Nasıl başlayıp nasıl anlatacağımı bilmiyorum..23 haftalık hamileyim. Haliyle yorgunluk halsizlik oluyor eşim biraz uzan dinlen dedi ben istemedim geldim tv falan izledim eşim bu arada baska odada bilgisayarda oyun oynuyordu biraz vakit gecti esim yanima geldi yorgun gorunuyorsun uyu biraz dedi bende tmm dedim ama hicc uykum yoktu koltuga uzandim esim yine diger odaya gitti beni uyku tutmuyor tabi esimin yanina gittim gitmez olaydim bilgisayarda birseyler izleyip kendini tatmin ediyordu gözgöze geldik. Kendimi aptal yerine konulmus gibi hissettim beni dusunuyor yorgunum diye dinlenmemi istiyor zannediyorm meger beni uyutup baska şeylerle ilgileniyormuş. Zaten ucunda duran gözyaşlarim akmaya basladi. Hemen ciktim odadan ve disari cikip yürüdum bu arada yagmur yagiyordu ic camasirima kadar islanana kadar yurudum hemde agladim. Hic haketmedigimi dusunuyorum. Simdi belki her erkek izler ne var bunda diyenler olabilir evet kimine göre normal olabilir ama ben yokken yapsa beni aptal yerine koymadan yapsa zoruma gitmezdi ve hamileyim en zor zamanlarim ilgiye aç oldugum dönemde böyle birseyle karsilasmak yıktı beni ki ben hamile olduğumu ogrendigimden beri hic ama hic uzaklasmadim esimden hep ben yaklastm hep ben istedim boyle biseyi haketmedim...eve geldikten epey sonra yanima geldi sarilmak istedi özür diledi bana dokunmasini istemedim. Ne yapmaliyım birşeyler yazin lütfennn