Lütfen kızlar acil bakar mısınız hamilemiyim

Betus94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
442
115
103
30
Kızlar test yaptım sabah bakabilir misiniz

Eklentiler

• 03B8A835-F604-4A84-BDAD-4EBE0044ED49.webp
    03B8A835-F604-4A84-BDAD-4EBE0044ED49.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 90
Canım days doctor ve artimedse testin başka bi testle tekrarla derim genelde yalancı pozitif veriyor

adetiniz gecikti mi tek çizgi görüyorum ama testlere yanlış sonuç diyorlar genellikle

acilll yardııımmm
1 ocakta ilişkiye girdim ama taktı mı hatırlamıyorum 21inde regl olmam gerekirken hâlâ olmadım 3 gün önce test yaptım negatif ve hiçbir hamilelik belirtisi yok regl belirtisi de yok karnım cok fazla şiş ve şuan tarlusal kullanıyorum 7 gündür falan ama oda işe yaramıyor napıcammm🥲🥲

acilll yardııımmm
1 ocakta ilişkiye girdim ama taktı mı hatırlamıyorum 21inde regl olmam gerekirken hâlâ olmadım 3 gün önce test yaptım negatif ve hiçbir hamilelik belirtisi yok regl belirtisi de yok karnım cok fazla şiş ve şuan tarlusal kullanıyorum 7 gündür falan ama oda işe yaramıyor napıcammm🥲🥲
Zaten tarlusal bittikten Bikaç gün sonra adet olunuyor. Bol bol maydonoz ye dedi bana doktor, maydonoz kaynatıp içenler de var

acilll yardııımmm
Kan ver mutlaka

Back
X