• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen kinamayin ve yardımcı olun

iremsami

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
4
1
36
33
Kızlar merhaba. Ilk defa bir otele iki gecelik bir tatile gideceğiz esim ve çocuklarla. Tesettürlü olduğum için havuza yarı kapalı mayo ile girerim diye düşünüyorum fakat odadan o halde çıkamam ve havuz başında giyinip soyunacak yerler oluyor mu bilmiyorum. Nasıl yapacam neyle inecegim aşağıya bilmiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Konu ile ilgili bilgim yok ama kınayarak bir durum yok ki neden kınasın insanlar. İyi tatiller

Havuz bay bayan ayrı ise..
Ben ferace ile tesettürlü in havuz başında cıkar derim.
Havuz karışıksa zaten herkes görücek

Kızlar merhaba. Ilk defa bir otele iki gecelik bir tatile gideceğiz esim ve çocuklarla. Tesettürlü olduğum için havuza yarı kapalı mayo ile girerim diye düşünüyorum fakat odadan o halde çıkamam ve havuz başında giyinip soyunacak yerler oluyor mu bilmiyorum. Nasıl yapacam neyle inecegim aşağıya bilmiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Yuh artik :-)))))) evet havuz basinda soyunma odalari vardir. Normal kiyafetle havuza gidersin ama normal dedigim biraz yazlik tabiki. Soyunma odasinda soyunursun.

Back
X