Gidip gebelik testinden önce IQ TESTİ yaptirmani öneririm akıl yaşın yetmiyorsa da cinsellige bulasmamani tavsiye ederim ziraaaa senden olacak çocuk topluma zarar ziyan israf...Bu soruyu yine sormuştum ama kusura bakmayın. Dalga geçmiyorum size yemin ederim. Erkek arkadaşımla bir ay önce ovulasyon döneminde duşa girmiştik omzuma boşalmak istedi bende çömeliyordum o sırada suyun etkisiyle vajinama gelme ihtimali var mıdır diye sormuştum. Geçen hafta beklediğim tarihte beklediğim gibi yoğun bir şekilde adet oldum 5 gün sürdü. Hamile olup regl olanları duydum idrar testi yaptım tek çizgi çıktı emin olamadım kan testi yaptım beta 0.2 çıktı. Yinede ihtimali var mıdır lütfen yardım edin
Bu soruyu yine sormuştum ama kusura bakmayın. Dalga geçmiyorum size yemin ederim. Erkek arkadaşımla bir ay önce ovulasyon döneminde duşa girmiştik omzuma boşalmak istedi bende çömeliyordum o sırada suyun etkisiyle vajinama gelme ihtimali var mıdır diye sormuştum. Geçen hafta beklediğim tarihte beklediğim gibi yoğun bir şekilde adet oldum 5 gün sürdü. Hamile olup regl olanları duydum idrar testi yaptım tek çizgi çıktı emin olamadım kan testi yaptım beta 0.2 çıktı. Yinede ihtimali var mıdır lütfen yardım edin
Bu soruyu yine sormuştum ama kusura bakmayın. Dalga geçmiyorum size yemin ederim. Erkek arkadaşımla bir ay önce ovulasyon döneminde duşa girmiştik omzuma boşalmak istedi bende çömeliyordum o sırada suyun etkisiyle vajinama gelme ihtimali var mıdır diye sormuştum. Geçen hafta beklediğim tarihte beklediğim gibi yoğun bir şekilde adet oldum 5 gün sürdü. Hamile olup regl olanları duydum idrar testi yaptım tek çizgi çıktı emin olamadım kan testi yaptım beta 0.2 çıktı. Yinede ihtimali var mıdır lütfen yardım edin
Gerçekten miBu şekilde hamile kalan çok kadın var forumda.
Teşekkür ederim sonunda düzgün bir cevap veren oldu . Gerçekten çok teşekkür ederimHamile değilsiniz tabiki, sakin olun.
Ya allah askina sorduğunuz soruda mantik var mi ki düzgün cevap verelim , AKLA MANTİGA BİLİME FİZİGE hic bir sekilde uymayan soru sorun ama MANTIKLI cevap bekleyinTeşekkür ederim sonunda düzgün bir cevap veren oldu . Gerçekten çok teşekkür ederim
Bnm haberim yok vallaBu şekilde hamile kalan çok kadın var forumda.
Comelmek lazımmış sanirim duştaHamilesiniz tebrikler pozisyonu net anlatırsanız sevinirim 3 yıldır uğraşıyorum benim olmadı
Tamam adam işten gelsin bi deneyeyim bari hepiniz bu sırrı sakladınız forumda yaziklar olsun demiyorsunuz duşta omuza... senelerdir uğraşıyoruzComelmek lazımmış sanirim duşta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?