Vardır tabii ki hatta şuan keseyi bile görebilirsin hadi inşallahBu soruyu yine sormuştum ama kusura bakmayın. Dalga geçmiyorum size yemin ederim. Erkek arkadaşımla bir ay önce ovulasyon döneminde duşa girmiştik omzuma boşalmak istedi bende çömeliyordum o sırada suyun etkisiyle vajinama gelme ihtimali var mıdır diye sormuştum. Geçen hafta beklediğim tarihte beklediğim gibi yoğun bir şekilde adet oldum 5 gün sürdü. Hamile olup regl olanları duydum idrar testi yaptım tek çizgi çıktı emin olamadım kan testi yaptım beta 0.2 çıktı. Yinede ihtimali var mıdır lütfen yardım edin
Ay duştan soğuttunuz be adamı 50 kere aynı soru yeter aaaBu soruyu yine sormuştum ama kusura bakmayın. Dalga geçmiyorum size yemin ederim. Erkek arkadaşımla bir ay önce ovulasyon döneminde duşa girmiştik omzuma boşalmak istedi bende çömeliyordum o sırada suyun etkisiyle vajinama gelme ihtimali var mıdır diye sormuştum. Geçen hafta beklediğim tarihte beklediğim gibi yoğun bir şekilde adet oldum 5 gün sürdü. Hamile olup regl olanları duydum idrar testi yaptım tek çizgi çıktı emin olamadım kan testi yaptım beta 0.2 çıktı. Yinede ihtimali var mıdır lütfen yardım edin
Bende uğraşıyorum yeni öğrendim bende denicem . Kk olmasa cok şeyden mahrum kalacagimTamam adam işten gelsin bi deneyeyim bari hepiniz bu sırrı sakladınız forumda yaziklar olsun demiyorsunuz duşta omuza... senelerdir uğraşıyoruz
Çömelen sen değil de beyin olursa ikiz olur bunu unutmaBende uğraşıyorum yeni öğrendim bende denicem . Kk olmasa cok şeyden mahrum kalacagim
TmmÇömelen sen değil de beyin olursa ikiz olur bunu unutma
Çömelen sen değil de beyin olursa ikiz olur bunu unutma
Of ya komaya girdm şuanBumerang mı canım bu dönüp dolaşıp sana girsin ?
Keşke öyle olsa banada girerdi 2 yıldır belkiOf ya komaya girdm şuan
Böyle direkt atış yapınca olmuyor zaar kiOf ya komaya girdm şuan
Ay çok güldümBumerang mı canım bu dönüp dolaşıp sana girsin ?
Amudada kalktım yakalayamadim yorgan yastik koydumda yakalayamadm şimdi bide omuzdan sektirmeyi deneyelim bakalim kocalar evdeyse herkes duşa kızlar hadi yallahKeşke öyle olsa banada girerdi 2 yıldır belki
Açeydim bacaklarımı gitme diyeydim fffhdafha
Ne yöntemi kız? Nereye geliyşmSevgicik yeni yöntem var gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?