_cimcime_ Ya Fettâh Ya Rezzâk Kayıtlı Üye 12 Ekim 2007 898 4 96 Artvin 19 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi _cimcime_ #21 birsum .!.: tatlım bana bir kez bana sabahları 2 tane içmemi bile önerdi..bir kezde sabah akşam birer tane..bu doz değişir endişelenme..bazende günde 1 bile verebilir ben 6 ay kullandım neredeyse heray farklı dozlarda aldım.. Genişletmek için tıkla... anladım canım sağol walla içiyorum işte bakalım 4 tanesi bitti 6 tane kaldı inşallah kist olmazz tek korkum o
birsum .!.: tatlım bana bir kez bana sabahları 2 tane içmemi bile önerdi..bir kezde sabah akşam birer tane..bu doz değişir endişelenme..bazende günde 1 bile verebilir ben 6 ay kullandım neredeyse heray farklı dozlarda aldım.. Genişletmek için tıkla... anladım canım sağol walla içiyorum işte bakalım 4 tanesi bitti 6 tane kaldı inşallah kist olmazz tek korkum o
Znpsrczeynep Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Nisan 2020 756 349 53 46 5 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi _cimcime_ #22 Bunlarin hikayeleri nasılsın oldu acaba
Znpsrczeynep Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Nisan 2020 756 349 53 46 7 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi _cimcime_ #23 kakarakubara .!.: canım bende günde 3 tane aldım 10 gün boyunca o farketmiyor yani drun dediğine uy sen Genişletmek için tıkla... Banada 3 verdi gunde sonuc alabildinizmi
kakarakubara .!.: canım bende günde 3 tane aldım 10 gün boyunca o farketmiyor yani drun dediğine uy sen Genişletmek için tıkla... Banada 3 verdi gunde sonuc alabildinizmi