lutfen okuyun !15 haftalık normal dogum yapmam gerektı.... :(

allah yardımcın olsun canım bende 36 haftalık dogum yaptım oglumu ama 1 ay yaşayabildi çok zor çok büyük bir acı en son dogumun normalmiydi

damlacım hatırladınmı beni oğlunun hayranıyım ben
kızımın ultrason resimlerine cok benziyor
daha az önce baktım oğluna oksadım ekranı
Allahım sana daha da cok sabır versin arkadasım

benim malesef sezeryandı o an ne yapcağımı sasırmıstım
bende bir topik actım orada yazdım yasadıklarımı (

aysenaz bebegin ne kadar doğdu az önce kızına bakıyordum masallah kilosu iyiymiş 29 haftaya göre dimi

halkısın canım ama dayanmak zorundayız iyi olmak zorundayız ve bolbol dua etmekten başka çare yok hafta sonu yan komşumun oglunu kaybetti 23 yaşında bıçaklamışlar ve öldü onu düşünüyorumda biz çok şanslıyız diyorum kocaman delikanlı ona nasıl dayanılırki beterin beteri var onunki daha zor heryerde anısı kokusu sesi eşyaları var çok zor evlat acısı

bende bir melek annesiyim ben dogumdan 1 ay sonra kaybettim senin gebeliği sonlandırdıgında bebegin yaşamıyomuydu nasl oldu anlayamadım ama inan çok üzüldüm

merhaba cnm kıyamam çok üzüldüm. melek annelerine diyebilecek kelime bulamıyorum. benım gebeliğim sonlandırıldı kızımın kalbı atıyordu ama suyu tamamen bitmiş hareketsiz haldeydi böbrekleri hiç çalışmıyordu.

bende bebeğimi kaybettim 22 haftalıktı. insan teselli bile edilsin istemiyor konuşmak istemiyor. boş boş konuşulan laflara daha çok üzülüyor insan.burda bizi en iyi anlayan melek anneleri. rabbım sabrımızı versin. inş bir daha bebeklerimiz olur sağlıklı sıhatli. burda cici cici fotolarını paylaşırız.

29 haftalık 1410 gr dogdu aysenazım cnm. resimlerde daha toplu duruyo.

inş cnm inş.tek umudumuz o.evet kesinlikle konusmak istemiyor. teselliler yıpratıcı oluyo bende.bunalıyorum. (
ezberledim zaten.gene olur,hayırlısı böleymiş. falan filan.

inş bigün ii olacagız cnm.ama suan elimde değil. (( dualarımda hepiniz varsınız inanın.namazlarımda önce sizlere sonra kendime dua ediyorum.beterin beteri var elbet.
ama yıl farkı var acı aynı acı evlat acısı.

melekyavrum hatırladım allahım sanada sabır versin benimde sezeryandı canım ne kadar beklemeyi düşünüyosun

Son düzenleme:
melekyavrum hatırladım allahım sanada sabır versin benimde sezeryandı canım ne kadar beklemeyi düşünüyosun

beklemicek tatlım o biz onun mutlu haberini vermesini bekliyoruz su anda.bu ay olmadı ama bi sonraki ay inş verecek güsel haberi.

canım çokk büyük geçmiş olsun 5 ay önce bende yaşadı 6 aylık bebeğim karnımda ölmüş suni sancıyla normal doğum yaptım acısını senin nasıl hissedebildiğini biliyorum tıpkı seinkini benim hissettiğim gibi.inşaallah rabbim aynı acıları göstermezz sağlıklı hayırlı evlatlar gönderir hepimize...

merhaba arkadaşlar bende acınıza ortak olmayı istedim benimde 22 haftalık gebeliim sonlandırıldı. 40.000 de 1 görülen vakaa benim kızımın başına gelmişti üzerinden 10 ay geçmesine rağmen acısı hala dün gibi aklımda şuan azarken bile boğazım düğümleniyor ağlamaktan harap oldum çok büyük bir acı gerçekten yaşayan anlar. Allahım inşallah hiçbirimize bir daha böyle bir acı yaşatmasın tez zamanda inşallah kucaklarımız sağlıklı hayırlı bebeklerle dolar kendinize iyi bakın...

Merhaba Allah sabır versin kardeşim!!!Bende aynı acıyı 2010 yılında yaşadım. Cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendik.Neden oldu anlamadık. 17 haftalıktı. Benim ikinci bebeğim olacaktı. Canım oğlum onu bir kavanozda gördüm herşeyi tastamamdı kahroldum çok üzüldüm şimdi 2013 yılındayız acısı hiç geçmedi... Onu asla unutamam inşallah diğer tarafta kokusunu içimize çekeriz. Acını anlıyorum ama seni senin gibi acıyı çekenden başkası anlamaz bu annen bile olsa.... onu çok özlüyorum ama şimdi çok korkuyorum aynı acıyı ikinci defa yaşamayı kaldıramam diye vazgeçtim bebekten Allah kimseye böyle evlat acısı göstermesin... Umarım sen sağlıkla kucağına alırsın......

Gelmiş geçmiş olsun arkadaşım.. Rabbim bir daha bu acıyı yaşatmasın.. Bidahaki hamileliğinde Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah. Benimde arkadaşımın 8 haftalık bebeğini almak zorunda kaldılar.. kürtaj oldu aradan bi kaç ay geçti gene hamile kaldı ve nedensiz bi şekilde gene gebelik sonlandırıldı.. Arkadaşım cidden kötü zamanlar geçirdi.. O anlattıkça o kadar üzülüyorumki.. Şimdi belli birzaman yapmıcakalrmış. tedavi oluyorlar karı-koca.. bu konuyla ilgili bilgim yok ancak şu kadarını biliyorum nedenini araştırmak adına her ikisindende tahlil yapcaklarmış..
Bende 4 aydır bebek düşünüorum 3 yıllık ewliyim hala tık tık yok nasipten öte olmaz diyorum.. Sen kimseye bakma arkadaşım.. Eşininde seninde sağlığın yerindeyse daha önünüzde uzun yıllar var.. kendini üzme.. hepimiz için Rabbimden hayırlısı ..

arkadaşlar birkaç gün öncesine kadar hamileliğimi burada başka bir topicte paylasırken,bugün burdayım..bugün 18+5 olan bebeğimin kalbinin durduğunu cuma günü öğrendim.işin dahada acı tarafı o hala içimde...kullandğm kan sulandrıcı hapın etkisinin vucuttan atılmasını beklyrz.gelısimi 16+6 da durmuş yavrumun.sonrada kalbi durmuş..salı günü alacaklar onu benden.ve şuan onunla yaşayıp onu hissedememek çok acı ve tarifsiz...

Allah sabır versin diyecek başka birşey yok zaten etrafında teselli edicem die türlü şeyler söyleyenler var olacak malesef...
çok kötü oluyorum burada yazılanları okuyuca ama burada destek oluyoruz birbirimize benimde 10 günlük bebeğimi toprağa vereli 1 hafta oldu daha söylenecek laf yok kuzumu çok özledim 10 gün yoğun bakımda kaldı kendide de değildi ama beni hissederdi kuzum elimi sıkardı zorla gözünü açardı.. bir dudağını büzüşüne kıyamazken kara toprağa vermek çok zor ALLAH hepimize sabır versin, merhamet etsin, kucağımızı boş bırakmasın inşallah yalnız değiliz

allah sana sbır versın canım senı anlıyorum ben 1 gece bekledım canlıydı hattabenım bebegım..... bugun 3 ay oldu cevrende konusulanları duyma teselli verdını sananlar olur bunu yasamayan anlamaz allah hepımıze saglıklı melekler nasıp etsın insaallah....

bende kırkım yenı cıkmıstı grıp oldum ılac ıcıcem once eltım ıcmesene bebek ıstemıonmu dedı bende durdaha ne acelem var daha kırkım yenı cıktı dedım aaa ben cok oldu sandım dedı arkadan kayınvalıdem ıcme dedı ona bısı demedım yuzlerıne bakıp ıctım kımse sormadı senın psıkolojın nasıl dıede bebek derdındeler ben evladımı kaybet ya ben gomulmesını ıstedım kendı babam sagolsun gomdu sonra kırk cıkana kadar beı yollamadı annem mezarlıga cıktı gıbıde gıttım okudum basında kayınvalıdemlere oturmaya geldık esım dedı mezarlıga gıttık dıye dedıklerı heee yaa bıde o vardı bıara bızde gıtsekmıkı dedıler ......... ıce moralım bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…