Canm ben ikinci yumurtlama sandım da degil demi yaniDeğil ama cok yakın her ihtimale karsı değerlendir bence beniö böyle olduktan bir kaç saat sonra pik olurdu
Şuan değil adete ne kadar varCanm ben ikinci yumurtlama sandım da degil demi yani
Altı gün kaldı canmŞuan değil adete ne kadar var
ÜMitlendirmek istemem ama ikinci bir yumurtlama değilse eğer döllenme oldugu zaman git gide böle koyulasıyor hatta adet gectiği zaman pik bile oluyor betayı tespit ediyor yaniYani yumurtlama zorladığı zaman bu böyle çıkmaz mi hiç böyle olmuyordu bir kere oluyordu sonra hep silik
0
ÜMitlendirmek istemem ama ikinci bir yumurtlama değilse eğer döllenme oldugu zaman git gide böle koyulasıyor hatta adet gectiği zaman pik bile oluyor betayı tespit ediyor yani canım benm döllenme eğer olduysa o gece dahil 10 gün olcak yarın yani sence böyle olur mu?
0
ÜMitlendirmek istemem ama ikinci bir yumurtlama değilse eğer döllenme oldugu zaman git gide böle koyulasıyor hatta adet gectiği zaman pik bile oluyor betayı tespit ediyor yani
Evet markası o canım bende şaşırdım ve ilk kez demek ki yumurtlama olcak yarın tekrar bi bakayım demi anlık lh yukselir mi yaLaboquik testi mi bu? Eğer o ise buna pik diyebiliriz ya da bu gece pik olacak ama çok yakın yani. O test normalde silik çıkarır lh yükselmeden böyle koyulaşmaz
2 ekim de piki gördümLaboquik testi mi bu? Eğer o ise buna pik diyebiliriz ya da bu gece pik olacak ama çok yakın yani. O test normalde silik çıkarır lh yükselmeden böyle koyulaşmaz
13 ve 14 günde pik gordu. 15 de çatladı adete altı gün kaldı canmPiki gördüğün tarih adet başlangıcından sonraki kaçıncı gündü? Ve bat tarihin ne canım
Evet mümkünCanm döllenme 10.gün olursa mümkün mü
Bugün bir daha yapayım bakalımEvet
Evet mümkün
Canım sen bi de erken gebelik testi yapsanaBugün bir daha yapayım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?