Lütfen Kanamalı Gebelik Geçirenler yorum yazın!

deryaderya2

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2024
596
546
23
33
2 yıldır çok isteyip gebe kalamamıştım, ilk aşılamamla gebe kaldım herşey yolunda derken 8. Haftada lekelenmeler başladı. Doktor kanama alanı gördü. Progestan fitil kullanıyordum günde 2 kez. Ara ara bitiyor ara ara devam ediyordu.
11. Haftaya girdiğim de kanama başladı. Yarım gün sonra kesildi kahveye döndü. 2 gün sonra yani dün gece yine birden kırmızı kanama geldi , şimdi yine kahverengi devam ediyor.
Çok korkuyorum gece sürekli kendimi kontrol ediyorum. Tuvalete bile tek başıma gitmek istemiyorum. Böyle gebelik geçirip sağlıkla doğum yapanlar oldu mu?

14.haftama kadar kanama yaşadım. Ağrım oldu ardından kanama ve 15 16 gün süren lekelenmeler. Benim kanamalarımın sebebi bilinmedi. O yüzden kendimi hiç yormadım ve progestan kullandım. Kanama alanı varsa bu daha olumlu herhalde çünkü sebebi belli ve progestan fitil ve iğnesi ile dinlenerek olumlu sonuç veriyor genelde. Bolca dinlen bolca su iç inşallah hiçbir şey olmaz

6 haftalık hamileyim geçen hafta benim de kanamam oldu hemen doktoruma gittim daha yeni öğrendim zaten gebeliği. Bana kanama alanın var dedi düşük olabilir kalkma yat vs ben tabi iyice stres yaptım öyle deyince. Bu olay Perşembe oldu ben devamlı ağlıyordum eşim cumartesi başka bir doktora götürdü vajinal baktık kalbini dinletti bize sonra dediki kanama olması emin olun olmamasından çok daha güzel bişey bebek rahimde kendine yer açıp tutunmaya çalışıyor kanama olması kasık ağrıları en doğal şey aşırı kanama görmedikçe korkmayın. Sizin de minik yerleşmeye çalışıyordur bol bol dinlenin sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Merhaba ben 8.haftamda ciddi bir kanama yaşamıştım. Progestan endol vs derken 1 haftaya lekelenmem dahil her şey bitmişti. O dönem muayene olduğumda doktor kanama alanı vs demişti ama bana pek öyle gelmemişti kendi doktorum da değildi zaten. 12.haftada detaylıya girince plasentamın aşağıda olduğunu gördük. Ben de gerçekten kanamanın olduğu gün kendimi çok yormuştum. Şu an 15 haftalığım ve başka kanama yaşamadım ama hep temkinliyiz.

Merhaba canım öncelikle inşallah bebeğini sağ salim kucagina alırsın benimde üç aylikken başladı altıya kadar lekelenme kanama oldu hata son aylarda bile oldu ama sebebi bilinmiyordu düşük ilacı kullanadim dinlenme yaptım çünkü iki tane kürtaj vardı bide ama çok şükür kucağıma aldım bebegimi şuan 9 aylık inşallah sen de sağ salim kucagina alalcaksin

Merhaba. 6. haftamda benim çok yoğun bir kanamam olmuştu. Kanama alanım vardı. Sonra kanama alanı geçmiş dediler. 12. haftamdayım şu an. Progestan fitile devam ediyorum. Yarın sabah da kontrolüm var. Dün kahverengi akıntı geldi. Bu sabah da pedde çok hafif gördüm. Ayağa kalkmaya, lavaboya gitmeye korkar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…