- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 358
- 37
Bazen derler allah sevdigi kuluna dert verirmi onunla denermis diye . Allahin bize verdiklerine sukretmek lazim dert bile olsa hassasliginizi cok iyi anliyorum oglum gunlerce gozunu acsada bi gorsem diy e saatlerce basinda beklerdim dogdugu zaman simdi ise etrafa gulucukler saciyor ama ben bazen yinede ona bakip icimin sizladigini hissediyorum . allah oyle mucizeler yaratiyorki bazen akil almayacak kadar buyuk , dua en buyuk huzur kaynagi hem dua ediyorum hem sukrediyorum hergun ve hergun . Beterin daha da beteri vardir .... Saatlerce aglardim caresiz sanirdim kendimi kolarimda kimildamadan duran kucuk bebegimle giderek buyuyor umutlarimizda buyuyor , allahim herkesin umutlarini cogaltsin sabri olmayanada sabir ihsan eylesin. babaniz ve kardesiniz icinde allah nur icinde yatirsin insallah canim . 6 gun daha oy verip bize destek olurmusun.
Amin amin inşallah. Olmaz mıyım tabii ki olurum. Güzel dualarınız için ben de çok teşekkür ederim. Dua edip Allah'a sığınmaktan başka elimizden bir şey gelmiyor zaten. İnşallah hayırlı haberlerini de alırız yavrunuzun. Kucak dolusu sevgilerimle..