Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah Oğlunuza ..Allah şifa versin..
Yeni gördüm konuyu keske bende oy kullanabilseydim.
Allahim acil sifalar versin.
Cok sirin yavrunuz MAASALLAH.
ben yeni gördüm mesajı, o yüzden oy kullanamadım. Albumünüze baktım, çok güzel bir bebeğiniz var. Allah bağışlasın; erken teşhis edildiği için çok şanslısınız. Biraz google baktım, erken teşhisi anlatmış ve tanı konmasının zor olduğu yazıyordu. Bu konuda bir dernek var mı bilmiyorum ama çocuğu bu şekilde özel olan annelere yardım edebilirsiniz. Allah güzel bebeğinizin bahtını da güzel yazsın; verdiğiniz eğitimle konuşmasını, gelişimini diğer bebeklere yakın düzeyde gerçekleştirsin. Bizde böyle badem gözler çok vardır; o yüzden bebeğinizi kuzenime çok benzettim, o yüzden çok sevdim:)
off yaa gec kalmisim ben,1 hafta felan once gordum ama acil evden cikmam gerekti sonra oylarim dedim ama aradim aradim bi turlu bulamadim bu konuyu, simdi buldum ama bi ise yaramaz galiba
Rabbim bol bol sifa versin canm,sevnlerine bagislasin evladini
off yaa gec kalmisim ben,1 hafta felan once gordum ama acil evden cikmam gerekti sonra oylarim dedim ama aradim aradim bi turlu bulamadim bu konuyu, simdi buldum ama bi ise yaramaz galiba
Rabbim bol bol sifa versin canm,sevnlerine bagislasin evladini