bende oy kullandım çok geçmiş olsun...ALLAH acil şifalar versin...
4 gun kaldi .insallah zafer bizim olucak cok sagolun gercekten .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende oy kullandım çok geçmiş olsun...ALLAH acil şifalar versin...
4 gun kaldi .insallah zafer bizim olucak cok sagolun gercekten .
canim insallah annemlerede soyliccem onlarda oy versin mutlaka............merak kazanicaz insallah.................
Dün mail attım tanıdığım tanımadığım bir çok kişiye..
Bugunde ulaşabildiğim face hesapları olan arkadaşlarıma ulaştım, duvar herneyse orada paylaşacaklardı..
Bunları söylemek gerekmez belkide, kalbinizi rahatlatır diye yazmak istedim.
Suan ne desem nasil tesk etsem bilemedim yeterli gelmez saniyorumki sozlu ifadeler yaninizda olup kocaman sarilip kucaklamak isterdim . emeginize saglik cabaniz gercekten beni cok mutlu etti .gercekten cok cook tsk ederim bu yakinligniz ictenligniz icin.
Merhabalar,
İkinci oyumu da az önce verdim. Tanıdıklarımla da paylaştım.
Lütfen güçlü olmaya devam edin ve meleğinizi öpün benim için.
İyi geceler diliyorum...
Gece gece emek verip oy verdiniz tsk ederim sizin kucuk bidik uyuyordur simdi misil misl annesinin sicacik karninda en guvenli yerde. Hamilelik gunlerimi hatirladim biraninsallah rahat ve guzel bir hamilelik geciriyorsunuzdur kucuk prensiniz yada prensesinizle bol bol konusun emin olun sizi anlayip dinliyorlar aranizdaki baglarin en guclu oldugu zamanlarmis aslinda hamilelik . HErkes soyluyordur eminim siz dogmasini bekliyorsunuz sabirsizlikla doguncada hamile oldugunuz gunleri tebessumle ozluyorsunuz . biraz buyuduklerinde kucakta tutamiyorsunuz cunku kosturup duruyorlar :)))) omur boyu guzel nese dolu gunler dilerim .
Sizin koskoca çabanızın, emeğinizin yanında yaptığım ne ki...
Alper Taha'mız kadar tatlı bir oğlum olacak benim de inşallah.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Fiziksel olarak yanınızda olmak, size sarılmak isterdim inanın.
Mânen yanınızdayız, bunu asla unutmayın.
Öpüyorum kocaman. Kendinize ve miniğimize iyi bakın lütfen. Hoşçakalın.
oy veremeye devam![]()
oy verdim hatta yazdığınız en baştaki yazıyı ve video linkini kopyalayıp facebook sayfama yapıştırdım ama biyerde hata yaptım sanırım video üzerine tıklanmıyo:S bu arada çok geçmiş olsun