Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimm.. bazen hayatımızda istemediğimiz olaylar bizi ele alabiliyor.. fakına vardığımızda bazı şeyler için çok geç olabiliyor.. senin için çook üzücü ve kolay atlatılmayacak bi durum ne kadar kabul etmiş olsada arkadaşın sen içinde o duyguyu yenemedikten sonra boşlukta hissediyosun kendini yok oluşş vazgeçiş.. çok yakından bildiğim bi konu aynı durumda bi arkadaşım vardı.. yaşadıklarını yaşadı.. arkadaşı kabul etti bırakmam dedi seviyorum felan ama evlendi arkadaşım başkasılaa ondan ayrıldı.. gerçekten adamsa sözünün eri ise eminim yüreğinde seni kusrsuz sevecektir o kişi öyleydi çok seviyordu fakat kaderle bir değildiii yzıları..biraz uzun olabilir hakkınızı helal edin . lütfen kırıcı yorum yapmayın çok kafam karışık . 21 yaşımdayım 2 yıllık bir ilişkim var. ilişkimiz gayet güzel gidiyor çok seviyoruz birbirimizi canımı istese veririm o da aynı şekilde.
ben bakire değilim ama kendi isteğimle olmadı. bunlara çok fazla girmek istemiyorum çünkü çok kötü oluyorum hatırladıkça hala. bir kaç gün önce sevgilime bunu söyledim tabi isteğimle olmadığını ve neler yaşadığımı. sevgilimden başka da hiç kimse bilmiyor zaten olanları ve bakire olmadığımı. bana çok anlayışlı davrandı anlattığım her şeyi dinledi kafasındakileri sordu bende cevap verdim. bana ben seni seviyorum bu değişmeyecek ve biz evlencez ilişkmizde hiç bişey değişmedi . gözümde de kalbimde de aynısın hala dedi. ama ben utanıyorum onun yüzüne bakarken şu an ve ayrılmak da istedim ama beni vazgeçirdi. şimdiye kadar anlatmalıydım biliyorum iki yıl olmuş diyeceksini ama yaşadıklarım çok kolay şeyler değil ilk başlarda o kadar değerli olmadığı için anlatamadım sonraları da kaybetmeye korktum... şu an hiç bişey olmamış gibi devam ediyor o ama ben korkuyorum ilerde sorun çıkar mı diye . böyle bi ilişki devam eder mi lütfen kırıcı olmadan yorum yapın
teşekkür ederim. inşallah kaderimiz birdir rabbim büyükcanım benimm.. bazen hayatımızda istemediğimiz olaylar bizi ele alabiliyor.. fakına vardığımızda bazı şeyler için çok geç olabiliyor.. senin için çook üzücü ve kolay atlatılmayacak bi durum ne kadar kabul etmiş olsada arkadaşın sen içinde o duyguyu yenemedikten sonra boşlukta hissediyosun kendini yok oluşş vazgeçiş.. çok yakından bildiğim bi konu aynı durumda bi arkadaşım vardı.. yaşadıklarını yaşadı.. arkadaşı kabul etti bırakmam dedi seviyorum felan ama evlendi arkadaşım başkasılaa ondan ayrıldı.. gerçekten adamsa sözünün eri ise eminim yüreğinde seni kusrsuz sevecektir o kişi öyleydi çok seviyordu fakat kaderle bir değildiii yzıları..
hayır o yönden ben ondan eminim benden bi beklentisi olmayacaktır
inşallah canım o yüzden mutlaka güçlü ol.. ve o konulara arkadaşınla mümkün olduğu kadar girmemeye çalış.. hata hatayı doğurur günah günahı.. inşllah mutlu bi gelecek içinde yol alırsın ayakalarının üzerinde dur güçlü vecesurr unutmaateşekkür ederim. inşallah kaderimiz birdir rabbim büyük
bu konuda ondan eminim ben benden beklentisi olmaz ve sevgisinden sonuna kadar eminim bunun için anlattım zaten yaşadıklarımıCanim senin hatan degil ki isteyerek yada zorla o senin bedenin. Kusura bakma da aklima bisey takildi ya seviyorum görüntüsünde senle iliski yasamak isterse ve aylar sonra ilk ben degildim diye ayrilirsa? Bunu da düşün canim
böyle bişey düşünmedim hiç ömür boyu gözünün içine bakarak yalan söyleyemem sevdiğiminSevgilin kabul ettiyse sorun yok ama sizi tebrik ederim dürüstsünüz en azından gidip diktirmiyorsunuz gururunuzu onurunuzu...
çokk kötü zamanlar yaşadım evet kimseye anlatmaya cesaret edemedim şimdiye kadar. psikolojik desteği de hiç düşünmedim bu yüzdenSorun bence iliski yasayip yasamaman degil. Sorun senin suan ki sevgilin de degil. Sen bu olayi tam olarak atlattin mi? Burda acmasan bile - ki acmani da tavsiye etmem. Mutlaka psikolojik destek almalisin.
nerden biliyosun istediğimi? ah kam kesmeden önce okusaydın bi!Onun sorun etmesi önemli değil sen niye sorun ediyorsun ki anlamıyorum.
Bu isteyerek olmadı muhabbetini de anlamıyorum tecavüze mi uğradın elbette istedin arkadasım bişeyler yasamışsın işte olan olmuş suçlu gibi birde sevgiline anlayıyorsun te Allahım ya..
O sana anlatıyor mu..ne bu saflık.görüştüğün her erkeğe anlatıyormusun.
Bu erkekler niye bu bakireliğe takıyorlar diyoruz birde ,sen karsısında iki büklüm durursan olacağı bu zaten..
Azcık özgüven kendinize inanın hatalarınızı başkalarına anlatmayın daha evleneceğin belli değil bişey değil..
hayırO bakir miymis¿
O zaman tecavüze uğradım de doğruyu söyle seni tanımıyoruz etmiyoruz yardımcı oluruz
teşekkür ederim inşallah bozulmazyaws arkadasim ( mycat),srsy in yazisindan anlisiliyor zaten kizin ne yasadigi,bunu anlamak için muneccim olmaya gerek yokki ..
konuya gelince
srsy erkek arkadasin delikanliymis,insallahh bozulmaz ilerde
konuyu soylemen gerekiyordu soylemisin oda yorumlamis artik konunun ustune gelme bence , fazla kurcalama ..