Lutfen ogluma yardım ve tum prader wıllı sendromlulara sadece 2 sanıye yeter !!!!

Dün mail attım tanıdığım tanımadığım bir çok kişiye..

Bugunde ulaşabildiğim face hesapları olan arkadaşlarıma ulaştım, duvar herneyse orada paylaşacaklardı..

Bunları söylemek gerekmez belkide, kalbinizi rahatlatır diye yazmak istedim.

Merhabalar,
İkinci oyumu da az önce verdim. Tanıdıklarımla da paylaştım.

Lütfen güçlü olmaya devam edin ve meleğinizi öpün benim için.
İyi geceler diliyorum...

Dün mail attım tanıdığım tanımadığım bir çok kişiye..

Bugunde ulaşabildiğim face hesapları olan arkadaşlarıma ulaştım, duvar herneyse orada paylaşacaklardı..

Bunları söylemek gerekmez belkide, kalbinizi rahatlatır diye yazmak istedim.

Suan ne desem nasil tesk etsem bilemedim yeterli gelmez saniyorumki sozlu ifadeler yaninizda olup kocaman sarilip kucaklamak isterdim . emeginize saglik cabaniz gercekten beni cok mutlu etti .gercekten cok cook tsk ederim bu yakinligniz ictenligniz icin.

Suan ne desem nasil tesk etsem bilemedim yeterli gelmez saniyorumki sozlu ifadeler yaninizda olup kocaman sarilip kucaklamak isterdim . emeginize saglik cabaniz gercekten beni cok mutlu etti .gercekten cok cook tsk ederim bu yakinligniz ictenligniz icin.

Gözlerimi doldurdunuz.. Keşke hepimizin elinden daha fazla birşey gelse.

Türkiye'de yapılması gereken birşey varsa, gücüm yeterse özelden yazmanız yeterli inşaallah.

Ne diyeyim, mutlu olun evladınızla birlikte inşaallah.

Merhabalar,
İkinci oyumu da az önce verdim. Tanıdıklarımla da paylaştım.

Lütfen güçlü olmaya devam edin ve meleğinizi öpün benim için.
İyi geceler diliyorum...

Gece gece emek verip oy verdiniz tsk ederim sizin kucuk bidik uyuyordur simdi misil misl annesinin sicacik karninda en guvenli yerde. Hamilelik gunlerimi hatirladim biran :1: insallah rahat ve guzel bir hamilelik geciriyorsunuzdur kucuk prensiniz yada prensesinizle bol bol konusun emin olun sizi anlayip dinliyorlar aranizdaki baglarin en guclu oldugu zamanlarmis aslinda hamilelik . HErkes soyluyordur eminim siz dogmasini bekliyorsunuz sabirsizlikla doguncada hamile oldugunuz gunleri tebessumle ozluyorsunuz . biraz buyuduklerinde kucakta tutamiyorsunuz cunku kosturup duruyorlar :)))) omur boyu guzel nese dolu gunler dilerim .

Gece gece emek verip oy verdiniz tsk ederim sizin kucuk bidik uyuyordur simdi misil misl annesinin sicacik karninda en guvenli yerde. Hamilelik gunlerimi hatirladim biran :1: insallah rahat ve guzel bir hamilelik geciriyorsunuzdur kucuk prensiniz yada prensesinizle bol bol konusun emin olun sizi anlayip dinliyorlar aranizdaki baglarin en guclu oldugu zamanlarmis aslinda hamilelik . HErkes soyluyordur eminim siz dogmasini bekliyorsunuz sabirsizlikla doguncada hamile oldugunuz gunleri tebessumle ozluyorsunuz . biraz buyuduklerinde kucakta tutamiyorsunuz cunku kosturup duruyorlar :)))) omur boyu guzel nese dolu gunler dilerim .

Sizin koskoca çabanızın, emeğinizin yanında yaptığım ne ki...
Alper Taha'mız kadar tatlı bir oğlum olacak benim de inşallah.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Fiziksel olarak yanınızda olmak, size sarılmak isterdim inanın.
Mânen yanınızdayız, bunu asla unutmayın.

Öpüyorum kocaman. Kendinize ve miniğimize iyi bakın lütfen. Hoşçakalın.

Sizin koskoca çabanızın, emeğinizin yanında yaptığım ne ki...
Alper Taha'mız kadar tatlı bir oğlum olacak benim de inşallah.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Fiziksel olarak yanınızda olmak, size sarılmak isterdim inanın.
Mânen yanınızdayız, bunu asla unutmayın.

Öpüyorum kocaman. Kendinize ve miniğimize iyi bakın lütfen. Hoşçakalın.

Kucuk prense iyi bakin egzersiz oneririm size nacizane tevsiyemdir hergun 15 dakikanizi ayirisaniz son haftalardaki agrilariniz cok hafifleyecektir bide bolbol hurma hem size hem bebege cok faydali ayrica demir hapi icmenize hic gerek kalma zbebeginiz doguncada yuksek kalieli sut icer bidik :) sansi bahti guzel olsun sizin adiniza cok sevindim bebek heyecani cok tarifsiz bilemiyorum bu ilk bebeginizmi ama eger oyleyse kat kat fazladir onu gordugnuz ilk ani olumsuzlestirmeyi ve bizimle paylasmayi lutfen unutmayin . Kelimelerle anlatilmayacak kadar muhtesem oldugu icin en iyisi uzaktanda olsa gormek mutlulugunuza ortak olmak.

Son gün 11 mayıs..Üç gün kalmış..

İnşaallah hedefimize ulaşırız.

umarım hedefinize ulaşırsınız.
oyumu hergün kullanıyorum.
umrım şifa bulursunuz.

oy vermeye devam ediyoruz canim.tanidigim her kesle paylasiyorummmmmmmmmmmm

Arkadaslar az once kontrol ettim video sayfamizi ve neredeyse 2000 oy farkli hala birinci siradayiz ne muhtesem bir an yasiyorum anlatamam destek ve oylarinizla insallah bu 3 gun sonunda beyaz saraya gidiliyor resimleri mutlaka eklerim tek dilegim bu sekilde devam ediilmesi ve kazananlarin prader willi hasta ve yakinlari olmasi artik kimse hayati boyunca ac kalmayacak ve ayni sekilde obezitese sorunu olan tum insanlar icinde umutlar cogalacak. obezite bizim buyuk sorunumuz ama herhangi problemi olmadanda asiri derecede obezlik yasayan insanlarimiz var dilerim azmin zaferini 3 gun sonra kutlayacagiz. Gonulden kutluyorum ve tesekkurler ediyorum emek veren, destekleyen , oylarini eksik etmeyen butun gonul dostu arkadaslara :16:

oy veremeye devam :16:

:1: evet devam tsk destek icin. :13: . Benim suan bilg twitter acikface acik kk var bi site daha, aksam 1 2 ye kadar ayniyim unlulerden tum gazetecilere kadar mesaj atiyorum herkese . :1: oy vermeselerde neymis bu pws diye belki dusunup merak edip okuyacaklar farkindalik artacak en azindan birseyler ogrenicekler collin farrel var belki bilirsiniz oda destek veriyo bize onun da angelman sendromlu bir oglu var ve belki ilginc olucak ama bizim basbakan david cameron un ( ingiltere ) engelli bir oglu vardi kaybettiler birkac yil once ama bihaber yani surekli yardimlari kesmekten baska bisey yapmiyo adam daha iyi anlayacagi yerde. neyse moralim cok yuksek bugun twitt atmayan devam mesaj yagmuruna devam bilg. isyan ediyo artik 24 saat acik kalmaktan ama napalim :)

oy verdim hatta yazdığınız en baştaki yazıyı ve video linkini kopyalayıp facebook sayfama yapıştırdım ama biyerde hata yaptım sanırım video üzerine tıklanmıyo:S bu arada çok geçmiş olsun

oy verdim hatta yazdığınız en baştaki yazıyı ve video linkini kopyalayıp facebook sayfama yapıştırdım ama biyerde hata yaptım sanırım video üzerine tıklanmıyo:S bu arada çok geçmiş olsun

Take One SMALL Step!! | Communities on the Move Video Challenge bu linki kullanabilirisniz.

Selamlar oncelikle tebrik ederim bebeginiz icin mutlulukla dogsun insallah sansi bahti guzel olsun heyecanli geciyordur ve bir an oncede dogsun seveyim diye sabirsizlaniyorsunuzdur simdi :1: tesekkur ederim zaman ayirip destek olmaniz benim icin cok muhim derecede onemli ve degerli . son 3 gun sabirsizlikla bekliyoruz zaferimizi.

Back
X