Oylamak için 5 günümüz kaldı değil mi ?
Bu arada oğlunuz nasıl ? :)
Selamlar 4 gun kaldi bugun haric 11 mayis ta bitiyo . Alper taha nin keyfi pek yok azi dislerimiz cikiyor gorunur durumdalar aslinda 1 haftaya sanirim artik isirmak icin benim yanaklarimi onlarida kullanir :) onun disinda tam bi su kusu bayiliyor suyla oynamaya kuveti dolduruyoruz her banyoda ozel banyo sandalyesi var o yuzden kendi basina keyifle oynuyor suda ben yanindayken tabi , Yaza insallah yuzme derslerine baslayacagiz malum kaslar gucsuz olunca destek icin spor sart yuzmede en iyi olani ve eglenceli tabiki. yarina doktor randevumuz var boyu uzundu dogdugunda ve sigamamisti karnima olucakki :) ayaginiiceri dogru donduruyordu duzeldi o durum ama ayak bas parmagini geriye dogru cekiyo dogu dogali kas kemik falan degil sorun pozisyonel yani arada isterse duzeltiyo ,surekli masaj yapiyorum yada gerektigi pozisyonda tutmasi icin gergin tutuyoruz birkac dakika bu yuzden doktora gidicek 2 gun sonrada baska bir doktor gelisimini degerlendiriyo . haftaya testisleri yukarda oldugu icin ameliyat gunu vericekler ( sendromun etkisi erkek cocuklarda testisler hep yukarda oluyor dogduklari zaman ) bu yuzden baska doktra gidecegiz konusup gununu ogrenecegiz ve tabiki ameliyat bilgisi . bu ay yogunuz yani :) simdi yatak ustunde ziplayip tarkan sarkilari dinliyo benim bidik yukarda yarin yeni resimler eklerim . Bu arada gercekten oyle mutlutum ki anlatamam desteginiz icin ilginiz icin ne desem az , coook tesekkurler .