Lütfen kizlar acill

Mneozgurrr09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
988
324
33
Merhaba kizlar adetim 10 gün geçti ve ağrılarım var 10 gündür göğüs hassasiyetin cabasi hersabah bakıyorum gelen yok giden yok iliskiyi deniyorum acaba gelir die yine yok evde yumurtlama testim vardı öylesine denim dedim sizce ne yapmalıyım bı fikir verirmsinz teşekkürler ☺️💕

Testim bu

Eklentiler

• 16904536003787611161149754538007.webp
    16904536003787611161149754538007.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 55
5 TL içinde öyle çok yoruldum ki umutlanip snra kaybetmeyi 1 yldr test dahi almadm ve ağrılarım olduğu için ilk defa acaba olabilir mi die yumurtlama testi vrdi onu yaptm tabiki normal testte Alicam ama tedirginim
5 TL ye test bulabiliyorsan baya sanslisin.
Ağrılara gelince adet ağrısı da olabilir gebelik olustuysa ilk 6 7 haftaya kadar ilk zamanlar bu ağrılar da belirti olarak yaşayabilirsin. Pata vermek istemiyorsan yarin sabah sağlık ocağından kan ver

Yumurtlama testi bu cnm ben pek anlamıyorum bu testi t czgisi mi c cizgisiminhcgde hamile olduğunu gosteriyodu
Hamile olunca yumurtlama testlerinde her iki çizgi de koyu çıkıyor sizinki öyle değil. Yumurtlama testleriyle gebelik öğrenme de yeni moda galiba ya kendinizi yiyeceğinize bi test verin

Hamile olunca yumurtlama testlerinde her iki çizgi de koyu çıkıyor sizinki öyle değil. Yumurtlama testleriyle gebelik öğrenme de yeni moda galiba ya kendinizi yiyeceğinize bi test verin
Normal test aldm az önce denedim çift çizgi 💕 hiç umudum yoktu hep tek czgiydi ummadığım anda geldi hamileyim ❤️❤️

Back
X