• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen kırıcı olmadan yorum yapın fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi srsy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öncelikle şunu söylemek istiyorum . kuzeniniz sevdiği kızın ona güvenerek söylediği şeyi size anlatmış belki çok yakınsınız yada başka bi şekilde bilmiyrum ama bu çok yanlış bişey. yanlış anlamayın asla yargılamak istemiyorum fakat ben adım kadar eminim başkasına söylemeyeceğini bu yüzden ona anlattım zaten. geriye kalanları yaşayıp göreceğiz artık rabbim büyük
bence de, kiz onunla paylasmis, ne demek gidip kendi kuzenlerine soylemek..

Erkek arkadaşınız size güvenmese, inanmasa ve gerçekten sevmese tepkisini ilk başta da belli ederdi. Ne kadar güzel ki anlayışlı ve sizi gerçekten seven birisiyle birliktesiniz. Mutlu olun. :)

teşekkür ederim :)
Erkek arkadaşınız size güvenmese, inanmasa ve gerçekten sevmese tepkisini ilk başta da belli ederdi. Ne kadar güzel ki anlayışlı ve sizi gerçekten seven birisiyle birliktesiniz. Mutlu olun. :)

Durum ne olursa olsun hiçbir erkeğin karşısında boynunu bükme.

bu platform da bazı insanlar:

"bekaretimi kaybettim eyvah ne yapacağım diye açılan konulara; her erkek bekarete önem vermez ,
bazı erkekler namusu bacak arasında aramaz şeklinde yorumlar yaparlar...

belli ki o bahsettikleri erkeklerden birisi de sizin hayatınızda...

yani hakikaten varmış demek ki böyle erkekler...

bazıları da bu erkeklerin sonradan değişeceğini söylüyor.. yine bazıları da hayır değişmeyeceğini..

kumar gibi bir şey... ya da kader diyelim...
fazla düşünmeyin geleceği, olacak ile öleceğe çare yok...
şu an sorun yok, sizi seviyor ve mutlu olun... günün birinde başınıza kakması/kakmaması hep bir olasılık...
başınıza gelmez umarım ama gelirse o zaman olumsuzlukları düşünürsünüz..

şimdiden sevginizi ihtimaller yüzünden yıpratmayın derim..

Sana bu konuda destek olduğu için çok şanslısın, sende sorun etme ve sevgiline sarıl.
Çıok anlayışlı biriyle berabersin.

Kuzenim böyle bir olay yasadi. Cok sevdigi bir kiz arkadasi vardi ve kiz buna anlatmis bakire degilim istemeden oldu demis. Ilk kiza sarilmis uzulme canimsin, herseyimsin vs vs diye.. sonralari sabah kokunu duyarak uyanmak istiyorum, sarilmak istiyorum, sadece uyandigimda seni gormek istiyorum geyikleriyle uzun sure kizla iliski yaşadı. Ve bes yillyillk iliskisini sildi ve eski lise arkadasi kizla face de karsilasmis uc ay icinde onunla evlendi. Hepimiz cok üzüldük ve kizi seviyorduk oldu bitti uzak dur diyerek sildi.
Erkeklere cok güvenilmez guzelim. Canimi verecek sevdigim diyorsun hepimiz canimizi kendimize saklayalim. Neler gorduk neler yasadik..

Kuzene bak, iğrenç. :KK14:

Kızın zaten içi bulanmış, bir de böyle şeyler yazarak ne amaçladınız bilmiyorum , Allah böyle tiplerden uzak tutsun. :KK14:

Ne
Kuzene bak, iğrenç. :KK14:

Kızın zaten içi bulanmış, bir de böyle şeyler yazarak ne amaçladınız bilmiyorum , Allah böyle tiplerden uzak tutsun. :KK14:
Ne amaclayacagim hayatta hersey oluyor! Sizi de ilgilendirmez benim yorumumu yorumlamak!

öncelikle şunu söylemek istiyorum . kuzeniniz sevdiği kızın ona güvenerek söylediği şeyi size anlahayattalki çok yakınsınız yada başka bi şekilde bilmiyrum ama bu çok yanlış bişey. yanlış anlamayın asla yargılamak istemiyorum fakat ben adım kadar eminim başkasına söylemeyeceğini bu yüzden ona anlattım zaten. geriye kalanları yaşayıp göreceğiz artık rabbim büyük
Ben kuzenime hala kirginim savunmuyorum ki. Cok adice davrandi ve hakli demedim ki. Ben de esimden ayrildim bu ikinci evliligim hersey olabilir hayatta dikkatli ol diye yazdim

Bence tam zamanında söylememişsin ve sevgilinle adam gibi adammış, sende bu konuyu artık kafanda büyütme bir zar semin hayatını mahvedemez...

Suçum yok demissin yalan söyladysen yüzüne bakamazsn üzülme

ya benim şahsi fikrim ileride evlilik falan olmayacaği yönünde yani erkek arkadasin ne derse desin yanindayim asla birakmam da dese szler onemli degildir yasayip gorursun

kendisi de bakir değilmiş ki ne diye karşısında ezilip büzülüyorsun adam herhangi bir şey lütfetmemiş buna hakkı yokmuş zaten

vay arkadaş ya neden ilerde evlenmesinler ...ne güzel böyle dürüst kız bulmuş, başka bir kız olsa söylemez bi şekilde başka bi çözüm yolu bulup konuyu hallederdi. Konuyu açan arkadaşı dürüstlüğü için tebrik ediyorum.
İradesi dışında gelişen bu durum için suçluluk duymasına bence gerek yok. Böyle düzgün halden anlayan adamlar da hala var demek...

Canim dürüst olmuşsun bu çok iyi.umarim sevgilin verdigi bu samimi tepkiyi sonuna kadar sürdürür. yasayip gör .insallah gonlunce olur her şey. bundan sonra sen iyi gozlemle onu bakalim rahat davranmaya yeltenecek mi.kendini belli eder.yaklasimi olmazsa onu kaybetme.

Back
X