allah yardımcın olsun canım bende 36 haftalık dogum yaptım oglumu ama 1 ay yaşayabildi çok zor çok büyük bir acı en son dogumun normalmiydi
bende bir melek annesiyim. melegim 29 haftalık dogdu ve 12 gün yasadı.
ve sonra beni böle acılı olarak gitti kuzum.
cok zor kardeşim teselliler bile sana acı veriyo.
ii yada kötü sölenen her söz aklında kalıyo.
halkısın canım ama dayanmak zorundayız iyi olmak zorundayız ve bolbol dua etmekten başka çare yok hafta sonu yan komşumun oglunu kaybetti 23 yaşında bıçaklamışlar ve öldü onu düşünüyorumda biz çok şanslıyız diyorum kocaman delikanlı ona nasıl dayanılırki beterin beteri var onunki daha zor heryerde anısı kokusu sesi eşyaları var çok zor evlat acısıbende bir melek annesiyim. melegim 29 haftalık dogdu ve 12 gün yasadı.
bende bir melek annesiyim ben dogumdan 1 ay sonra kaybettim senin gebeliği sonlandırdıgında bebegin yaşamıyomuydu nasl oldu anlayamadım ama inan çok üzüldüm
bende bir melek annesiyim. melegim 29 haftalık dogdu ve 12 gün yasadı.
damlacım hatırladınmı beni oğlunun hayranıyım ben
kızımın ultrason resimlerine cok benziyor
daha az önce baktım oğluna oksadım ekranı
Allahım sana daha da cok sabır versin arkadasım
benim malesef sezeryandı o an ne yapcağımı sasırmıstım
bende bir topik actım orada yazdım yasadıklarımı(
aysenaz bebegin ne kadar doğdu az önce kızına bakıyordum masallah kilosu iyiymiş 29 haftaya göre dimi
bende bebeğimi kaybettim 22 haftalıktı. insan teselli bile edilsin istemiyor konuşmak istemiyor. boş boş konuşulan laflara daha çok üzülüyor insan.burda bizi en iyi anlayan melek anneleri. rabbım sabrımızı versin. inş bir daha bebeklerimiz olur sağlıklı sıhatli. burda cici cici fotolarını paylaşırız.
halkısın canım ama dayanmak zorundayız iyi olmak zorundayız ve bolbol dua etmekten başka çare yok hafta sonu yan komşumun oglunu kaybetti 23 yaşında bıçaklamışlar ve öldü onu düşünüyorumda biz çok şanslıyız diyorum kocaman delikanlı ona nasıl dayanılırki beterin beteri var onunki daha zor heryerde anısı kokusu sesi eşyaları var çok zor evlat acısı
melekyavrum hatırladım allahım sanada sabır versin benimde sezeryandı canım ne kadar beklemeyi düşünüyosundamlacım hatırladınmı beni oğlunun hayranıyım ben
kızımın ultrason resimlerine cok benziyor
daha az önce baktım oğluna oksadım ekranı
Allahım sana daha da cok sabır versin arkadasım
benim malesef sezeryandı o an ne yapcağımı sasırmıstım
bende bir topik actım orada yazdım yasadıklarımı(
aysenaz bebegin ne kadar doğdu az önce kızına bakıyordum masallah kilosu iyiymiş 29 haftaya göre dimi
melekyavrum hatırladım allahım sanada sabır versin benimde sezeryandı canım ne kadar beklemeyi düşünüyosun
beklemicek tatlım o biz onun mutlu haberini vermesini bekliyoruz su anda.bu ay olmadı ama bi sonraki ay inş verecek güsel haberi.
inş cnım bende beklemiyorum artık hayırlısı
inş bu ay olur bat 27 şbat
keske bende bu beklemek zorunda kalmasam
olsun canım sağlık herşeyden önemli eger saglık olmassa sağlıklı bir hamilelikte olmaz böyle düşün sabret aslında daha benimde çok yeni 6 ay ama dayanamıyorum pes ettim
arkadaşlar birkaç gün öncesine kadar hamileliğimi burada başka bir topicte paylasırken,bugün burdayım..bugün 18+5 olan bebeğimin kalbinin durduğunu cuma günü öğrendim.işin dahada acı tarafı o hala içimde...kullandğm kan sulandrıcı hapın etkisinin vucuttan atılmasını beklyrz.gelısimi 16+6 da durmuş yavrumun.sonrada kalbi durmuş..salı günü alacaklar onu benden.ve şuan onunla yaşayıp onu hissedememek çok acı ve tarifsiz...
arkadaşlar birkaç gün öncesine kadar hamileliğimi burada başka bir topicte paylasırken,bugün burdayım..bugün 18+5 olan bebeğimin kalbinin durduğunu cuma günü öğrendim.işin dahada acı tarafı o hala içimde...kullandğm kan sulandrıcı hapın etkisinin vucuttan atılmasını beklyrz.gelısimi 16+6 da durmuş yavrumun.sonrada kalbi durmuş..salı günü alacaklar onu benden.ve şuan onunla yaşayıp onu hissedememek çok acı ve tarifsiz...
aynı canım yaşananlar hep aynı
çıktım ameliyattan işte doktor anlattı işte birazkorunun rahmin yerine gelsin falan diye herkes yanımda o anda (annem-babam kalkıp denizliden yanıma geldiler-kayınvalidem vardı bide kayınpederim ve görümcemler yarım saattlik yoldan kalkıp gelemediler kayınpederim bir hafta sonra aradı ki çok zoruma gitti ki ben kayınpederimi babamdan çok severim )
neyse eve dönüyoruz kayınvalidem demez mi 15 gün sonra hamile kalabilirmişsin ??????????????
o yol bana ne uzadı anlatamam yol boyu içimden sabır sabırla geçti
yol boyu konuştu da konuştu bazen şaşırıyorum kendime derviş sabrı var bende kesin diyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?