur korkumuzdan. O eşinizin yaptığını aramızda geyik olarak döndürüyorduk ve eşim yapıyordu da. Eşiniz de korkuyordur bebeğe zarar vermekten. Ne var bunda? Neden böyle nazi kampına çeviriyorsunuz ki evi? Ben kocanız olsam daral gelirdi bana bu alınganlıktan.

canim ilk kez boyle biseye sahit olduysan tiksinme nefret olusmustur bide hamile olunca bu duygular ikiye katlanir..aldatilma hissi olusuyor insanda.malesef bende gecmisi karistrrken gormustum.ozmanlar vajinismusla ugrasiyodum.ama erkekler icin normal bisey bu inan.yani soyle dusun baska bi kadina gitmesindense boylesi daha iyi.onun geri donusu yok.malesef erkekler cinsellik soz konusu olunca kimseyi sallamiyorlar.bir de bazi erkeklerde bekarliktan kalma bi aliskanlik sanirim.burda okudugum postlara bakacak olursak...

Bunu nasıl normallestiriyorsuniz anlamıyorum :( adamın yaptığı normal mi Allah aşkına daha neler duyacağız kız hamileyim eyüp uzak durmamış ki hem illa bilgisayardan birşeyler izlemesi mi lazim doktor ilişki yi yasak etse bile sevisebilirler ve erkek tatmin olabilirdi aldatmak yerine. Böyle şeyleri sürekli normalleştirilmesi hiç doğru değil yok kısa film izlenmesinde ne var yok tüm erkekler izler zaten diye diye kendinizi kandirmayin ...

Valla benim oğlum 2 aylık, yani yeni doğum yaptım sayılır. Biz uzak kaldık gebelikte, bebeğe bir şey olur korkumuzdan. O eşinizin yaptığını aramızda geyik olarak döndürüyorduk ve eşim yapıyordu da. Eşiniz de korkuyordur bebeğe zarar vermekten. Ne var bunda? Neden böyle nazi kampına çeviriyorsunuz ki evi? Ben kocanız olsam daral gelirdi bana bu alınganlıktan.
Canim benim demek istediğim beni aptal yerine koymasi ben beni düsündugunu zannederken o kendini düşünüyormus benim asıl zoruma giden bu

canim ilk kez boyle biseye sahit olduysan tiksinme nefret olusmustur bide hamile olunca bu duygular ikiye katlanir..aldatilma hissi olusuyor insanda.malesef bende gecmisi karistrrken gormustum.ozmanlar vajinismusla ugrasiyodum.ama erkekler icin normal bisey bu inan.yani soyle dusun baska bi kadina gitmesindense boylesi daha iyi.onun geri donusu yok.malesef erkekler cinsellik soz konusu olunca kimseyi sallamiyorlar.bir de bazi erkeklerde bekarliktan kalma bi aliskanlik sanirim.burda okudugum postlara bakacak olursak...
Evet ilk kez karsilastim ve cok tuhaf hissettim hayatimda hic bu kadar kötü oldugumu hatirlamiyorm. Eger aliskanligi varsa yan odada karisi yatarken ve hamileyken bunu yapmasi ne kadar normal olabilir kii

Bunu nasıl normallestiriyorsuniz anlamıyorum :KK43: adamın yaptığı normal mi Allah aşkına daha neler duyacağız kız hamileyim eyüp uzak durmamış ki hem illa bilgisayardan birşeyler izlemesi mi lazim doktor ilişki yi yasak etse bile sevisebilirler ve erkek tatmin olabilirdi aldatmak yerine. Böyle şeyleri sürekli normalleştirilmesi hiç doğru değil yok kısa film izlenmesinde ne var yok tüm erkekler izler zaten diye diye kendinizi kandirmayin ...
Aynen oyle.. zaten doktorum hic iliskiyi yasaklamadi ve ben daha da istekli oldum hamilelik doneminde hep yaklastim o istedigi zaman bir kere bile geri cevirmedim ne kadar halsiz yorgun olsam da. Ama bu yaptigini hic hakettigimi dusunmuyorum

Kadin saglik sebebiyle uyarilamaz kendi tatmin olamaz esiyle yine yasar birseyler baska kadinlara bakacagima karisinin kendisini tatmin etmesini ister budami yasak yani:) herkes normal karsilayacak diye birsey yok bazi kadinlar kabullenmis olabilir ama herkesde esini sanalda olsa baska kadinlara bakarak tatmin olmasini istemeyebilir..esinizim yaptigi gercekten kirici ben gorsem bende uzulurdum kendilerinden sogutuyorlar boyle birseyler paylasmak isterse esi olarak siz varsiniz

Aynen oyle.. zaten doktorum hic iliskiyi yasaklamadi ve ben daha da istekli oldum hamilelik doneminde hep yaklastim o istedigi zaman bir kere bile geri cevirmedim ne kadar halsiz yorgun olsam da. Ama bu yaptigini hic hakettigimi dusunmuyorum
Canım benim sen onu reddetsen bile bunu haketmiyorsun ki zaten sen lütfen dusunmemeye çalış bebeğin için bunu yapmaya çalış artık esin düşünsün bundan sonrasını. Kesinlikle kabullenme bosan demiyorum yanlış anlaşılmasın ama onu bunu yaptığına pişman et çünkü bunu kabullenirsen tekrar tekrar yapıp bu konuda arsizlasacak

Nasıl başlayıp nasıl anlatacağımı bilmiyorum..23 haftalık hamileyim. Haliyle yorgunluk halsizlik oluyor eşim biraz uzan dinlen dedi ben istemedim geldim tv falan izledim eşim bu arada baska odada bilgisayarda oyun oynuyordu biraz vakit gecti esim yanima geldi yorgun gorunuyorsun uyu biraz dedi bende tmm dedim ama hicc uykum yoktu koltuga uzandim esim yine diger odaya gitti beni uyku tutmuyor tabi esimin yanina gittim gitmez olaydim bilgisayarda birseyler izleyip kendini tatmin ediyordu gözgöze geldik. Kendimi aptal yerine konulmus gibi hissettim beni dusunuyor yorgunum diye dinlenmemi istiyor zannediyorm meger beni uyutup baska şeylerle ilgileniyormuş. Zaten ucunda duran gözyaşlarim akmaya basladi. Hemen ciktim odadan ve disari cikip yürüdum bu arada yagmur yagiyordu ic camasirima kadar islanana kadar yurudum hemde agladim. Hic haketmedigimi dusunuyorum. Simdi belki her erkek izler ne var bunda diyenler olabilir evet kimine göre normal olabilir ama ben yokken yapsa beni aptal yerine koymadan yapsa zoruma gitmezdi ve hamileyim en zor zamanlarim ilgiye aç oldugum dönemde böyle birseyle karsilasmak yıktı beni ki ben hamile olduğumu ogrendigimden beri hic ama hic uzaklasmadim esimden hep ben yaklastm hep ben istedim boyle biseyi haketmedim...eve geldikten epey sonra yanima geldi sarilmak istedi özür diledi bana dokunmasini istemedim. Ne yapmaliyım birşeyler yazin lütfennn :KK43:

Sen cok haklisin seven bi insan bunu sevdigine heleki hamile olan kadinina yapzdi kocani kiniyorum bu konuda .. Bnde hmileyim bnm esim daima yanimda cok sukur eşim namazin niyazinda biridr severek evlndik cok sukur evliligim cok iyi gidiyr evliliğim hep ilgili geciyor ... Yaziklar olsun sana ve cocuguna yazik İNŞA'ALLAH bi an once eşin duzelirde seninle ve dogacak cocugnla ilgilenir mutlu olursun cnm .... :KK43:

Canım benim sen onu reddetsen bile bunu haketmiyorsun ki zaten sen lütfen dusunmemeye çalış bebeğin için bunu yapmaya çalış artık esin düşünsün bundan sonrasını. Kesinlikle kabullenme bosan demiyorum yanlış anlaşılmasın ama onu bunu yaptığına pişman et çünkü bunu kabullenirsen tekrar tekrar yapıp bu konuda arsizlasacak
Esim dusunur mu bilmiyorum ağız ucuyla bi özür diledi sarilmak istedi sonrada oturup aglaya aglaya yaptigim yemegi yedi.. esim haksiz da olsa üste cikmaya calisir hep ama simdiki tepkisi nasil olur bilemiyorum ben hiçbirşey demedim bagirip cagirmadim sadece gözlerine baktim ve ciktim. Belkide tepki göstermemi bekliyor

Sen cok haklisin seven bi insan bunu sevdigine heleki hamile olan kadinina yapzdi kocani kiniyorum bu konuda .. Bnde hmileyim bnm esim daima yanimda cok sukur eşim namazin niyazinda biridr severek evlndik cok sukur evliligim cok iyi gidiyr evliliğim hep ilgili geciyor ... Yaziklar olsun sana ve cocuguna yazik İNŞA'ALLAH bi an once eşin duzelirde seninle ve dogacak cocugnla ilgilenir mutlu olursun cnm .... :KK43:
Allah bozmasın mutlugunuz daim olsun inşaAllah.. ben de hic ama hic hakettigimi dusunmuyorum cunku esimi bu konuda hep tatmin ettim hic başimdan savmadim hamilelik dönemimde bile!

Esim dusunur mu bilmiyorum ağız ucuyla bi özür diledi sarilmak istedi sonrada oturup aglaya aglaya yaptigim yemegi yedi.. esim haksiz da olsa üste cikmaya calisir hep ama simdiki tepkisi nasil olur bilemiyorum ben hiçbirşey demedim bagirip cagirmadim sadece gözlerine baktim ve ciktim. Belkide tepki göstermemi bekliyor
Kavga etsen bağırıp cagirsan içindeki öfke azalır ve sonunda içini doktun rahatladin diye düşünüp herşey normalmis gibi davranmaya başlar erkekler öyledir genelde. Bence bu durumda susmak en iyisi o zaman anlar yaptığı hatanın ne olduğunu tabi hayat normal seyrinde giderse de sen sussanda bişey değişmez. Onun bundan utanması için elinden geleni yap ki bir daha yapacak kadar alcalmasin. Allah yardimcin olsun çok üzüldüm gerçekten.

Kavga etsen bağırıp cagirsan içindeki öfke azalır ve sonunda içini doktun rahatladin diye düşünüp herşey normalmis gibi davranmaya başlar erkekler öyledir genelde. Bence bu durumda susmak en iyisi o zaman anlar yaptığı hatanın ne olduğunu tabi hayat normal seyrinde giderse de sen sussanda bişey değişmez. Onun bundan utanması için elinden geleni yap ki bir daha yapacak kadar alcalmasin. Allah yardimcin olsun çok üzüldüm gerçekten.
Şu an nasıl bi tavır sergileyecegimi bile bilmiyorum inanın :( gözümden düştü. Benim Ésim asla yapmaz demiyorum ama hic yakistiramadim

Evet ilk kez karsilastim ve cok tuhaf hissettim hayatimda hic bu kadar kötü oldugumu hatirlamiyorm. Eger aliskanligi varsa yan odada karisi yatarken ve hamileyken bunu yapmasi ne kadar normal olabilir kii
canisi tabiki normal degil asla kabullen demiyorum ama erkek iste buu ne yazikki doymak bilmiyorlar malesef..sen canini skma bak bebegine zarar veriyosun yagmurda islanmissin bide.tribini yap meseleyi uzat ki bida en azindan gozunn icine baka baka yapmasin..

Back
X