• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen kırıcı olmadan yorum yapın fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi srsy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrik ederim seni(dürüst davrandığın için) ve erkek arkadaşını inşallah huzurunuz hiç bozulmaz .gunun sorusunu zıpzıp yine sormuş :KK59::KK22:yaslar kaç diye

Bu bir eksiklik degil . Utanmana gerek yok Sevgilinde anlayisla karsilamis ne guzel..

Durust davranmaniz cok iyi olmuss
.....

Adam takmamış, bu durumu kabullenmiş işte.
daha niye pimpirikleniyosunki sen?

Kuzenim böyle bir olay yasadi. Cok sevdigi bir kiz arkadasi vardi ve kiz buna anlatmis bakire degilim istemeden oldu demis. Ilk kiza sarilmis uzulme canimsin, herseyimsin vs vs diye.. sonralari sabah kokunu duyarak uyanmak istiyorum, sarilmak istiyorum, sadece uyandigimda seni gormek istiyorum geyikleriyle uzun sure kizla iliski yaşadı. Ve bes yillyillk iliskisini sildi ve eski lise arkadasi kizla face de karsilasmis uc ay icinde onunla evlendi. Hepimiz cok üzüldük ve kizi seviyorduk oldu bitti uzak dur diyerek sildi.
Erkeklere cok güvenilmez guzelim. Canimi verecek sevdigim diyorsun hepimiz canimizi kendimize saklayalim. Neler gorduk neler yasadik..

ben 21 sevgilim 23
Bence ilerde sorun olucak yaşlarınız çok küçükmüş en ufak bir tartışmada yüzüne vuracak bunu, eğer bunlar olmazsa sevgilin az bulunan bir beyefendi

Canım büyük cesaret ve dürüstlükle sevdiğine tüm gerçekleri anlatmışsın.
Benim de başımdan böyle bir olay geçti bende tüm açıklığı ile anlattım o da aynı senin erkek arkadaşının verdiği tepkiyi verdi.
Evet kızdı hemde çok ama bana değil beni kandıran insana kızdı ve bana karşı hiç değişmedi
İlk olarak şunu söylemek istiyorum sen kusurlu felan değilsin bunu sil at kafandan her şey o salak saçma zardan ibaret değil bunu erkek arkadaşında bilincinde ki böyle güzel bir tepki vermiş sürekli dillendirme bu konuyu konuşulmuş ve kapanmış bırakın o orada kalsın siz mutlu yarınlarınıza devam edin..
İnanın çok güzel günleriniz olacak. Mutluluklar..

Sen kendini eksik gibi görürsen
Evet bir gün o da sana eksik muamelesi yapar
Seni buna rağmen kabul ettim deme cüretini gösterir
Sen kendi diğer güzel ve seni sen yapan özelliklerine odaklan ve sevgilinin aklına ne mutlu ki bu özelliklere sahip birini buldum u işle
Sen kendini nasıl görürsen o da öyle görür

Sevgilinin sorun etmemesi cok iyi bir sey. O seni oldugun gibi kabul ediyorsa sen de dusunme artik boyle seyleri. Rabbim bi omur mutlu etsin

Canım büyük cesaret ve dürüstlükle sevdiğine tüm gerçekleri anlatmışsın.
Benim de başımdan böyle bir olay geçti bende tüm açıklığı ile anlattım o da aynı senin erkek arkadaşının verdiği tepkiyi verdi.
Evet kızdı hemde çok ama bana değil beni kandıran insana kızdı ve bana karşı hiç değişmedi
İlk olarak şunu söylemek istiyorum sen kusurlu felan değilsin bunu sil at kafandan her şey o salak saçma zardan ibaret değil bunu erkek arkadaşında bilincinde ki böyle güzel bir tepki vermiş sürekli dillendirme bu konuyu konuşulmuş ve kapanmış bırakın o orada kalsın siz mutlu yarınlarınıza devam edin..
İnanın çok güzel günleriniz olacak. Mutluluklar..
Çok teşekkür ederim beni o kadar rahatlattınız ki. Aslında onu çok iyi tanıyorum karışma tekrar cıkarmayacagını biliyorum ama bunları bırılerınden de duymak istedim. Benimle aynı seylerı yasayan bırı beni asla mutlu etmez fakat yorunlarınız ıcımı rahatlattı. Teşekkür ederim :)

sorun etmeyecek diye dusunuyorum, insaallah..
eger sorun etmeye kalkarsa, sakın ha sakın kendini ezik hissetme, boyun egmeye mecburum diye dusunme.. isteginle bile olmamis, sorun edecek olan insan degildir..
seytan vesvese veriyor, icine kurt dusmus, supheci davraniyorsun ama yapma.. rahat ol

cok gecmis olsun. üzme kendini. güclü ol ki sevgilinde güclü oldugunu hissetsin.
ne kadar kötü zamanlardayiz degil mi böyle bi olayi bile aaaa nasil yasamis, kesin isteyerek yasadi gibi bi yigin düsünen insanlar cikabiliyor.
sorgulayabiliyoruz eksik görüyoruz böyle kizlari - kadinlari.
sevgilin gayet uygun, olmasi gerektigi gibi davranmis, herkesin böyle davranmasi gerekiyor zaten sevgilinde bunun bilincinde ve cok olgun, nasil konusulmasi gerekiyorsa öyle konusmus onu tebrik ediyorum.
psikologlara sorun - bu bir travma - kimse bu igrenc olayi yasamis kizlari sorumlu tutamaz.
bence kisiligi oturmus bi sevgilin var - ben ilerde sorun cikarcagini düsünmüyorum.

biraz uzun olabilir hakkınızı helal edin . lütfen kırıcı yorum yapmayın çok kafam karışık . 21 yaşımdayım 2 yıllık bir ilişkim var. ilişkimiz gayet güzel gidiyor çok seviyoruz birbirimizi canımı istese veririm o da aynı şekilde.
ben bakire değilim ama kendi isteğimle olmadı. bunlara çok fazla girmek istemiyorum çünkü çok kötü oluyorum hatırladıkça hala. bir kaç gün önce sevgilime bunu söyledim tabi isteğimle olmadığını ve neler yaşadığımı. sevgilimden başka da hiç kimse bilmiyor zaten olanları ve bakire olmadığımı. bana çok anlayışlı davrandı anlattığım her şeyi dinledi kafasındakileri sordu bende cevap verdim. bana ben seni seviyorum bu değişmeyecek ve biz evlencez ilişkmizde hiç bişey değişmedi . gözümde de kalbimde de aynısın hala dedi. ama ben utanıyorum onun yüzüne bakarken şu an ve ayrılmak da istedim ama beni vazgeçirdi. şimdiye kadar anlatmalıydım biliyorum iki yıl olmuş diyeceksini ama yaşadıklarım çok kolay şeyler değil ilk başlarda o kadar değerli olmadığı için anlatamadım sonraları da kaybetmeye korktum... şu an hiç bişey olmamış gibi devam ediyor o ama ben korkuyorum ilerde sorun çıkar mı diye . böyle bi ilişki devam eder mi lütfen kırıcı olmadan yorum yapın
öncelikle dürüst olduğun için kutlarım seni....diktirip evlenip adamı keklemeye çalışmamışsın.....
bunu sana ilerde sorun edemez sen söylemişsin zaten ....

cok gecmis olsun. üzme kendini. güclü ol ki sevgilinde güclü oldugunu hissetsin.
ne kadar kötü zamanlardayiz degil mi böyle bi olayi bile aaaa nasil yasamis, kesin isteyerek yasadi gibi bi yigin düsünen insanlar cikabiliyor.
sorgulayabiliyoruz eksik görüyoruz böyle kizlari - kadinlari.
sevgilin gayet uygun, olmasi gerektigi gibi davranmis, herkesin böyle davranmasi gerekiyor zaten sevgilinde bunun bilincinde ve cok olgun, nasil konusulmasi gerekiyorsa öyle konusmus onu tebrik ediyorum.
psikologlara sorun - bu bir travma - kimse bu igrenc olayi yasamis kizlari sorumlu tutamaz.
bence kisiligi oturmus bi sevgilin var - ben ilerde sorun cikarcagini düsünmüyorum.
çok teşekkür ederim yorumlarınız için

biraz uzun olabilir hakkınızı helal edin . lütfen kırıcı yorum yapmayın çok kafam karışık . 21 yaşımdayım 2 yıllık bir ilişkim var. ilişkimiz gayet güzel gidiyor çok seviyoruz birbirimizi canımı istese veririm o da aynı şekilde.
ben bakire değilim ama kendi isteğimle olmadı. bunlara çok fazla girmek istemiyorum çünkü çok kötü oluyorum hatırladıkça hala. bir kaç gün önce sevgilime bunu söyledim tabi isteğimle olmadığını ve neler yaşadığımı. sevgilimden başka da hiç kimse bilmiyor zaten olanları ve bakire olmadığımı. bana çok anlayışlı davrandı anlattığım her şeyi dinledi kafasındakileri sordu bende cevap verdim. bana ben seni seviyorum bu değişmeyecek ve biz evlencez ilişkmizde hiç bişey değişmedi . gözümde de kalbimde de aynısın hala dedi. ama ben utanıyorum onun yüzüne bakarken şu an ve ayrılmak da istedim ama beni vazgeçirdi. şimdiye kadar anlatmalıydım biliyorum iki yıl olmuş diyeceksini ama yaşadıklarım çok kolay şeyler değil ilk başlarda o kadar değerli olmadığı için anlatamadım sonraları da kaybetmeye korktum... şu an hiç bişey olmamış gibi devam ediyor o ama ben korkuyorum ilerde sorun çıkar mı diye . böyle bi ilişki devam eder mi lütfen kırıcı olmadan yorum yapın

Anlatmana luzum yoktu bile. Unut gitsin. Tabiki iliskinizde bir sey degismeyecek keske kensini boyle degersiz gorerek degil de sadece dertleamek icin anlatabilseydin.

Kuzenim böyle bir olay yasadi. Cok sevdigi bir kiz arkadasi vardi ve kiz buna anlatmis bakire degilim istemeden oldu demis. Ilk kiza sarilmis uzulme canimsin, herseyimsin vs vs diye.. sonralari sabah kokunu duyarak uyanmak istiyorum, sarilmak istiyorum, sadece uyandigimda seni gormek istiyorum geyikleriyle uzun sure kizla iliski yaşadı. Ve bes yillyillk iliskisini sildi ve eski lise arkadasi kizla face de karsilasmis uc ay icinde onunla evlendi. Hepimiz cok üzüldük ve kizi seviyorduk oldu bitti uzak dur diyerek sildi.
Erkeklere cok güvenilmez guzelim. Canimi verecek sevdigim diyorsun hepimiz canimizi kendimize saklayalim. Neler gorduk neler yasadik..
öncelikle şunu söylemek istiyorum . kuzeniniz sevdiği kızın ona güvenerek söylediği şeyi size anlatmış belki çok yakınsınız yada başka bi şekilde bilmiyrum ama bu çok yanlış bişey. yanlış anlamayın asla yargılamak istemiyorum fakat ben adım kadar eminim başkasına söylemeyeceğini bu yüzden ona anlattım zaten. geriye kalanları yaşayıp göreceğiz artık rabbim büyük

Anlatmana luzum yoktu bile. Unut gitsin. Tabiki iliskinizde bir sey degismeyecek keske kensini boyle degersiz gorerek degil de sadece dertleamek icin anlatabilseydin.
evet haklısınız ilk bata değersiz görerek anlattım ama onun desteğiyle şu an öyle görmüyorum

Burada çok kez karşılaştım bekaret konularıyla çok üzülüyorum okudukça. Isteyerek yaşamış da olabilirdin hatta bence keşke öyle olsaydı. Istemeden bunu yaşamanın seni ne kadar incitmiş olabileceğini tahmin bile edemiyorum. Sakın kendini suçlu hissetme kimseye boyun eğme bununla yargılamalarına izin verme. Ben de bakire değildim evlendiğimde eşime bunu söylemedim o da sormadı sevgiliyken birlikte olmuştuk bu konu hakkında soru bile sormadı sorsaydı eşim olmazdı evlenmezdim. Bana bunu soran erkek arkadaşlarım da oldu ve bana sordukları son soru bu oldu bir daha kendilerine soru sorma ve benimle muhattap olma hakkı tanımadım. Güçlü olun kadınlar kimseye cinsel hayatınızın hesabını vermek zorunda değilsiniz. Inancınız ya da çevre baskısı nedeniyle cinsel özgürlüğünüz yoksa buna saygı duyarım elbette ama bir şeyler yaşadıysanız bununla barışık olun. Son olarak eşim bugüne kadar bunu ima bile etmedi çünkü ben bir zardan fazlasıyım ona sadığım evime bağlıyım kendine ait fikirlerim zevklerim var bu hayatın sorumluluklarını birlikte yüklendik iyi birer yoldaş olmaya çalışıyoruz işte önemli olan bu.
teşekkür ederim güç verdiniz

ne güzel işte maşallah olgun erkekmiş
aynen devam sen de sıkıntı yapma ki o da ben sıkıntı yapmadım bu kız sıkıntı yapıyor hala demek ki şöyle mi yoksa böyle mi diye kendi kendine kurmaya başlamasın..akışına bırakın ilişkinize bakın bence

Back
X