LUTFEN İLGİLENİN CARESİZİM...

Tarcin678

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
5
0
1
40
...LUTFEN İLGİLENİN CARESİZİM...
Kardeşlerim lütfen cok rica ediyorum sizlere bisey danışmak istiyorum cocugumu doktora goturdum çocuğumun gözleri bozuk çıktı doktor gözlük verdi astigmat hipermetrop var dedi çok üzüldüm bir haftadır kafayi yicem gözlüğü aldım bi panikle ama taktirmadim daha int.bi suru şeyler okudum kafam karma karışık gözlük gözün No gittikçe büyütüyor bi yararı yok geçici çözüm diyorlar bir yandan da egzersizlerle düzelten doktorlar varmış bi tane buldum oda önce para sonra alet fln dediler sizce ne kadar inandıricidir ne kadar güvenlidir bilmiyorum.sizden isteğim böle egzersizlerle tedavi eden doktor biliyorsanız yazın ne olursunuz :dua:

Eniyihekim.com sitesine baktiniz mi hic?
nerede yasiyorsunuz yazmamissiniz?
Ege bolgesindeyseniz izmirde kaskaloglu goz hastanesi var.. oranin sahibi olan dr Mahmut kaskaloglu cok iyidir..

Astigmatizm genelde genetiktir. Ama bu bir cok kiside mevcut (3 yegenim, abin,rahmetli babam ve annemde astigmat hipermetrop). Gözlüklerini takiyorlar, rutin kontrollere gidiyorlar hepisi bu.
Internette fazla aratmayin gülüm ya insanin beynini bulandiriyor.

İstanbul da avrupa yakasinda oturuyorum.normal bi kontrol için gittim bu sonucu söylediler.çok üzüldüm o günden beri int.arastirmadigimi doktor egzersiz fln bi sürü şey.bunlari egzersizlerle düzelten bi doktor buldum ama hiç güvenli değil bi doktorun yeri olmaz mı uzaktan nasıl tedavi uygulucak.bide önce parayı yatırın aletleri öle gönderdim diyorlar kim buna inanır ki sağlık çaresizlik üstünden geciniyolar.bilmiyorum ya çok karışık kafam bi doktora daha götürmek istiyorum ama hangi doktor iyidir ilgilidir bilmiyorum

Back
X