Lutfen ogluma yardım ve tum prader wıllı sendromlulara sadece 2 sanıye yeter !!!!

Bende akşam oyumu kullanıp facede yayınlayacağımm.
Geçmiş olsun arkadaşımm şifalar versinn Allahımm yavruna

canim bu gunde kalkar kalkmaz oyumu kullandim...........

Bugun uzun zamandir olmadigim kadar keyfim yerinde :1: son 2 gun var oylamanin bitmesine ve 4000 oy farkla ondeyiz farkimiz surekli artiyor simdiden dusunuyorum kazanacagimizi. Bu kadar ugras ve emek hakettik bunu yerimiz 1. sira oldu artik kazananda butun prader willi sendromlular olucak. Onlarin surekli karnim ac anne demesi gerekmeyecek , bundan daha muhtesem bisey dusunemiyorum. Insallah suanki calismara yapilan destekle yakin zamanda ilacimiz kullanima hazir olur . bugun alperi doyurduktan sonra suyla oynuyordu hemde kahkahalarla onu oyle gorunce nasil mutlu oluyorum anlatamam nee icinde keyifli. bir an sunu dusundum aklima geldi yani tabagi mutfaga goturdugumde anne ben doymadim hala acim yemek yemek istiyorum dediginde ne yapacagim onu nasil ikna edecegim , tabiki deneyimli annelerden cok sey ogrendim ve ogrenmeye devam ediyorum zor bir surec ve hayat boyu olmasi bnudaha zorlastiriyor. disiplinle ve asiri dikkatle zayif ve fit halini koruya cok kisi var onlari gordukce cok seviniyorum ama zor bisey olmali mutlaka surekli aclik hissi ile savasmak mucadele etmek ve onlar bunu basarabiliyorlar. Bugun yine agladi ignesini yaparken cani yaniyor igneyi gordugunde anliyor hemen yuzunun sekli degisiyor ve daha 13 aylik alper, yillarca 15 16 yil olucak dedi doktor nasil yapacagiz dusunuyorum zaman zaman sanirim o onde biz arkada kosturup yakalamaya calisacagiz evin icinde , yurumeye ve kosmaya basladigi zaman tabiki :1: yarin doktor randevumuz var yine bugun biraz erken yatip yarina erken kalkmaliyim zinde olmaliyim . birkac mesaj daha atacagim birilerine oy toplamak icin durmak yok devam devam .... herkese huzurlu geceler mutlu mutlu uykularr :3:

Bende kullandım canım.. Önceki konunuda okudum oğlun 3.5 aylıkken ki zamanı. Şimdi sanırım 1 yaşını geçti. Çok merak ediyorum nasıl durumu hala uyku sorunu devam ediyomu. Konuşmasında bi problem varmı , iştahı nasıl..?

Bende kullandım canım.. Önceki konunuda okudum oğlun 3.5 aylıkken ki zamanı. Şimdi sanırım 1 yaşını geçti. Çok merak ediyorum nasıl durumu hala uyku sorunu devam ediyomu. Konuşmasında bi problem varmı , iştahı nasıl..?

Selamlar tsk. Ederim ilgin icin ,13 aylik suanda. evet dogru hatirliyorsun o zaman tum gun uyurdu neredeyse buyudukce daha uyanik kalir oldu zaten 3 aylikti buyume hormonuna baslamistik onun cok faydasi oldu ve oluyor gercekten keske turkiyede de kullanilsa bu sendrom icin . Alper taha simdi cok afacan bicirbicir henuz yurumuyo kaslari o derece guclu degil daha dogrusu vucudunu dengede tutamiyor. 8 aylikti basladi yurutecle yurumeye artik usta oldu onunla kostruyor karistirmadigi yer yok boyu normale gore uzun bile diyo doktarlar ve gelisiminden cok mutlular net kelimeler yok henuzama butunsesleri cikariyor hatta taklit yapip bebek dili sohbet bile ediyoruz bircok seyi anliyor yapiyor . Fizik tedavi bile almiyor suan gerekli degil dediler belkisonra olur. Yurume icinde endise etmiyorum 1.5 2 gibide yuruyen cok var acelemizde yok suarar tek endisem istahinin acilmasi yemek arayisininbaslamasi henuz baslamadi ama 2 yasta. Oncede baslayanlar varmis gec baslasin diye dua ediyorum suan tel yaziyorum ama bugun doktordan gelince yeni yeni resimler eklerim cok tsk desteginiz icin

Son düzenleme:
Çok sevindim işte buna. Sağlıklı rahat olsun gerisi boş geç konuşmuş geç yürümüş hiç sorun değil. İnşallah yemek yeme istediğide çok geç başlar ve dengeli olur. Hepimizin duası seninle unutma :34:

sanırım bugün son gündü oyumu kullandım.herşey gönlünce olsun.bebeğine şifa sana sonsuz sabır ve güç dilerim.gelişmeleri bekliyoruz.

Back
X