Gebeliğe Hazırlık Lütfen kuzular

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hatta adet olacağına yakın kasıklarom ağrr o bile yok

Gebelik testi de yapmadım okuldayım gebe olduğunu düşünmüyorum çünkü hiç belirti yok

Bence birkaç gün takip et koyulaşıyor mu diye bi de sikleşmezse dedikleri gibi gebelik olabilir, eğer hep koyulaşırsa devamlı ve gebe olmazsan doktora git canım benimde öyle olmuştu

Bence birkaç gün takip et koyulaşıyor mu diye bi de sikleşmezse dedikleri gibi gebelik olabilir, eğer hep koyulaşırsa devamlı ve gebe olmazsan doktora git canım benimde öyle olmuştu
Senin bi sorun mu vardı kuzum aynen bence de belki de ikinci yumurtlama ona göre değerlendiririm normal de bu kadar koyu olması normal degil demi ama yani

Senin bi sorun mu vardı kuzum aynen bence de belki de ikinci yumurtlama ona göre değerlendiririm normal de bu kadar koyu olması normal degil demi ama yani
Valla benimde ilk yaptığım ay öyle oldu regliye yakın nasıl koyu çıkıyor bir haftadan fazla koyu gördüm sonra reglim 10 gün gecikti oldum, doktora gittim yumurtlamayla ilgili sıkıntı var dedi geçen ay yok dedi bu ay var dedi herkesin kafası karışık bakalım şimdi doktor kontrolünde devam ediyoruz
Genellikle böyle koyu devam ederse gebeliğin habercisi inşallah sende öyledir, çünkü ben yabancı forumlarda da gördüm böyle hamileliğini öğrenen çok var

Ben bakacağım biraz beklim onuncu gün koyulaşıyorsa yumurtlama da olabilir yani düşünmekten yoruldum banane ya diyesim geliyo bazen sonra da diyorum ya sorun varsa

Kızlar yaptım silik çıktı yumurtlama demek yumurtladım ve catladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…