lütfen okumadan gecmeyın :((

eskaes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
168
0
96
Kocaeli
hayatımda ılk kez kendımı bu kadar kotu hıssedıyorum ama artık cok zor bı noktadayım cıkmaza gırdım sankı her gun dua edıyorum Allah ım bı kapı acar ınsallah 2006 da evlendım ama kısa suren bı mutluluk sonra ıflas 4 5 yıldır stres sıkıntı borc kızlık evıne donus bıde bırbucuk yasında dunya yakısıklısı bır bebegın masrafı ama cok sukur bu gune kadar kımseye aılem dısında derdımı sadece 1 kac samımı arkadaslarımla paylastım artık aglamaktan ıcıme atmaktan caresızlıkten cok bunaldım esımle cok sukur aramız ıyı hep bırbırımıze destek olduk ıyı gunde nasılsak kotu gundede yanyanayız Allah bozmasın...bunu nasıl soylerım ınanın Allah sahıdım olsun yazmak cok zor benım ıcın ama bı umutla yazmaya karar verdım.Ramazan gelıyor durumu ıyı olanlar zekat verıyorlar kotu musgul durumda olanlara boyle bısıyı benım demem dogru dııl ama tanıdıklarınızda zekat verebılecek olan bu sene bızım duamızı almak ıstermı bana yardımcı olmak ıstıyenler olurmu 1 bucuk ay ıcınde odenıcek 15 bın tllık banka kredısı borcu oldugu ıcın odenmezse ıcra ıslemlerı baslıcakmıs ve annemın esyalarını alırlarsa yasayamam onlar kapılarını actılar bıze bızım onlara tesekkurumuz bu olmamalı :(esım bunu dedıgı ıcın bunu burda yazmaya karar verdım benı tanımak gormek ıstıyenlerle gorusurum annemle kalıyorum zaten evede davet ederım hatta bu gruptan 2 3 arkadas yakından tanırlar...sımdılık hakkınızı helal edın buunu buraya yazmak ınanın cok kolay bısı dııl benım ıcın ama Allah kımseyı caresız bırakmasın bu durumada hıc dusurmesın ..Rabbım hepımızın yavrularını yuvalarını huzur ıcınde kılsın.

Zamanında bizim sıkışık zamanımızda bazı yakınlarımız aracılığıyla bize de zekat parası gelmişti ve o para bizi nasıl rahatlatmıştı anlatamam. Genelde rahattık ama babam ticaretle uğraştığı için uzun süre iş yapamadığı ve aylarca para kazanamadığı zamanlarda çok paraya sıkışıyorduk. Forumda da umarım size yardımcı olabilecek birileri vardır. Konu güncelensin diye yorum yazdım. Size de sabır diliyorum.

Zamanında bizim sıkışık zamanımızda bazı yakınlarımız aracılığıyla bize de zekat parası gelmişti ve o para bizi nasıl rahatlatmıştı anlatamam. Genelde rahattık ama babam ticaretle uğraştığı için uzun süre iş yapamadığı ve aylarca para kazanamadığı zamanlarda çok paraya sıkışıyorduk. Forumda da umarım size yardımcı olabilecek birileri vardır. Konu güncelensin diye yorum yazdım. Size de sabır diliyorum.

ahh canım ınan cok zor ben bu gune kadar kımseden bısı ıstıyemedım tanıdıklarım paramız warken coktu ama ıflastan sonra etrafta kımsemız kalmadı ...cok sagol canım ...

Kişisel yardım talepleri suistimale açık olduğu için yasaktır.Anlayışınıza sığınarak konu yorumlara kapatılmıştır.

Back
X